arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/02/2015

Arvustus // Inebrya / Ice Cream tooted



Inebrya´st ma siiani palju ei teadnud. Erksa pakendi ja magusa nimega Ice Cream mask jäi mulle korra silma LIINA blogis, kellele see väga meeldis ja seepärast olin hästi rõõmus, kui TRADEHOUSE mulle need kolm Inebrya toodet testmiseks saatis. On ju tore ette teada, et tegu on väärt toodetega. Muidugi juuksed on erinevad ja mis ühele super hästi sobib, ei pruugi teise juustel sugugi töötada. Eks ilublogide mõte ongi ju oma kogemustest pajatada, et lugejatel oleks kergem valikuid teha. Kel minuga sarnane juuksetüüp ehk siis väga rasused, igapäevaselt pesu vajavad, värvitud ja kuivemate juukseotstega kiharad, saavad veidi aimu, kuidas need kolm võiksid nendegi juustel käituda.    

Šampoon kõikidele juustetüüpidele
6€ LINK
Šampoon on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks, mis tähendab, et see on hästi kerge ega koorma juukseid. Teeb kõike seda, mida ühelt šampoonilt ootan - lõhnab hästi, vahutab kõvasti, peseb juuksed korralikult puhtaks ilma peanahka ja juukseid kuivatamata ning jätab need pehmeks ja siledaks. Toode sobib ka kogu keha pesemiseks, mis teeb temast hea reisikaaslase, dušigeeli pudeli võrra on kott kergem.
Kasutasin šampooni tõesti rõõmuga, selline helge, kerge, kevadiselt ergas ja mis ei ole vähetähtis - hästi mugava korgiga. Soovitan!

Juuksemask kuivadele juustele
9,70€ LINK
Selle banaanilõhnalise maskiga jäin samuti hästi rahule. Kuigi tegu on kuivadele juustele mõeldud juukseturgutajaga, ei toitnud või niisutanud see minu rasuseid juukseid üle. Saan alati juba esimesel kasutuskorral aru, kas mask on minu juustele sobiv - kui see tuleb kätelt loputades kergelt maha ega jäta neile mingit õlist kihti, siis võin kindel olla, et see ei muuda juukseid kiiremini mustaks ega jäta neid inetult pulka. Samas on see piisavalt toitev ja tõesti toimiv, juba mahapestes on tunda, et juuksed on mõnusalt siledad ja libedad. Minu häda on hästi säbrulised igasse ilmakaarde laiali vahtivad juukseotsad ja see mask suudab need ilusti mõneks ajaks taltsutada ja siluda.  
Mask on päris tugeva lõhnaga ja meenutab banaani küll ning näeb välja samuti justkui värskelt püreestatud banaan - kollane ja pehme. Banaani ennast mask vaevalt, et sisaldab, küll aga juukseid sügavalt niisutavaid mandli-, siidi- ja nisuproteiine. Igati väärt toode, mille soetamist võib kaaluda küll, kui maski ostmine päevakorral. Kellel eriti pikad-paksud juuksed ja maski kulub palju, neil on mõttekas osta suures 1000ml purgis toode, mille kilohind on tunduvalt soodsam. Inebryal on peale selle, kuivadele juustele mõeldud maski valikus veel viis: taastav, silendav ja toitev mask, samuti maskid lokkis ja värvitud juustele - valik on suur. 

