arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

25/01/2015

Arvustus // Avon / Mega Effects ja Big & Daring ripsmetušš




Minu ripsmed ei ole just miski, millega uhkeldada, seepärast olen uute ripsmetuššide proovimisest alati vägagi huvitatud
ja iga kord põnevil - ehk seekord saan endale ilusad lehvikud...
 Kuna ma igapäevaselt kannan väga minimalistlikku meiki (see ei tähenda ilmtingimata, et meiki on näol minimaalselt :)), siis on ilusa tulemuse jaoks tihe ripsmekaar eriti tähtis. Olen nende kahe Avon´i tušiga juba mõnda aega oma nirude ripsmete kallal eksperimenteerinud ja jagan oma muljeid nüüd teiegagi.
Mega Effects ripsmetušš*
10€ / hetkel kataloogis 4,99€
Ma olin hästi elevil, kui Avon selle põneva tušiga välja tuli, aga ka peale pikka harjutamist ma selle kasutamist selgeks ei saanud. Kuigi mulle väga meeldivad kõikvõimalikud innovatiivsed lahendused, siis selle ripsmetuši überhari on minu jaoks natuke ebamugav ja kuidas ma ka ei püüa, määrib see iga kord ripsmeid värvides mu silmalaud välisnurkadest mustaks. 
Väga kahju, sest pakend ja hari iseenesest  näevad väga lahedad välja, kuid harjased on väga hõredad ja pehmed,
raske on nendega ripsmeid läbi kammida. 
Tušile endale ei ole midagi ette heita, see on ilusat sügavmusta värvi, muudab ripsmed nii pikemaks kui volüümikamaks,
need jäävad pehmed ja püsib see ilusti pudenemata peal terve päeva. Ka on eemaldamine imelihtne, tušš tuleb ripsmeid näppude vahel sooja veega leotades kiirelt maha.
Kes arvab, et selle transformer-harjaga hakkama saab või ei pea paljuks peale ripsmete värvimist mõned kohad nahal vatitikuga üle käia, siis võib tušši täitsa proovida, põnev on igal juhul. :)  

Big&Daring tihendav ripsmetušš*
8,50€ / hetkel kataloogis 4,99€
Mulle väga meeldib selle tušši tuub - mõnusalt suur ja laheda kujundusega. Harja suurus mind ei hirmutanud, sest mõnel minu lemmiktušil on see sama pirakas ja olen sellistega juba harjunud. Kuid millegipärast ei ole Avon´i harjaga toimetada nii mugav, silma sisenurga pisikesi ripsmeid on sellega keeruline värvida ja ka välisnurga ripsmetele ei pääse hästi ligi.
Big&Daring on kuivemat sorti ja mitut kihti peale kanda on keeruline, värv ei jää ripsmetele püsima. Ühe kihina lisab tušš veidike pikkust ja volüümi, mida minu tagasihoidlike ripsmete tarvis jääb natuke väheks. Nii pirakalt tušilt oleksin rohkemat oodanud. Kes õnnistatud tihedama ripsmekaarega ja soovivad vaid rõhutada, mis neile antud, siis miks mitte proovida, aga... 
Selle tušši ripsmetelt eemaldamiseks peab varuma palju kannatust ja mõne tõhusa eemaldaja, igaühele see ei allu. Tušš on kõvasti ripsmetel kinni ja ja ka tubli silmameigieemaldiga tuleb tükk aega värvi leotada. Jah, ma mõtlen alati kaks korda enne, kui selle tušši järele haaran. :)


Kas olete neid tušše proovinud ja kuidas meeldis?




Tänaseks kõik, olge armsad!


* kingitud toode

13 comments:

  1. Huvitav, mulle just see BIG meeldib ja on Avoni üks parimaid tušše. Meeldib see, et ta ei aja tükki aga samas pikendab ja tihendab ripsmeid. Igatahes tellin veel. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen vist liiga nõudlik...no mul eriti palju volüümi vaja ka, endal pole. :D

      Delete
  2. Mulle just see BIG ei meeldi :( Täpselt samadel põhjustel - ripsmete värvimine ja sättimien võtab kauem aega, tušš ei jäta just eriti ilusat kihti ning eemaldamine on veel vaevalisem protseduur :/

    ReplyDelete
  3. Ma proovisin ka seda Mega Effect tušši. Just selle laheda pakendi pärast :D Kahjuks määris kohutavalt ja tušš jäi ripsmetel tükki.

    P.S. Sul on alati nii kenad pildid ja juba neid pilte vaadates tahaks tooteid proovida! :)

    ReplyDelete
  4. Olen ka katsetanud erinevaid ripsmetušše ning sattusin ka Big&Daring ripsmetušši otsa. Ripsmetele tõesti ei hakka värv peale ja et õhtu lõpus sellest lahti saada, tuleb korralikult vaeva näha. Kui muidu saaks hakkama, siis on üks suur miinus, mis takistab. Mulle tekitab mingisuguse allergia silmalaugudele. Ilu nõuab küll ohvreid, kuid leian, et pigem tunda enda nahas hästi mitte piinelda! :)

    ReplyDelete
  5. Big&Daring on ka minu poolt proovitud. Ripsmed tegi muidu väga ilusaks, püsis korralikult peal, ei määrinud ka vihmaga, aga mis hoo maha tõmbas oli samuti see, et ei saanud silmi puhtaks. Väga kaua läks aega, et maha saada. Ei tahtnud silmi terroriseerida pideva nühkimisega ning vahetasin tušši välja :(

    Katrin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahju jah, et see eemaldamine nii vaevaline on. :(

      Delete
  6. Mul oli sama jama, kasutanud olen mõlemat. Soovitan sul proovida Maybelline Colossal Volume Expressi ja Maybelline Lash Sensational'i :)

    ReplyDelete

ShareThis