arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

19/01/2015

Tühjad totsikud #8



Seekordses empties postituses on eriti palju tooteid, sest vaatasin veidi kriitilisema pilguga oma riiulitel ringi ja leidsin nii mõnegi ammuilma kehtivusaja ületanud totsiku - olid teised taha nurka pugenud ja meelest sootuks läinud.  
Aden // High Shine huuleläige / No.11
3,89€ LINK / ARVUSTUS
See läige jäi minu poolt pea täiesti kasutamata ja on üks neist, kes oli riiuli tagumisse nurka ununenud. Läikel endal iseenesest midagi viga ei olnudki, kuid lõhn ja maitse olid nii ülikeemilised, et veidi hirmuski oli seda huultele määrida. 
E.L.F. //  Shimmer Palette
5,07€ LINK /  ARVUSTUS
Kuna highlighterit kulub nii imevähe, siis selle karbi sisu ma ära ei jõudnudki tarbida. Iseenesest mulle täitsa meeldis, andis kulmuluule ja põsesarnale ilusa kuma, aga kindlasti on paremaid särapuudreid, mis ei ole nii kreemja koostisega, puudrised tooted sobivad minu rasusele nahale lihtsalt paremini. 
Fushi // Bringer of Peace dušigeel
16,95€ LINK / ARVUSTUS
Mulle väga meelis selle pesugeeli lõhn, tõeliselt rahustav... Aga no ei vahuta see nii kõvasti, kui mulle meeldiks. Väga kahju, ma oleksin muidu isegi selle hinna ees silma kinni pigistanud ja uue ostnud, aga no mis rahustavast vannist siin saab rääkida, kui pesemise ajal muudkui stressad, sest nuustik ei libise nahal.   
Lumene // Wild Rose Volume huuleläige 
Ma ei suuda sellelt tillukeselt tuubilt tooni nime leida ja ka internetist ma seda toodet ei leia. Poodides on see mulle silma jäänud küll, nii et müügil peaks see veel olema, aga koju tuua ma seda ei soovita. Värv on küll imearmas ja lõhnab läige täpselt kui Lancòme Juicy Tubes tuubid, kuid ka kleepub sama hullusti. Juuksed tõmbuvad kui magnetiga huulte külge ja sinna need jäävadki. 
Maybelline // Master Precise vedel silmalainer
6,95€ LINK
Seda lainerit olen kasutanud juba mitu. Püsib hästi, on ilusat sügavmusta värvi ja isegi minu värisev käsi saab sellega joonistamisega päris hästi hakkama. Kui millegi kallal vinguda, siis laineri hästi pikk ja peen vildikalaadne ots kipub otsast kiiresti ära kuivama, kuigi lainer ise veel täitsa töökorras. Kui olla hoolas ja see alati peale kasutamist ots allapoole purki pista, püsib see ilusti niiske. Ma veel kaalun, kas ostan samasuguse uue või proovin mõne muu brändi lainerit. On soovitusi?  
E.L.F. // Mineral Eyeshadow Primer / Sheer
4,49€ LINK / ARVUSTUS
Ka seda silmameigi aluskreemi olen kasutanud mitu tuubi ja arvatavasti tellin kunagi veel. Lauvärvid püsivad sellega väga kenasti ega kogune õhtuks lauvakku. Kuigi ma endale igapäevaselt keerukaid silmameike ei maali, kasutan seda ka selle ühe tagasihoidliku tooni alla, mida tavaliselt kannan. Pakend on samuti väga mugav, tuubis on justkui huuleäike aplikaator.
Palmer´s // Cocoa Butter Formula huulevõie
Mulle meeldis selle huulepalsami šokolaadi-piparmündi lõhn/maitse ja ilus läige, aga niisutust jäi natuke väheks. Butter on selle kohta kindlasti palju öeldud, võine ei ole see kohe kindlasti, pigem geeljas ja vedelamapoolne.
Pakasega sellest abi eriti ei ole, suvel aga täitsa mõnus kerge. 
Lumene // Arctic Spa kehakoorija
11,18€ LINK / ARVUSTUS
Üks tõhusamaid koorijaid, mida olen proovinud. Terakesi on nii palju, et peopesad on lausa peale koorimist hellad. Mulle väga meeldis. Pigistasin sellest kõik välja, mis andis, tükk tegu oli, et see pildistamise tarvis lömmis olekust tagasi sirgu saada.
Hästi hea lõhna ja ilusas pakendis toode. Soovitan! 
E.L.F. // High Definition tolmpuuder / Translucent
8,92€ LINK / ARVUSTUS
Ma isegi ei tea, miks see karp mul ikka veel kapis seisis. Kohutav puuder, mis ei matista, jätab näo jahuseks ja tolmab hullumeelselt. Fuhh! 
