arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

13/01/2015

Arvustus // Schwarzkopf / Oil Miracle Rose Oil kinkekomplekt




Tänane postitus on just nii armsasti roosa, nagu mulle meeldib. Roosa ja roosilõhnaline. Olen neist kahest tootest teile põgusalt ka varem rääkinud - mõlemad jõudsid aasta lemmikute postitusse (LINK), aga pikemalt teen neist juttu nüüd kohe. Selle hästi armsa kinkekomplekti saatis mulle juuksehooldustooteid pakkuv veebipood ILUKUTSE, suur aitäh neile!
Oil Miracle Rose Oil kinkekomplekt
33,30€ LINK
Komplekti kuuluvad roosiõliga šampoon ja hooldusõli, mis sobivad stressis juustele ja peanahale.
Et stressi veelgi kiiremini maandada, on kingikotis ka armas pehme tutimüts. 

Kui viimati juuksuris käisin, manitses juuksur, et juuksed külma eest kindlasti mütsi sisse peidaksin, ka juukseotsad, sest külmakraadid teevad neile väga liiga - juustes sisalduv vesi külmub ja see lõhub juukseid. Seepärast tuleb ka juuksed enne õue minekut ilusti kuivatada ja mitte poolniiskete kiharatega uksest välja tormata. 


Roosiõli šampoon
13,40€ LINK
Sellesse roosasse tuubi armusin esimesest kasutuskorrast. Nii kerge, nii hästi lõhnav ja mõnusasti vahutav - rõõm on seda šampooni kasutada! Lõhn on äärmiselt meeldiv, selline peen ja luksuslik, pigem tagasihoidlik kui pealetükkiv, kuid jääb juustesse veel tükiks ajaks. Šampoon on läbipaistev ja heleroosa, nahale hästi õrn ning pehme vahuga. Juuksed jäävad hästi mõnusalt siidised ja siledad. Kindla peale üks parimaid šampoone, mida olen proovinud! Ma usun, et see sobib kõikidele juuksetüüpidele, sest on nii õrn, rahustav  ja parajalt niisutav - kuivad juuksed ei saa räsitud ja rasused saavad vaigistatud.  
Tuub on hästi mugav ja paraja suurusega, ilus roosa muidugi ka...


Hooldusõli juustele ja peanahale
16,90€ LINK 
See juukseõli (tegelikult võib seda isegi seerumiks nimetada) on huvitav selle poolest, et see sobib kasutamiseks ka peanahal. Õli tuleb enne juuksepesu nahale ja juustesse masseerida, hoida 10min. ning pesta siis tavapärasel viisil. Mina olen tavaliselt õli terveks ööks pähe jätnud ja hommikul maha pesnud, see on nii kerge ja imendub koheselt, ei ole vaja karta, et see padjapüüri määrib. Õli niisutab ja rahustab nahka, lisaks on see nii mõnusa lõhnaga, et pead masseerides tuleb lausa joovastus peale. Aroom on üsna tugev, aga mitte sugugi vänge. 
Enne föönitamist kannan nii umbes 7-8 tilka õli juustele ja peale kuivamist veel paar tilka  juukseotstele. Juuksed jäävad pehmed, siidised ja imeliselt lõhnavad. Toode sobib väga hästi ka rasuste juuste omanikele, see on nii imekerge, et ei lisa mingit kaalu ega muuda juukseid kiiremini pesu vajavateks. Väga meeldib mulle ka selle õli pudel - hästi kergest plastikust ja armsa kujuga. Soovitan! 
Rose Oil kinkekomplekt on hetkel saadaval soodushinnaga 21,90€. Valikus on ka käpikutega variant SIIN. 

 
Kas olete Rose Oil tooteid proovinud?

Tänaseks kõik, olge armsad!


10 comments:

  1. need juuksehooldusvahendid ostaks pelgalt juba välimuse tõttu... :)


    www.cosmeticspower.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Armas postitus ja kaunid pildid! :)
    Teen väikse märkuse: sõna "koheselt" asemel tasub kasutada sõna "kohe", mis tähendab täpselt sedasama, aga on keeleliselt korrektne. Samamoodi on plastmassi lühivormiks "plast", mitte "plastik". :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle! :) Ma ausalt öeldes kirjutan vahel isegi spetsiaalselt veidi valesti, et ei oleks asi nii steriilne. :D Aga aitäh ikkagi!

      Delete
  3. Oh, kui ilusad pakendid! Kui mul nii palju poolikuid totsikuid ei oleks, paneks koheselt tellimuse teele, müts komplektis on nagu täpp i peal! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui millalgi mõni totsik otsa saab, siis proovi kindlasti ära. Vot ainult ei tea, kui kaua neil seal mütsidega komplektid saadaval on. :)

      Delete
  4. Pakendid, eriti juukseõli pudelike, on tõesti kenad!

    TF / www.todaysfavorites.com

    ReplyDelete
  5. Need tooted näevad küll imehead välja! See käpikutega komplekt jäi mind nüüd kummitama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Müts on küll jube pehme, kindad ka kindlasti. :)

      Delete

ShareThis