arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

21/01/2015

3 näomaski, mida sa peaksid veel sellel talvel proovima



Ma ei tea, kuidas teil, aga minul on maskitamine eriti tihti päevakorras just talvisel ajal. Nahk on siis kuidagi eriti nigelas seisus, üheaegselt nii rasune kui kuiv, jume on hall ja poorid ummistunud. Erinevad maskid on mulle päris palju abiks olnud ja no maskitamine on iseenesest juba selline mõnus lõõgastav tegevus, mis muudab selle, et akna taga on eriti kole, lumetu ja pime talv, natuke talutavamaks. Need kolm purki-tuubi on kindlasti sellised, mis lisaks kaunimale nahale teevad ka olemise mõnusaks, nende kasutamine on lihtsalt üks suur rõõm! :) 
Novexpert // Matistav mask roosa saviga*
15,50€ LINK
See mask meeldib mulle nii väga, et iga kord, kui ma seda endale näole määrin mõtlen - uhh, milline õnnistus, tahaks, et kõik maailma inimesed saaksid seda proovida! Kummaline, ma tean, aga just selline asi mulle alati pähe lööb. :D Mask on imesiidine ja pehme, seda on nii mõnus näole määrida ja sama kerge maha pesta. See on armsasti heleroosa ja lõhnab marjaselt mannavahu järele. 
Mulle meeldib, et mask on nii õrn, see sobib ka väga tundlikule nahale ja kuigi see puhastab ja matistab, ei kuivata see nahka, vaid jätab selle imepehmeks ja niisutatuks. Nahk näeb ilus värske välja ja püsib kauem matt. Ka tundub mulle, et poorid on peale selle kasutamist pisemad. Kõige toredam, et mask on täiesti keemiavaba ja sisaldab vaid kontrollitud looduslikku päritolu koostisaineid.
Paremat maski ei oskakski tahta. Soovitan! 
TurBliss // Bioaktiivne näomask probleemsele nahale*
9,90€ LINK
See eestimaine toredas klaaspurgis turbamask on suur üllataja. Vaid mõne turul oldud kuuga on TurBlissi maskide kohta nii palju positiivseid hinnanguid ja kiitvaid artikleid avaldatud, neist on räägitud telesaadetes ning taskus on neil ka juba Anne&Stiil Ilulemmik 2014 tiitel,
super töö! Mask on tõesti hea ja kiidusõnu igati väärt.
Mulle meeldib, et mask on klaaspurki pistetud - see on ühele loodustootele (p.s. õige pisut on purgis siiski ka säilitusaineid)  just õige koht ja see veidi Monet´lik, ma pakun, et turbaraba kujutav joonistus sildil, on ka hästi välja kukkunud. Purgis on just selline paks tumepruun ja niiske mass, nagu turvast ette kujutades silme ette võiks tulla ja lõhn on just niisugune, mis viimatise rabaskäigu meelde tuletab. Lisaks eestimaisele raviturbale, millel on meeletul hulgal kasulikke omadusi, sisaldab mask ka geraaniumi- nõiapähkli- ja kummeli lillevett, mis kõik omal moel tegelevad rasuse/probleemse naha turgutamisega.  
Mask tuleb kanda niiskele nahale ja ka vahepeal tuleb seda aeg ajalt niisutada, et toime oleks tõhus. Kas siis lihtsalt märgade sõrmedega tupsutades või veepudelist pritsides. Miks mitte kasutada mõnda looduslikku näo- või lillevett.
Mulle meeldib, et mask ei kuiva tänu sellele näol kõvaks ega hakka kiskuma või sügelema ja ka eemaldada on seda nii palju lihtsam. Siiski soovitan maski tegemise kokku sobitada vannis või dušši all käiguga, sest ka väga ettevaatlikult loputades on kraanikauss hiljem samasugune nagu siis, kui olen püüdnud voolava vee all Dexteri jalgu loputada peale seda, kui ta on tund aega aias auku kaevanud. :) 
Nahk on peale maskitamist tõeliselt pehme ja särav. Tunne on hästi puhas, kuid samas ei ole nahk kuiv ega kiskuv. Olen siiani maski kasutanud kord nädalas, aga kuna näonahk on hetkel eriti hullus seisus, siis võtan ette nädalase kuuri ja maskitan iga päev, just nii lubab TurBliss ägeda akne korral teha. Lisatud: Minu nahk on igapäevaseks TurBlissi kasutamiseks siiski liiga tundlik, see hakkas umbes viiendal päeval veidi punetama ja muutus kuivaks ning ärritunuks. 1-2 korda nädalas on õrnale nahale täitsa piisav.  
Tore on see, et TurBliss pakub maske kahes suuruses - minu purgike on n.ö. proovisuuruses 60ml, millest jätkub aga oi, kui kauaks ja kui kui mask hakkab väga meeldima või kui kasutajaid on peres rohkem, kui üks, saab tellida suurema 250ml purgi. Saadaval on ka maskid kehale, juustele (põnev!) ja meestele. 
Puhas Loodus // Niisutav toitemask
4,20€ LINK
See on mask, mille hinna ja kvaliteedi suhe on sinna viimase poole tublisti kaldu. Selle väikese raha eest saad igati väärt niisutava maski, mis ei ole küll 100% looduslik, kuid siiski pungil ravimuda, sojaõli ja E-vitamiini, mis muudavad pindkuiva ketendava naha mõnusalt siledaks ja pehmeks. Lõhnab mask meeldivalt ja tagasihoidlikult looduse järele, see ei kuiva nahal kõvaks ja eemaldamine on lihtne.
Tegu ei ole puhastava maskiga ja kuigi nägu on peale maski kasutamist klaarim ja jumekam, on see siiski mõeldud eeskätt niisutamiseks, sügavpuhastavat efekti sellel ei ole. Selle tarvis soovitan Puhta Looduse meremudaga puhastavat maski, mis mulle samuti väga meeldis. 
Pildilt on näha, et kõik kolm maski on mõnusalt paksud...
 ja väga erineva tekstuuriga...

