arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

03/01/2015

RandRilu ILUBOX "Christmas Magic"



Mul on väga hea meel, et Eesti ainus ilubox sai järje - järjekorras teine karbike kannab nime "Christmas Magic" ja aasta esimene postitus just selle sisu tutvustabki. Suur aitäh RandRilu poistele, kes mulle selle toreda karbi tutvumiseks saatsid, ütlemata põnev oli avastada, mis nad sinna seekord olid pistnud. Räägin kohe lähemalt, mis karbis peidus oli ja kuna jõudsin kõik tooted ka juba ära proovida, jutustan paari lausega ka, mis mulje mulle miski jättis. Ma kindlasti ei riku ära nende üllatusmomenti, kel plaanis endale box tellida, sest tooteid on karbiti erinevad ja kokku pannakse need küsimustiku alusel, mis igale tellijale saadetakse, et tooted sobiksid just sinule. 
Karpi avades jääb esmalt silma armas kaardike, seekord Ema Teresa tsitaadiga...

Kevin Murphy / Session Spray
9€
See reisisuuruses juukselakk üllatas väga meeldivalt. Juuksed jäävad sama pehmed kui enne laki pihustamist, kuid ometigi soeng püsib. Sellel lakil on n.ö. mälu - võid oma juukseid peale soengu tegemist ise sasida või lasta teha seda tuulel (tänase ilmaga järele proovitud) hiljem loksub kõik oma kohale tagasi. Enamasti on mul tuuliste ilmadega häda just tukaga, juuksed on mul sellised, mis jäävadki püsti, kui tuule käest tuppa tulen. :) Aga tõesti, mulle tundub, et see lakk jättis meelde, et mu tukk peaks hoopiski silmil olema ja kui veidi näppudega kaasa aitasin, oli see jälle ilusti sirge. Lakk peaks sama hästi töötama ka muude soengutega, näiteks lokkidega - sead need sobivalt lainesse, fikseerid klambriga ja lased lakiga üle, hiljem kammi või sasi palju tahes, lokid peaksid ilusti tagasi oma kohale jooksma. Selle proovin kindlasti kunagi ära, kui olen omale koonustangid muretsenud. 

Coastal Scents / Meigipintsel
2,50€
Coastal Scents pintsli üle on mul samuti väga hea meel. Nii kahju, et nende lehelt tellimine on nii üüratult kallis muutunud, kui ma ei eksi, siis üle 20$. Aastaid tagasi oli see kindlasti tunduvalt soodsam, tellisin sealt mitmeid kordi, neil on väga hea hinnaga ja kvaliteetsed pintslid ning kosmeetika. 
 Pintsel on mõnusalt pehme ja tihe ning kuna see on sünteetilistest karvadest, sobib see nii puudriste kui kreemjate lauvärvide pealekandmiseks.  
Dikson Stami Ker / Newgen šampoon ja mask
Šampoon mulle erilist muljet ei jätnud, see oli hästi vedel, täiesti ilma lõhnata, ei vahutanud eriti ja juuksed läksid peale pesu imelikult pusasse ja omavahel sõlme. Mask meeldis mulle tunduvalt rohkem. Kuigi lõhn oli väga vänge ja pisut mehelik muutis mask juuksed hästi pehmeks ja siledaks. Lõhn kadus õnneks peale juuste kuivamist kiirelt.  

Decleor / Hydra Floral Moisture Activator Rich Cream
See Decleor´i kreem on karbist minu lemmik - mõnusalt maheda lõhnaga, kiirelt imenduv ja üliniisutav. Minu rasusele, kuid pindkuivale nahale sobib praeguseks külmaks ajaks väga hästi. Hea meelega omaksin täissuuruses purgikest.  

