arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

07/01/2015

Arvustus // Garnier / Mitsellaarvesi



Mida aeg edasi, seda enam olen hakanud mitsellaarvett armastama. No nii mugav on paari vatitupsuga terve nägu puhtaks tõmmata. Igal õhtul ma seda kergemat teed ei lähe ja pesen näo ikka korralikult kraani all puhtaks, aga no vahest kohe üldse ei viitsi ja siis olen neile pudelitele riiulis nii tänulik. 
 Mul oli nii hea meel, kui GARNIER mulle selle toreda pontsaka pudeli saatis, olin sellest välismaistest ilublogidest nii palju lugenud, enamasti ilutses vesi blogijate lemmikute postitustes, mis tegi selle veelgi ihaldusväärsemaks. Nüüdseks peaks see suur 400ml pudel olema saadaval kõikides Garnier´i tooteid pakkuvates kauplustes, hind jääb veidi alla 8€.
Pakend on Garnier´i mitsellaarveel väga hästi õnnestunud, mõnusalt ümar ja armsalt roosa, tekitab sellise helge ja kerge tunde. Just samasugune on ka selle pudeli sisu - see on lõhnatu (veidike justkui justkui tunneksin greipfruuti või on see hoopis kasemahl?) täiesti läbipaistev ja sama õrn kui vesi. Tuletan meelde, et tegu ei ole näoveega, mitsellaarvesi on palju tõhusam ja välja töötatud spetsiaalselt meigi eemaldamiseks, see tõmbab magnetina kogu makeupi, rasu ja mustuse nahalt enda sisse, ei olegi vaja eriti vaeva näha ega nägu vatiga nühkida, see teeb kogu töö sinu eest ise ära. Kuna toode on mõeldud ka tundlikule nahale, on see tõesti äärmiselt leebe ega tekita vähimatki ärritust. 1-2-3 on kogu meik vati sees ja nägu on täiesti puhas ja värske. Sellist tunnet, et peaks naha veega üle loputama, ei ole.
Katsetasin mitsellaarvett kaheksa erineva ripsmetušiga ja ainus, millega see hakkama ei saanud, oli Avon´i Big Daring tušš, aga see ei taha ka teiste eemaldajatega kergelt alla anda, nii et ma eriti ei pahanda. Veekindlatest tuššidest Garnier´i mitsellaarvesi jagu ei saa, nii et kes kasutab sedasorti meiki, siis sellest pudelist teile abi ei ole.
Kui ma võrdlen Garnier´i ja paljukiidetud Bioderma vett, siis Bioderma on justkui särtsakam, see saab meigi lahustamisega veidi kiiremini hakkama ja jätab naha hästi krudisevalt puhtaks. Garnier on tsipake mahedam ja aeglasem, aga mulle tundub, et ta jätab naha isegi pehmemaks ja lausa rahustab seda.
Kuna hinnavahe on neil kahekordne, siis minu käsi valiks pigem Garnier´i,
kasvõi juba ilusama pakendi pärast.

Kas olete juba Garnier´i mitsellaarvett jõudnud proovida?
Millised on muljed?
Tänaseks kõik, olge armsad!


Photo: source

15 comments:

  1. ametlik teadaanne kõigile Pille-Riinu praegustele ja tulevastele koostööpartneritele: saatke talle (rohkem) asju ja makske talle kõvasti raha, sest paremat reklaami oma toodetele pole olemas!

    *läheb ostab mitsellaarvee*

    ReplyDelete
  2. Muretsesin ka endale selle mõnusa toote ja minu mäletamist mööda lugesin just sinu blogist sellest esimest korda. :) Aitäh. Muide, hetkel saab Selveri laadapäevadelt pudeli kätte 5 euroga. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oii, see on ju väga hea hind, suur Sulle aitäh jagamast! :)

      Delete
    2. Aitäh Scaryl ja Genefic ja Miiu hea kommentaar, nüüd pean ma ka oma sammud Selveri poole seadma.. :D

      Delete
    3. mina ka tänan mõlemaid nõuandjaid sügava kummardusega, peika tõi just mitsellaarveepudeli selverist ära :D

      Delete
  3. Ma juba väga ootan, et saaks seda Garnieri mitsellaarvett proovida! Ps. Väike saladus ;) Koostis on sellel 1:1 sama, mis L'oreal Skin Perfection mitsellaarveel, aga L'oreali oma on koguselt poole vähem ja hind pea sama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, mis tore fakt, kusjuures mõtlesin just, et need on väga sarnased veed, aga ei tulnud selle peale, et koostist uurida. :))

      Delete
  4. Minu esimene mitsellaarvesi oli Loreali oma, ei saanud ühtki paha sõna öelda, aga kuradi kiirelt sai otsa. Poodi sama toodet ostma minnes oli see aga otsas ning müüja soovitas sama raha eest Garnieri oma - 400 ml. Hea diil! Mulle meeldib ka see, et pudel on selline natuke armsalt paksuke ja roosa ning minagi Lorealiga vahet ei näe. Eemaldan sellega nii meiki kui puhastan ka niisama hommikul/päeval oma nägu, see on lihtsalt nii mõnus ja ei kuivata! :)

    ReplyDelete
  5. Bioderma oma saab headel hetkedel ka umbes sama hinnaga kätte :D Oleneb apteegist ja soodustusest. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, aga 400ml asemel saad 250ml. :) 500ml Boidermat maksab üle 20€. :(

      Delete
  6. Kas teate ka, kui jubedaid loomkatseid Garnier Hiinas teha lubab? Kuidas loomi mõnitatakse ja piinatakse? Natuke võiks oma silmaringi avardada, sest muidu pole sellel armsal rebasel seal üleval nurgas ju mingit pointi.

    ReplyDelete
  7. Ja ega ma paha pärast... :) Kasutasin ise ka kosmeetikatooteid, mida loomkatseid tehes toodeti ja siis nägin neid videosid laboratooriumitest ja see muutis kõik... Vabandan, kui niimoodi vihaselt peale lendasin. Lihtsalt - uurige ja tehke otsus oma sisetunde järgi. Kõike paremat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loodame, et Hiina võtab peagi Euroopast eeskuju ja keelustab loomkatsed. :)

      Delete
  8. Meigieemaldajana on Garnier'i mitsellaarvesi tõesti väga tõhus, aga minule tekitas see kahjuks allergilise reaktsiooni - nahale ilmusid ketendavad punased laigud ja ka punne tuli juurde (L'oreali ja Bioderma mitsellaarveed toimisid täpselt samamoodi) :( Aga mul ongi väga veidralt kapriisne nahk - mõned tundlikule nahale mõeldud tooted tekitavad jubeda reaktsiooni, samas kui teised, palju tugevamad tooted, sobivad ideaalselt.

    ReplyDelete

ShareThis