Intensiivhooldusseerum kahjustatud juustele
10€ LINK
See helelilla juukseseerum mulle nii head muljet ei jätnud, kui kui teised kaks "jäätist". Mitte, et tegu oleks halva tootega, kuid minule see ei sobinud ja ma ei nautinud selle kasutamist nii väga - kui peale juuksepesu oli õlitamise aeg, siis valis käsi selle pudeli üsna harva. Tegu on õlilaadse ja libeda, justkui silikoonise tootega, mis on katkisi juukseotsi taastav ja niisutav. Kuigi mu juuksed on hästi poorsed, s.t. et imavad üsna hästi kõik, mida neile pakun, endasse, siis selle seerumiga läks neil asi üsna vaevaliselt. Lõpuks küll kõik imendus ja juuksed ei jäänud rasvased vms, kuid need ei näinud nii terved ja siledad välja, kui minu harjumuspäraste juukseõlidega. Ehk on minu juuksed selle tootele tarvis siiski liiga rasused ja kuivad juuksed imavad seda seerumit paremini. Ka tekitas see seerum imelikul kombel minu juustesse suurel hulgal staatilist elektrit, millega ma talviti niigi suures hädas olen. 
Klaasist pudel ise näeb kena välja ja on varustatud mugava pumbaga, millega saab seerumit parajalt doseerida. Seda kulub imevähe ja just nii palju saab ka korraga välja pumbata. Lõhn on üsna meeldiv, mangot ma küll ei tuvasta, kuid puuviljane on see küll ja püsib juustes üsna pikalt. Pakun, et toode sobib neile, kel hästi kuivad juukseotsad ja paksud juuksed, mis suudavad selle paksema konsistentsiga seerumi endasse imeda ja tööle panna. 
Tradehouse lehel on lausa kuueteistkümne lehekülje jagu Inebrya tooteid, juuksehoolduse kõrval ka viimistlusvahendeid ja juuksevärve. Kõike saab lähemalt uurida SIIT.

Kas olete Inebrya tooteid proovinud?
Praeguseks kõik, olge armsad!


image:source

6 comments:

  1. Ma niisama küsin, et kas sa panid seda seerumit kuivadesse või niisketesse juustesse? Mul on üks hästi hea looduslik juustessejäetav palsam, mis mulle alguses üldse ei meeldinud: jättis juuksed imelikuks ja kleepuvaks. Tuli välja, et probleem oli hoopis selles, et ma olen harjunud igasuguseid õlisid ja seerumeid kuivadesse juustesse panema - kui seda palsamit niisketesse juustesse kandma hakkasin, sai sellest ruttu mu lemmiktoode :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tavaliselt panen õlisid-seerumeid samuti niisketesse, seda proovisin ka kuivadesse, kuid samuti imendus väga kehvasti. Ei võta minu juuksed teda lihtsalt vastu. :)

      Delete
  2. Mul on ka see juuksemask ja võin öelda, et ma pole juba ammu nii vähe-toimivat maski kasutanud. :D Mul on värvitud juuksed ja otsad on kuivemapoolsed. Maha pestes on juuksed küll libedad, aga kuivades ei ole need sugugi pehmemad ja rohkem niisutatud kui näiteks tavalist palsamit kasutades. Olen maski peas hoidnud mõned minutid, aga proovinud ka mõned tunnid lasta mõjuda.
    Aga mu õde on selle maskiga väga rahul, tal on naturaalsed, paksud ja terved juuksed. Asi ongi ehk selles, et tegu peaks olema kuivadele juustele mõeldud tootega, aga tegelikult sobib pigem tervetele ja mitte kuigi kuivade juuste turgutamiseks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, minu mitte nii väga kuivadele otstele sobib küll hästi. Tundub, et Sulle on midagi veelgi tummisemat vaja. :)

      Delete
  3. Kasutan seda šampooni vist 5. aastat jutti ja ei ole nõus millegi vastu vahetama. Mul on lühikesed ja lokkis juuksed, vajavad pesu kord nädalas. Eelmise aasta märtsis ostetud liitrine šampoon hakkab nüüd otsa saama. Päris soodne või mis?
    Soovitan ka palsameid, mõlemad on head; nii väljapestav kui juustesse jäetav.
    Minu sort on siis see: http://tradehouse.ee/et/?i=3730

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5 aastat, ohooo! Mul tekib tavaliselt teise samasuguse pudeli keskpaigas tahtmine midagi uut proovida. :D

      Delete

ShareThis