arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

07/02/2015

Uut // Montagne Jeunesse & eBay


montagne jeunesse
 
MONTAGNE JEUNESSE natuke hirmutavate, kuid samas lahedate  piltidega näomaski pakikesi olete poodides kindlasti näinud. Olen neid juba ammu tahtnud proovida, blogides räägitakse neist palju head ja MakeupAlley lehel on punktid kõrged. Mul tuleb alati poes mingi imelik blokk peale, kui valikus on rohkem, kui kolm erinevat varianti ja nii nad must sinna maha on jäänud. On kellegi veel selline imelik kiiks? :) Nüüd saadeti mulle paar erinevat maski koju ja saan südamerahuga need ära proovida. 
montagne jeunesse
 
 EBAY´st on vahepeal kohale jõudnud paar telefoniümbrist, ma ei ole ikka veel nende vahetamisest tüdinenud. Eks nad lähevad üsna ruttu inetuks ka, kumm imab mustuse endasse ja pestes ära ei tule.
ebay finds
 See valge kiisukõrvadega ümbris (1,32€ LINK) meeldib mulle eriti,
materjal on mõnusalt siidine ja kõrvale vajutades lülitub telefon sisse-välja. :)
ebay phone case
ebay iphone case
ebay finds
Jänesega ümbris (2,27€ LINK) on ütlemata armas, ainult et telefoniga rääkides kipuvad vuntsid kõrva torkima. :) 
iphone case
telefoniümbris
telefoniümbris ebay
iphone ümbris

 See lahe roosa muna (1,33€ LINK ) on mõeldud pintslite puhastamiseks - n.ö. pintslite pesulaud. :) Ilublogide lugejad on kindlasti näinud erinevaid silikoonist kindaid, mille külge on mugav pintsleid puhtaks hõõruda. Sama hästi töötavad ka sobiva mustriga ahjukindad. Mõtlesin küll ühe soetada, aga kuidagi liiga kobakas tundus, ei tahaks sellist ruuminõudvat jurakat koju.
Selline tilluke "pintslimuna" on aga kapi peal isegi ilus vaadata...
ebay pintslipuhastaja
Neil, kel kodus üks-kaks pintslit, ei ole selle soetamine ehk mõttekas, aga kui pintsleid natuke rohkem ja vaja kõik korraga puhtaks pesta, siis on täitsa mugav peopesa asemel hoopis selle muna külge neid hõõruda. Mulle tundus, aga võisin ka muidugi ette kujutada, et pintslid said kiiremini puhtaks, kui käte vahel pestes. :)
ebay brush cleaner

Kas olete Montagne Jeunesse maske proovinud?
Kas kasutate pintslite pesuks mõnda abivahendit?
 Tänaseks kõik, olge armsad!

8 comments:

  1. Mul tekkis eelmise aasta lõpu poole telefoni ümbriste maania. Sain ka just uue ümbrise kätte ja tuju hea :) Sinu omad on pööraselt armsad ja hind tundub väga mõistlik, eriti neile, kellel on muutlik meel - noh, nagu naistel see tavaliselt kipub olema :) Palju Sinu telefoniümbriste saatmiskulu oli ja kui kaua kohale tulid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saatmiskulu on null ja ikka oma 3-4 nädalat peab ootama, jõuab juba meelestki minna, aga seda suurem on põnevus, kui pakk postkastis. :))

      Delete
    2. Mul sama teema olnud, et vahepeal läheb juba meelest, mida tellisin. Seega ongi põnevust rohkem :)

      Delete
  2. Vau nii ilusad ümbrised - nüüd suur kiusatus endale ka sellised tellida! Minul on kõik pintslid peopesas puhtaks pestud, aga see brushegg teeks vist küll elu natuke kergemaks.

    Jana

    ReplyDelete
  3. Oskad sa öelda, mis poodidest neid maske võib leida ja palju need maksavad? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaubamajas, Rimis, Selveris, kindlasti mujalgi. Kui ma ei eksi, jääb hind alla 2€. :)

      Delete
  4. jaa, mul on ka see kiiks, totally! :D noh, ma olen üleüldse kohutav otsustaja kohati ja siis vahel lihtsalt loobun, kui võimalus on. ma kunagi proovisin seda šokolaadi oma, aga ma ei mäleta, mis ma arvasin sellest... ja muideks, plaanisin täna just õhtupoole aega võtta, et eBays kolada ja uusi telefoniümbriseid tellida - vanadest tekib juba vaikselt tüdimus ja mulle meeldib ka neid suhteliselt tihti vahetada.

    ReplyDelete

ShareThis