Grimas / Lauvärv-põsepuna
8,50€
See Hollandi meigifirma Grimas lauvärv-põsepuna on väga hea pigemendi ja püsivusega, selle brändi tooteid kasutavad nii meigikunstnikud kui grimmeerijad. Toon sobib küll väga hästi minu siniste silmadega, kuid põsepunaks jääb veidi liiga oranžiks, vähemasti talviseks ajaks kindlasti. Pakend jääb sisule kindlasti alla, erilist ilu ei ole sellega taga aetud.   
L´Oreal Professionnel / Tecni Art Volume Lift juurevaht
17,30€
Kõik, mis annab mu ludupeale veidikenegi volüümi, on enam kui teretulnud. Ma ei ole absoluutselt juuksevahu inimene, need, mida olen proovinud kleepisid juuksed kokku või muutsid kiiremini mustaks. See vaht on mõeldud aga just juurtele ja täitsa hirmuta võib seda peanaha lähedale pihustada. Juuksed jäävad elastsed ja pehmed ning saavad tõesti volüümi juurde. Lõhn on samuti meeldiv. Minu usk juuksevahtudesse sai taastatud. :)   
Minu, kui suure magusasõltlase rõõmuks oli karbis ka isetehtud hot chocolate on stick koos vahukommiga, mis tuleb kuuma piima sisse pista ja kui südameke on sulanud ongi mõnus kuum šokolaadijook valmis - super!
Lisaks oli karbis Läätsed.com lehelt värviliste läätsede tellimiseks 5€ sooduskood. 

Kel tekkis soov omale Christmas Magic tellida, siis seda saab teha SIIN. Karp maksab 10€, karbi sisu on aga kindlasti rohkem väärt - minu boksi väärtus ilma testriteta on üle 37€. Infolehelt oli päris palju toredaid tooteid, mida võib veel karbist leida, näiteks Kitoko´lt ja Tahe´lt.
Olgu-olgu ma rohkem välja ei lobise. :)

Esimesest RandRilu BOX´ist kirjutasin SIIN, kui kellelgi on soov võrrelda ega karp ajaga magedamaks ei ole muutunud, nagu eelmiste kodumaiste iluboxidega meie kurvastuseks juhtus. Minu meelest on seekordne isegi tsipa parem, aga see võib olla ka sellest šokolaadisüdamest, mis mulle jubedalt meeldis. :)
Mis te nr.2 karbist arvate?
Kui keegi on tellinud või on plaan tellida, ande kindlasti teada, mis teie karbikeses peitus.
Tänaseks kõik, olge armsad!

10 comments:

  1. Vastasin just küsimustele ja ootan huviga. Ma pole varem kunagi endale ühtegi box'i tellinud, aga esimene kord on ikka esimene.
    Sinu paki sisu on igati 10 euro vääriline!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ootan põnevusega, mis Sinu karbis peidus. :)

      Delete
  2. Tundub nii lahe karbike ja idee üleüldse on super.
    Kas neid saab tellida ja kust :)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Postituses on kõik ilusti kirjas. :)

      Delete
    2. Jessuke, vaatasin postituse kaks korda läbi ja just see üks lause jäi vahele :(
      Täitsin testi ära ja nüüd jään karbikest ootama :P.

      Delete
  3. Mina tegin aasta lõpus tellimuse ka boxile, väga tore, et meil tulnud tagasi iluboxid. Vastust ei ole ma veel saanud, ehk ikka kirjutavad. Väga ägedad on Birchbox, ipsy jne... kahjuks siin ei ole nii laia valikut

    ReplyDelete
  4. Väga vahva karbike! Jõulud tegid minu eelarvega 1:0, nii et jään ootama, millal rahaline olukord paraneb ja siis (väga suure tõenäosusega) tellin ka karbikese - tundub väärt kraam olevat ja 10 eurot on selle eest minu arust väga mõistlik summa.. või isegi natuke pisike :)

    Eriti meeldib mulle, et nad on oma kodulehele disainimuutuse teinud ja leht kutsub nüüd kohe palju rohkem ostma! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, mulle ka meeldib nende uus koduleht. :)

      Delete
  5. Mina olin ka oma sellekordse karbiga väga väga rahul ja ütleks, et on tõesti tsipa parem kui eelmine, nii et jään nende järgmist kabikest huviga ootama. Ja nende uus koduleht on ka väga 5+.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mm, see Tahe šampoon Sinu karbis on nii hea. :)

      Delete

ShareThis