arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

14/02/2015

Hetke soovid #31 Feelunique-eri!



FEELUNIQUE.COM pakub sellel nädalavahetusel paljudele toredatele brändidele 20% soodustust ja kuna ma juba ammu ei ole midagi lahedat tellinud, läksin muidugi uurima. 



Olen juba eelmise aasta sügisest saadik, mil Zoe blogist ZOELLA andis välja päris enda kosmeetikasarja, tahtnud tema armsaid tooteid proovida. Olen suur vannifänn ja neid šokolaaditahvli kujulises pakendis vannifizze (5,44€ LINK) kasutaksin hea hea meelega, vanniskäigul ei ole ju mingit mõtet (no olgu, peale pesemise muidugi), kui seal sees miski ei kihise või vahuta. Seepärast kuluks ka see parajalt pirakas (490ml!) vannivaht-duššikreem (5,44€ LINK)  ära. Lõhnab kindla peale imehääääästi. Kehakreem (5,44€ LINK) ja kosmeetikakott (8,70€ LINK) ei ole mulle hetkel nii "vajalikud", aga näevad ka väga armsad välja. 
Mulle meeldivad igasugused metalltopsides määrded ja palsamid. Need mägrapoissidega Badger Balm toosid meeldivad kindlasti teilegi. Tillukesi toose (5,43€ LINK) on valikus kaheksa erinevat, mulle oleks praegu väga vaja ühte nendest määretest, mis aitavad kiiremini uinuda, mõtted keerlevad viimasel ajal öösiti peas ringi ega lase magama jääda. Need sisaldavad igasugu rahustavaid eeterlikke õlisid ja on täiesti naturaalsed. Ka ühest looduslikust küünenaha palsamist ei ütleks ära. See sisaldab ainult head ja paremat: shea- ja kakaovõid, oliivi- ja riitsinusõli, mesilasvaha, astelpaju ekstrakti ja geraaniumi-mandariini-sidrunheina-kardemoni-rosmariini-litsea-ingveri eeterlikke õlisid.
Uhh, mõnus...
Minu E.L.F.-i ripsmekoolutaja hakkab oma aega ära elama ja otsin talle tasapisi asendajat. Ega ma ei ole jõudnud veel eriti ringi vaadata, aga see The Vintage Cosmetic Company roosa kulla karva koolutaja (9,25€ LINK)  jäi mulle mõnedest blogidest silma, kus seda kiideti taevani. Sellel on küljes huvitav vedru, mis pidi kasutamise eriti mugavaks ja loki eriti tugevaks tegema. :) 
p.s.Täna südaööni FU lehelt tellides saab koos pakiga virtuaalse kinkekaardi (5£ või 10£), millega järgmine tellimus soodsam! 
Kas olete mõnda neist toodetest proovinud või tahaksite proovida?
Millise firma ripsmekoolutajat kasutate ja kas olete rahul?

Loodan, et teil oli tore valentinipäev koos kallima, sõprade või iseendaga. Mina lõpetan õhtu Dexter kaisus Eesti Laulu II poolfinaali vaadates ja ennast tagasi hoides, et mitte kõiki külmkapis olevaid südametega kooke nahka pista. Mul on nii hea meel, et eelmisest saatest said edasi Robin Juhkental & The Big Bangers, kuigi see laul ei meeldi mulle nii väga, kui viie aastat tagune Siren, siis ikkagi on ta laulmismaneer minu meelest nii lahe ja see laul teeb tuju kohe heaks. Ja tegelikult mulle ükski teine laul ei meeldinud ka. Tänastest lugudest olen kuulnud ainult mõnda ja neist sümpatiseeris mulle enim Elina Born/ Stig Rästa duett, aga laval võib muidugi asi hoopis teine tunduda kui raadiost kuulates. Kellele teie täna või üldse Eesti Laulul pöialt hoiate? 
Tänaseks kõik, olge armsad!

10 comments:

  1. Nendel Zoella asjadel on hästi tehislik ja veidi wc värskendajat meenutav lõhn kahjuks. Meigikotid aga on suured ja kvaliteedi osas ka ei saa kurta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, sellist kirjeldust ei olegi veel nende kohta lugenud. :D Aga mõned WC värskendajad lõhnavad päris hästi.

      Delete
  2. Hankisin alles hiljuti endale Zoe kehakreemi ja armastan seda, lõhn on mõnus, mahe ja värske! :) kehakreemi poodi ostma läksin siis polnud küsimustki, teadsin, et tahan seda proovida. Muud tema asjad on ka minu soovide nimekirjas :P

    ReplyDelete
  3. ma just seda pakkumist nähes mõtlesin selle Zoella meigikoti peale, aga reaalsus sai kuni praeguseni võitu... nüüd jälle tekib tunne, et mul läheb seda vaja :D

    ReplyDelete
  4. Mina olen ka endale Zoe kollektsioonist nii mõndagi tahtnud, aga siiani pole veel jõudnud midagi soetada. Lähipäevil kindlasti lähen ja võtan selle asja ikka lõpuks ette . :)

    ReplyDelete
  5. Mul on zoella lõhnaküünal ja ma ei ole väga vaimustuses selle lõhnast. Pigem meenutab ja õhuvärskendajat :D ma lootsin tema puhul midagi enamat eriti kui kogu aeg räägib kuidas lõhnaküünlad tema lemmikud on :) meigikott on selle eest armas ja piisavalt mahukas kuigi eelistan ikkagi Ted Bakeri oma mis on mulle südamelähedasem :)

    ReplyDelete
  6. Zoella tooteid eriti ei kiideta, fizzbar ei pidanud üldse vahutama jne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ega need vist olegi vahutamiseks mõeldud, aga saan varsti järgi proovida. :)

      Delete
  7. Kas Zoella tooteid on võimalik tellida üksnes e-poodidest või on Eestis mõni pood, kus need müügil on?

    ReplyDelete

ShareThis