arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

26/01/2015

Uut // Joik, Avon, The Body Shop, Nonique, Colgate & Maybelline



Selle aasta esimesed põnevad ilutooted. 
Eelmise aasta lõpus tuli JOIK välja uue ja põneva noorendava tootesarjaga. Mul oli äärmiselt hea meel, kui sain neilt proovimiseks sarja päeva - ja silmakreemi. Ma ei kahtle hetkekski, et need on super head - ma lihtsalt armastan Joiki! Nagu me kõik? :)
 Saksa looduskosmeetika Nonique on mulle aga sootuks tundmatu. Nende tooteid pakub veebipood ALLORGANIC.EE, kes lahkelt saatis mulle testimiseks need ülierksad kehakreemi, näopesugeeli ning kätekreemi. Põnev!
 THE BODY SHOP tuleb veebruari alguses välja ülilahedates pakendites Smoky Poppy kehahooldus- ja kosmeetikasarjaga, kuhu kuulub hästi palju lahedaid tooteid, üks ilusam kui teine. Olen tooteid juba veidi proovinud ja need on midagi väga erilist...
 AVON on oma huulepulkadega alati täppi pannud - need, mida olen proovinud, on mulle kõik meeldinud (p.s. varsti neist pikem postitus tulemas). Nüüd on nad väljas järjekordsete uute Ultra Color Indulgence pulkadega, mis tunduvad jällegi väga mõnusad olevat, hästi niisutavad ja lahedates erksates toonides.   
Selverist haarasin kaasa mulle väga meeldiva COLGATE Max White One Optic hambapasta (2,25€) ja huvi pärast MAYBELLINE Mastershape kulmupliiatsi (2,94€). Ale neile sai seal kahjuks eile läbi, kes kiirustab, saab need täna Rimist umbes sama hinnaga kätte. :)

 
Kas olete neist toodetest mõnda proovinud?

Praeguseks kõik, olge armsad!

5 comments:

  1. Jaa, mina olen Nonique asju proovinud, kätekreem oli ylihea, kuid mis pidi olema tundlikule nahale päevakreem, ummistas mu poorid ja tekitas väga kohutava punetuse ja allergilise reaktsiooni. Ostsin Tallinnas Mimemsi looduspoest, kus myyja vandus a la ema elu peal, et see kindlasti allergiat ei tekita. Olen vaga pettunud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kahju küll. Ega seda jah ette tea, mille vastu kellelgi allergia on. :(

      Delete
  2. Minul Teelega sama kogemus, ostsin Nonique näokreemi Ilumessilt, kuna otsustasin oma elus teha rohelise pöörde ning absoluutselt kõik mürgised asjad aja jooksul välja vahetada. Näokreemi on naisel igal juhul vaja ning tookord otsisingi sealt rohelist alternatiivi, tingimuseks, et peab nahale nii hästi sisse imenduma, et justkui sulaks, ei tohi jätte kleepuvat ning rasket tunnet ning ! ei tohi õue minnes nägu justkui maskiga katta, mis tekitas mu näole sellise vastiku higistava tunde, kui jala pikemat teed käia.

    Ilumessil olnud neiu rääkis ja kiitis, et nii hea ja noo hea, ostsin ära ning proovima hakates oli esimese nädala kõik ilus. Ja siis läks kõik allamäge, lisaks eespool toodud kolmele negatiivsele asjale tekitas see mulle ka komedoone ja mingeid nahaaluseid ummistunud rasukogumeid, mis olid komedoonide ja vistrike vahepealsed monstrumid. Õudus kuubis!

    Loobusin sellest kreemist, 3/4 on endiselt kasutamata ning mina otsin endiselt oma rohelist näokreemi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hakkan juba kartma natuke. Kätekreemi olen paar päeva kasutanud, siiani kõik ok. :) Kas Sa Joiki näokreeme oled proovinud? Mulle väga meeldivad ehk sobivad Sullegi. :)

      Delete

ShareThis