arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

06/02/2015

Uut // Reserved & Nelly


Õues sajab praegu nii mõnusat laia lund... Igatsesin küll juba kevadet, eriti siis, kui tihaste laulu kuulsin, aga selliste talveilmade vastu nagu täna ei ole mul küll midagi. Ja pealegi saan ma siis kauem oma uue parkaga ringi jalutada, kartsingi, et jäin selle tellimisega hiljaks, imelik nii karvase asjaga  ringi liikuda, kui linnukesed siristavad. :) 
Tellisin selle karviku NELLY lehelt. Ostan riideid netist üliharva, poeski proovides istuvad väga vähesed asjad selga. Silma järgi soetades on risk suur, et asi jääb lihtsalt kappi seisma ja seda ei saa ma endale lubada, tegin seal just puhta töö ja igasugu muidurippujaid sinna küll vaja pole. p.s. Tasapisi tassin oma kapikorrastusest ülejäänud kraami Tartu Kõige Poodi. Et kui kellelgi on vaja vanast vabaneda, siis seal võetakse kõike vastu ja natuke saate raha tagasi ka. :)
Parka näeb välja täpselt selline, nagu Nelly lehel näidatud oli ja vastas täpselt suurusele. Seda on hea teada, kui teinekord tellimiseks läheb - saad seda, mida näed. Kapuuts on mõnusalt suur ja päästab mind mütsi kandmisest - ma ei ole ka sellel aastal endale sobivat peakatet leidnud, ega ma tegelikult eriti hoolega otsinud ka. Lükkan sujuvalt järgmisesse aastasse. 
Eriti soe mantel ei ole, ega ma seda lootnudki. Riidest parkad ongi rohkem sellised "null ja paar kraadi üles-alla" ilmadega kandmiseks. Kui soojem kampsun alla panna, venitab ehk miinus viieni välja. Veidike häirib mind, et lukk lõppeb liiga madalal ära ja jätab eest mantli liialt lahti. Nelly lehel on see ilusti näha ka, aga ma ei pööranud sellele muidugi mingit tähelepanu. Ma mõtlen, et sinna tuleks mõni trukk lasta panna, muidu poeb külm kurgu kallale. Aga paks sall ajab ka asja ära. 
Kuigi Nelly oma FB lehel hõikas, et allahindlus saab juba 26. jaan.otsa, on mantel veel täitsa saadaval SIIN. Maksma läks see koos 15% lisaallahindlusega, mis on nüüd küll juba läbi, 37€. Postikulu on 5€, mille eest tuuakse kaup koju kätte ja kohale tuli pakk 4 päevaga. 
Tellisime ka ühe meeste parka (59,95€ LINK), mis näeb samuti välja täpselt selline nagu pildil. Sees on väga mõnus karv ja kapuuts on hea suur. Mõtlesime, et lisame kapuutsi äärde ka karva, siis on veelgi ägedam. :)
Seda RESERVED´i jaki käisin kaks korda proovimas. Esimesel korral jäi see minust poodi, sest materjal tundus mulle selline, mis läheb üsna ruttu koledaks. Aga jäi ta mul ikka kripeldama, sest minu samalaadne must New Yorker´i jakk on suurest kandmisest juba päris täbaras seisus ja kapis ei leidugi midagi, mida kevadel peale visata. 
Materjal on muidu mõnus "mutionu", aga jah, sellised karvikud kipuvad kiirelt tombuliseks muutuma.
Eks näha ole, kui kaua ta mul ilus sile püsib. 
 Hinnaks oli jakil 29,99€.
Kasutasin ära pakkumise - kolmas ale toode 1€ -ga ja soetasin Reservedist ka paar t-särki (5,99€ ja 3,99€). Nendest on mul täitsa puudus, sest viskasin kapist välja peaaegu kõik imelike piltidega särgid või siis suunasin nad koduriiete riiulile. Need kaks ostsin ka tegelikult kodus kandmiseks, aga nüüd vaatan, et tegelikult täitsa  okeid. :) 
Mulle meeldib, et varrukad on särkidel lahedalt üles käänatud...
Praeguseks kõik, hiljem püüan natuke trenni teha ja sellest  postituse ka üles panna. Mitu päeva on vahele jäänud, sest mingi imelik nõrkus oli kallal, kehatemperatuur langes vahepeal hirmutavalt 35.5 peale ja ei jaksanud eriti liigutada. Täna püüan igaks juhuks ka mitte eriti rahmeldada, ehk leian mõne "uimasema" treeningu. :)

Praeguseks kõik, olge armsad!

4 comments:

  1. ohh aitäh, et sa seda Kõige poodi siin mainisid! ma olengi mõelnud, kuhu oma kraami tassida siin Tartus. vahepeal mõtlesin üldse Tallinnasse mõnesse nendest boksidest, mida rentida saab. kas seal Kõige poes on mingi limiit ka, palju viia vms? mul on päris mitme kapikoristuse riietele koht leidmata :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii umbes 40 eset korraga võib viia. Ja kohale ei tasu minna 2-3 vahel, siis on üks müüjatest lõunal ja Sinu pampudega ei tegeleta. :) Kui lähed lähiajal, siis kevadjopse ja jakke veel vastu ei võeta, talviseid üleriideid samuti mitte. Aga muu on kõik teretulnud, ka ehted, kotid ja jalatsid. ;)

      Delete
  2. Kui rohkem kaupa, siis ka Tartus nö. kirbukad boksisüsteemiga. https://www.facebook.com/TaaskasutuskeskusSahtel?ref=ts&fref=ts ja Tehase tn. ka 1, mis alles paar kuud tagasi avati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aitäh Sulle! uurin kohe lähemalt selle kohta :)

      Delete

ShareThis