arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

19/02/2015

Uut // Oriflame SkinPro elektriline näohari



Oma järgmises, märtsi keskel välja tulevas kataloogis esitleb ORIFLAME uut elektrilist näopesuharja SkinPro. Mina olin igatahes väga elevil, kui selle erksinise harja testimiseks sain, ma ei ole eales peale enda pehmete käekeste näopesuks muid abivahendeid kasutanud. 
Oriflame SkinPro
Komplektist leiab peale vuristaja enda ühe pehme harjaga otsiku, hoidiku, reisikoti ja patareid. Harju, mida peaks vahetama iga kolme kuu tagant saab paarikaupa juurde osta ja saadaval on ka sügavpuhastavate harjastega otsikud.
SkinPro tavahinnaks saab 39,90€, kahesed harjakomplektid hakkavad maksma 7,90€. Nagu ikka, pakub Oriflame super hindu ja saladuskatte all lobisen välja, et juba harja tutvustavas kataloogis on see saadaval palju soodsamalt!  
Oriflame SkinPro näopesuhari
Kuigi ma olen harja juba natuke proovida saanud ja kangesti kibelen sellest jutustama, ma siiski veidike veel vuristan enne, kui räägin, kas ja mis. Aga kindlasti tuleb arvustus enne, kui kataloog väljas, sinna on veel pea kolm nädalat aega . :)

Tänaseks kõik, olge armsad!

4 comments:

  1. Väga põnev, just ükspäev sain sirvida kataloogi, kus see näohari sees on. Mõtlesin, et huvitav, kas seda annab kuulsa Clarisonic Mia sarja harjadega võrrelda või ei. Igastahes jään arvustust väga ootama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahju, et ma neid kahte võrrelda ei saa, sest Clarisonicut ei ole proovinud. :( Tehnoloogia on neil erinev, nii et ega vist annagi kõrvutada. :)

      Delete
  2. Nüüd kruvisid küll pinge üles! Jään põnevusega arvustust ootama :)

    ReplyDelete
  3. Mina ka ootan seda sinu arvamust nüüd :D Ei ole minu käsi tõstnud, et seda Clarisonic`i osta, sest ikkagi tundub summa liiga suur. Kuigi ise saan võib-olla aru, et teeb kokkuvõttes mu näoga imesid ja tasub iga senti ära, siis tundub see summa ikkagi liiga suur... Lootused on nüüd suured selle Oriflame SkinPro harja osas.. :)

    ReplyDelete

ShareThis