Lumene // Arctic Aqua niisutav silmageel
7,34€ LINK / ARVUSTUS
Hästi kerge geel, mis ei jäta silmaaluseid rasvaseks ja sobib väga hästi ka meigi alla. Hoidsin seda tuubi külmkapis, mis muutis selle kasutamise eriti mõnusaks, hommikul jääkülma geeli silmade alla tupsutades ärkad kohe kiirelt üles. Sobib väga hästi just esimeseks silmakreemiks, sest ei ole kortsudevastane, vaid kergelt niisutav. 
Dermosil // Primo küünenahapalsam kreeka pähkliga
4,90€ LINK / ARVUSTUS
Hea maheda lõhnaga parajalt kreemjas ja piisavalt niisutav. Mulle meeldis. Sai ilusti minu hästi kuivade küünenahkade pehmendamisega hakkama. Imendus kiiremini kui paljud küüneõlid, mida olen proovinud. Hea meelega kasutaksin edaspidigi.   
Tony Moly // Cats Wink 3Go tihendav ripsmetušš
8€ ARVUSTUS
Meon e-poest ma seda tušši kahjuks enam ei leia. Kel soovi, peab selle endale eBay´st tellima. Igati hea tušš, mis lisas nii volüümi kui pikkust, hoidis ripsmed ilusti kaardus ja tuli veega kergelt maha. Kõige toredam on kogu asja juures muidugi see kiisuga tuub. :) 
Oriflame // Hyper Stretch ripsmeseerum
6,90€ LINK / ARVUSTUS
Kahjuks minu ripsmeid see seerum lopsakamaks ei muutnud. Pikkust nagu tuli veidi juurde, aga seda ma taga ei ajanudki. Ei tasunud kogu see vaev ennast ära. Mitte et selle igaõhtune ripsmetele kandmine raske oleks olnud, aga selle meelespidamine käis küll üle jõu. :)
E.L.F. // Põsepuna / Blushing
3,21€ LINK / ARVUSTUS
Koledas pakendis ilus roosa põsepuna, milles veidi liiga palju sädelevaid osakesi. Kasutasin päris tihedasti, aga otsa ei saanud. Pintsel, mis karbis kaasas, ei kõlba kuhugi. Uuesti ei soetaks, just selle inetu pakendi pärast... 
M.U.A. // Päikesepuuder
3,93€ LINK / ARVUSTUS
Seda bronzerit on karbis nii metsikult palju, et ei jõudnud ma ka seda ära kasutada. Mulle väga meelis selle puudri siidine tekstuur, matt tulemus ja ilus külm toon. Sobib väga hästi põhjamaisele sinakale nahale. :)
E.L.F. // Luscious Liquid Lipstick / Strawberry
2,50€ LINK / ARVUSTUS
Mugavas pakendis ilusa tooniga huulepulk-läige, aga huultel mitte eriti mugav ja veidike kleepuv. Uuesti ei soetaks. 
M.U.A // Sheer Lip Gloss / Too Musch Fun
1,31€ LINK / ARVUSTUS
Ilus toon, lõhnas hästi ja ei kleepunud. Täitsa arvestatav läige, kui sulle meeldivad tuubis isendid. 
Najel // Aleppo šampoon rasvastele juustele
12,45€ LINK / ARVUSTUS
Mõnus, peaaegu looduslik šampoon, mis lõhnas hästi, vahutas kõvasti ja pesi juuksed hästi puhtaks. Pudel on parajalt suur, terve pere sai tükk aega kasutada. Lõhn on selline, mis sobib ka meestele väga hästi. 
L´Oreal // Glam Shine Fresh huuleläige / Aqua Mandarin
4,95€ LINK
Väga mugava aplikaatoriga ja armsa, hästi kerge tooniga.Veidike kleepuv, aga mitte nii, et juuksed suu külge liimuks. Huultel on selle all veidike raske tunne, seepärast ei kipu ka uuesti soetama.
Collection 2000 // Lasting Perfection peitekreemid ja valgustpeegeldav pliiats
Eestist neid tooteid kahjuks osta ei saa, nii et pikalt ma neist juttu ei tee. Ütlen vaid, et kui mõnel välisreisil neile peale satute, siis tasub täitsa kaasa ostmist. Peitekreemid on hea pigmendiga ja särapliiats teeb silmaalused palju värskemaks. 
E.L.F. //  Shimmer Lip Gloss / Fantasize
3,79€ LINK / ARVUSTUS
Meeldivalt vaniljelõhnaline, hästi pehme tektuuri ja ilusa tooniga läige. Muudab huuled siledaks ja pehmeks ega kleepu. Soovitan! 
L´Oreal // Skin Perfection päevakreem
12,50€ LINK / ARVUSTUS
Imehästi lõhnav, armsas roosas purgis parajalt niisutav kreem, mis matistab nahka ja ahendab poore. Kreem meeldis mulle väga ja kasutasin selle ilusti lõpuni. Kui mul juba uusi testimist ootavaid päevakreeme ees ootamas ei oleks, soetaksin arvatavasti uue purgi.  

