arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

28/01/2015

Arvustus // Sanitelle käte kiirdesinfitseerijad


Ma usun, et teie kõigi tutvusringkonnas on praegu neid, kelle mõni vastik viirus on kinni püüdnud, olgu selleks siis väike köha-nohu või raskem (kõhu)gripp. Tegelikult saab paljusid ebameeldivaid haiguseid ära hoida ja seda tihedalt käsi pestes - jah 80% nakkustest levibki just käte kaudu. Kraanikauss ja seep ei ole muidugi alati käepärast ja siin tulevadki appi käte desinfitseerijad, mida saab kõikjale kaasa võtta. Need pisikesed toredad pudelid saatis mulle SANITELLE ja ma hea meelega tutvustan teilegi neid lähemalt, sellised väikesed asjad kipuvad poes kahe silma vahele jääma - ma ise ei oleks neid märganudki, kuigi saadaval on need rohkem kui 250 müügikohas. 
Kõige põnevam neljast on kindlasti see roosa E-vitamiini ja makadaamia õliga geel. Selles on sees toredad valged mummud, mis kiirelt käte vahel sulavad. Geel lõhnab meeletult hästi kirsside järele. Kõik Sanitelle tooted tapavad 99, 9% tuntud ohtlikest mikroobidest, bakteritest ja viirustest. Nii et tasub ennast nendega relvastada küll. Üks pista kotti või tasku, teine säti kontoris laua peale. 
Lapikus pudelis aaloe ja E-vitamiiniga sprei on ideaalne neile, kes ei kanna pidevalt kotti kaasas, see mahub vabalt ka taskusse.
Lõhn on mõnusalt värske ja helge. Kuigi imepisike, on sellel väga mugav pihusti.
Puhastan sellega vahel ka mobiiltelefoni ekraani, telefon on pärast nii hästi lõhnav ja sile. :)   
Ka see rohelises pudelis geel sisaldab aaloed ja E-vitamiini.
Lõhn on oi kui hea värske, aaloed on täitsa tunda, lisaks veidike tsitrust! 

See pastakakujuline sprei on minu lemmik. Nii mugav ja mahub ka pisikesse kotti. See on peaaegu lõhnatu, veidi on tunda aaloed. Samuti leiab spreist E-vitamiini, et käed püsiksid ikka noored ja oleksid niisutatud. :) 
 Ükski neist neljast ei jäta käsi kleepuvaks ega tekita muul moel ebameeldivat tunnet, vastupidi, käed jäävad nii pehmed ja siledad. Olin siiani kasutanud The Body Shop´i greipfruudi kätegeeli, mis lõhnab oi, kui hästi , aga on natuke kallis. Sanitelle tooted maksavad 2€ kanti, mis on täitsa mõistlik hind. Ka olen proovinud Oriflame käte desinfitseerijat, kuid see jättis minu käed veidi kleepuvaks. 

Sanitelle tooteid leiab näiteks R-kioskist, Selverist, Maksimarketist, Comarketist ja Statoilist.
Kogu nimekirja ja muu info leiab nende kodulehelt SIIT.



Kas kasutate käte desinfitseerijaid?
Milliseid olete proovinud?
Tänaseks kõik, olge armsad!

9 comments:

  1. Mina kasutan suvel, kui on oht, et ei saa käsi pesta - erinevad festivalid jm selline. Aga kuna töötan haiglas, siis nihverdasin endale ka ühe geeli ja sprei, need on kohe nii uhked, et tapavad B ja C hepatiidi ja HIV batkerid ka :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, sellistel väliüritustel on need täiesti hädavajalikud. Ma loen Sanitelle lehelt välja, et nende tooted saavad ka HIV-i ja hepatiidiga hakkama. :)

      Delete
    2. Noh, super! Siis on eriti turvaline :D

      Delete
  2. Ma tahtsin lihtsalt öelda, et tegelikult mind see kätedesinfitseerijate teema üldse ei huvitanud (loen rohkem ilu- ja moeteemalisi postitusi), aga ma ikka alati loen su postitusi, sest sa kirjutad väga armsalt ja sul on alati toredad pildid! Võib vist öelda, et oled mu lemmikblogija. :)

    ReplyDelete
  3. Mina kasutan aktiivselt Bath and Body Worksi PocketBace, mida USAst ostan. Need on nii armsad väiksed ja nii nii paljude heade lõhnadega. Sealt on mul ka kätekreem, mis bakterid tapab.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, need on nii lahedad, olen neid välismaistes blogides näinud. :)

      Delete
  4. Mul on samuti pliiatsikujuline desinfitseerija olemas ja fännan seda iga keha rakuga. Toimib ja on mõnus kaasas kanda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on tõesti hea asi, pean hakkama varsti uue järele vaatama. :)

      Delete

ShareThis