arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

17/01/2015

Fitness // 40 min. kogu keha treening hantlitega + toitumisnipp



Üleeilne esimene trenn sai õnnelikult üle elatud. Lihased ei valutanudki eriti, õige veidi andsid endast vaid märku, aga ma püüdsin ka mitte eriti hullult esimesel korral rapsida, muidu veel kaob trenni isu ära.  Tänane treening meeldis mulle väga, hea rahulik, vahepeal saab hinge tõmmata, samas võttis päris läbi, viimaseid lamades tehtavaid harjutusi ma ei jaksanudki enam teha. :) Kellel hantleid ei ole võivad appi võtta väikesed veepudelid või siis teha hoopiski ilma, harjutused on ilma nendetagi piisavalt rasked. 



Muuda oma hommikupuder veelgi tervislikumaks.
Jällegi üks väga lihtne nipp, mis mul endal alatasa ununeb. Ikka kipun pudrule võitüki silmaks panema, maitsev on küll, aga veelgi isuäratavam ja tervislikum on pudrule lisada hoopiski marju ja pähkleid. Ka kõht püsib nii kauem täis. Kuna värskeid marju aastaringselt saada ei ole, tasub neid koju varuda külmutatult. Täna tõin Rimist mitu pakki maasikaid-vaarikaid kaasa, neid pakutakse praegu 30% soodsamalt. Kui ei ole aega marju sulatada, vala neile lihtsalt tulikuum puder peale ja kui see on söömiskõlbulikuks jahtunud, on ka marjad juba sulanud. Pähklitest on eriti kasulikud kreeka- ja sarapuupähklid ning mandlid. 
Kes harjutused järgi proovib, andke teada, kuidas meeldis.
Tänaseks kõik, olge tublid!




Photos:  12

4 comments:

  1. Nägin su instagrammist su tervislikke oste ning seoses pudruga nägin, et ostsid kiirkaerahelbeid. Tegelt neist on kõik kasulik ära võetud, et nad kiiremini valmiksid. Osta nende asemel järgmine kord täisterakaerahelbed ning organism saab palju rohkem kasulikke aineid ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ostan neid ka vahel, aga ei maitse üldse nii hästi. :)

      Delete
    2. Väga hea trenn oli :) just hea lisa see, et sai teha harjutusi hantlitega :). Loodetavasti tuleb veel videosid, kus hantleid vaja. Proovisin selle video läbi ning täna lihased valutavad :).
      Aitäh, ootan juba uut videot :)

      Delete
    3. Nii, tore, et meeldis! Jaa, mul ka veel üleeilsest veidike annavad lihased tunda. :) Olen päris mitu head hantlitega trenni veel leidnud, varsti tuleb! :)

      Delete

ShareThis