Kas olete neid kolme proovinud?
Millised on teie lemmikud näomaskid?

Tänaseks kõik, olge armsad!♥ 

* kingitud tooted
photo: source

14 comments:

  1. Minul on hetkel see mask - http://www.lumene.com/face/deep-cleansing-peat-mask-1 - teeb naha mõnusalt (väga) puhtaks ja matiks :)

    ReplyDelete
  2. Kui oled TurBlissi maski nädalase kuuri läbi teinud, siis anna teada, kuidas toimis. Mul on hetkel ka nahk väga hulluks läinud ja ükski toode ei aita :(
    Tahtsin veel seda ka öelda, et alati, kui kirjutad mõnest tootest, siis sa suudad seda nii hästi teha, et ma alati tahan midagi ise ka proovida :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, ma mõtlen, et panen siia samasse postituse lõppu tulemuse kirja. Aitäh Sulle, tore, et meeldib, loodan, et rahakotile halvasti ei mõju. :)

      Delete
  3. Lovely post, thanks for sharing!

    ReplyDelete
  4. Pärast kõikjalt kuuldud kiidusõnu ostsin ka omale sellesama Turblissi maski. Olen nüüd kaks korda kasutanud ja esmamulje on hea. Puhastab tõhusalt, nahk jääb pärast pehme ja ei kisu kuskilt ega nõua kohe kreemi. Poorid tunduvad ka väiksemad. Algul peale maski mahapesemist nahk veidi punetab ja õhetab, kuid see kaob ruttu. Kuna mul probleemne, rasune nahk mis hetkel talvel ka pindmiselt kuiv siis peaks ka proovima ühe kuuri teha. Halba selline looduslik mask vaevalt teeb.
    Puhta Looduse puhastavat maski olen ka palju kasutanud, soodsa hinna eest väärt toode, aga minu nahal hakkas kuivades väga kiskuma. Kiidan ka Dr Hauschka Rejuvenating maski, rahustab ja niisutab mõnusalt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dr. Hauschka mask on kindlasti hea, nende tooted on nii mõnusad. :)

      Delete
  5. Kas seda TurBlissi maski müüakse peale e-poe veel kuskil, näiteks Kaubamajas?

    ReplyDelete
  6. TurBlissi proovin lähiajal kindlasti ära :)

    ReplyDelete
  7. Avastasin selle turbamaski, samuti puhas ja keemita http://tervisekodu.ee/tooted/turbatooted/rabavoop/
    Kasutan ka nende lilleveesid näiteks näole pihustamiseks, suvel oli piparmündi - mõnusalt jahutav :)

    ReplyDelete
  8. Mul tekib küsimus, kas sa kiidad kõiki asju, mida tasuta saad? Kas sa loed näiteks nende toodete, mida testid ja soovitad, koostist? Isiklikult jääb mulje, et sa ei tee seda. Miks sa soovitad Turblissi, mis sisaldab kahte väga ohtlikku ainet - Potassium Sorbate ja Sodium Benzoate. Googelda nende ainete kõrvalmõjusid ja mõtle kaks korda, kas sa siis ka ikka soovitaksid seda maski oma lugejatele? Sul on lugejaskond ja samuti nende ees vastutus. Võta see vastustus ja ära soovita asju, millega pole end täielikult kurssi viinud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegu ei ole loodustoodetest pajatava blogiga ja postituses on ka kirjas, et mask sisaldab säilitusaineid. Need, kes 100% looduslikke tooteid eelistavad uurivad kindlasti enne ostu järgi, mida toode sisaldab, mina sellega ei tegele. :)

      Delete

ShareThis