Kas olete mõnda toodet sellest suurest portsust proovinud?

Tänaseks kõik, olge armsad!



14 comments:

  1. Mulle meeldib ELFi puuder väga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paljudele meeldib, aga no mulle ei sobi, tee, mis tahad. :)

      Delete
  2. Seda Cats Wink 3Go tušši enam ei toodeta kahjuks. Isegi kui ebayst või kusagilt veel leiab, siis ainult väga vanade partiide ülejäägid, seda ei tasu enam osta, kuivab kiiresti ära. Aga oli tõesti väga hea tušš, kahju, et seda enam kuskilt ei saa.

    ReplyDelete
  3. Olen tükk aega juba otsinud endale silmageeli/kreemi mis ei ole kortsudevastane, poes ringi vaadates aga hakkavad just need silma. Nüüd tean, et lähen viskan pilgu peale Lumene toodetele ja ehk toon koju selle Arctic aqua silmageeli. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on tõesti hea kerge, kui ei ole vaja kortsudega veel võidelda. :)

      Delete
  4. Maybelline'i silmalaineri asemele soovitaks hoopis Selveritest saadavat Essence Liquid Waterproof Eyeliner'it mis tegi pika puuga sellele ära. Minu arvates oli see Essence'i liner kõvasti parem ka Soap & Glory Supercat Eyeliner'ist ja Stila All Day Waterproof Liquid Eyeliner'ist.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh soovitamast, seda tahan nüüd küll proovida. :)

      Delete
  5. Oriflame ripsmekatest on mulle kustutamatu mulje jätnud sinine The One ripsmetušš (http://ee.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=30719) - hea hari ja hea mittepudisev koostis. Ainult maha on tiba raske saada - vajab õliga eemaldamist.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lillas tuubis The One´i tušš meeldib mulle ka, õnnestunud sari. :)

      Delete
  6. Loreal Skin perfection on tõesti hea. Poleks arvanud, et näokreemi kasutamine võib nii ruttu tulemusi anda, aga juba nädalaga on nahk tunduvalt ilusam.

    ReplyDelete
  7. Mina soovitaksin lainerina L'Oreali super liner perfect slim. Armusin sellesse esimesest kasutuskorrast ja pole seda viimased pea 2 aastat raatsinud muud laineri vastu vahetada. Esiteks on lainerit nii lihtne peale kanda, saab teha täpselt nii peenikese või paksu joone kui tahad ning laiali ei lähe. Lisaks pole mingit probleemi, et laineri ots ära kuivaks või muid hädasi. Mina soovitan soojalt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, kui poodi satun, uurin kindlasti lähemalt. :)

      Delete

ShareThis