arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

08/01/2015

Uut // Pi-Ret Jewelry / Little Black Necklace




Mul ei ole kapis mitte üht väikest musta kleiti (häbi mulle!), aga nüüd on mul imeilus kaelakee, mis saanud nime just selle ajatu ja šiki riietuseseme järgi. Armas Piret PI-RET JEWELRY´st üllatas mind hiljaaegu selle toreda mustast spinellist kivikesega kaunistatud kaelakeega, mis on just nii elegantne ja peen, nagu nime kuuldes ette võiks kujutada.
Minu imetlus Pireti ehete vastu kasvab koos minu pisikese kollektsiooniga, mis on nüüd juba viieliikmeline. Kaelakee "Little Black Necklace" on valminud koostöös Stellaga blogist STELLARIUM  ja on neil järjekorras juba neljas. Kollektsiooni kuuluvad veel rohelise, sinise ja roosa kiviga keed, milledest viimane on ka minul kristalltoosikeses - see on mulle nii armsaks saanud.  Kivi on nii ilus süsimust ja läigib igast kandist. Ja see sobib absoluutselt kõigega - nii argipäeval teksapluusiga kui aastavahetusel litritega kleidi juurde.
p.s. Mulle nii väga meeldib Pireti visiitkaart - selle tagumine pool on nii armsasti kullamummuline. Pildile on huvitavalt jäädvustunud, kuidas kivi peegeldab kuldseid täppe ja vastupidi... 

Spinell on kristall, mis pakub mõistmist materiaalsete probleemide puhul, see annab visadust jätkata, julgustab rasketes olukordades, aitab edu saavutada ja seda vastu võtta. Samuti on see kivi seotud energia uuenemisega ja noorendamisega - igate pidi väga positiivne kivi. 

Nagu kõik Pireti ehted, oli ka see kee pakitud erkroosasse siidpaberisse ja peidetud valgesse karbikesse, mis ilusa lehviga kaunistatud - imetlen alati tükk aega seda ilu enne, kui raatsin kõik ära lõhkuda või noh, paela lahti tõmmata.  

 Minu kee on hõbedast ketiga, valikus on ka kuldne variant. Mõlemaid saab piiluda SIIN.
Aitäh, Piret nii armsa üllatuse eest! :)

Väike must kleit kripeldab mul nüüd veelgi rohkem, see võiks olla selline lihtne ja armas... 
Tänaseks kõik, olge armsad!

6 comments:

  1. Nii ilusad pildid! Ja sinu täpiline küünelakk sobib hästi kuldsetäpilise visiitkaardiga, aww :)

    ReplyDelete
  2. Nõustun eelmise kommentaarijaga - suurepärased pildid ja kõik on nii hästi läbi mõeldud! Nii mõnus on Sinu sooja ja armsasse blogipesasse tulla. :)

    ReplyDelete
  3. Nii ilusti kirjutatud, Pille-Riin. Minu suurim lemmik on samuti roosa "All About Audrey", mida ma lihtsalt jumaldan. Kuid kandsin "AAA"`d ja "Little Black Dressi" vahel ka koos. Ühel päeval tõmbas keegi mul kogemata roosa kiviga ehte katki ja sellest tunnen tõeliselt puudust. Ilma selle ehteta oleksin nagu alasti... Pi-Reti ehted on paraku ohtlikud - tekitavad sõltuvust ja ma ikka vesistan tema lehel uute juveelide järgi :) Pildid on täiuslikud!

    ReplyDelete

ShareThis