arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/03/2015

Hetke soovid #32 Homedream eri!




Taani firma Miss Ètoile ülilahedaid kööginõusid olen internetis imetlenud juba pikemat aega. Kuna nende Eestisse tellimine aga on võrdlemisi kulukas, siis matsin mõtte nende omamisest üsna ruttu maha... Kuniks armas SANDRA mind Instagramis müksas ja juhatas toredasse veebipoodi HOMEDREAM , kus paljud selle brändi tooted saadaval ja seejuures veel väga hea hinnaga, need on soodsamad kui näiteks Inglismaa netipoodides, lisaks on seal muudki põnevat kraami. Aitäh Sulle, Sandra - super oled!


miss etoile
1/  Mingil põhjusel mulle väga meeldivad nimetähtedega asjad. Lisaks on see Briti brändi Bombay Duck kruus (11,70€ LINK)  nii armsasti täpiline ja ilusate kuldsete kaunistustega ning tuleb koos laheda roosa kinkekarbiga.  2/ Mulle meeldib, et sellel munatopsil (11,70€ LINK) on kohe küljes alustass, kuhu saab lusika, munakoored või midagi kolmandat panna. Munadepühad on varsti tulekul... sinna topsi sobiks imehästi üks mummuline muna. 3/ See lipsuga taldrik (17,30€ LINK) lausa ootab ühte pirakat Britta koogi tükki. 4/ Sellesse toredas purgis (13,90€ LINK) hoiustaksin tillukesi roosasid vahukomme. :) 5/ Maailma armsaim suhkrutoos (12,0€ LINK) või eriti hõrkude kommide peidupaik. 6/ Olen viimasel ajal hakanud rohkem puruteesid tarbima ja tunnen teesõelast puudust. Selline südamekujuline sõel (5,80€ LINK) ahvatleks kindlasti tihemini erinevaid mõnusaid teesid proovima. 7/ Kui juba läks Britta koogiga maiustamiseks, kutsu sõbranna külla ja paku koogi kõrvale teed/kohvi sellest südamlikust kannust (38,90€ LINK).  8/ See tass (12,90€ LINK) on minu lemmik! Ilusaid pilte sellest saab imetleda Becky blogis SIIN. Ahhhhh, lihtsalt i-m-e-l-i-n-e! :)



On teile Miss Ètoile tooted varem silma jäänud?

miss etoile
Tänaseks kõik, olge armsad!


image:source

8 comments:

  1. Ka minul on selle sama firma nimetass. Tõeliselt ilusaid asju on seal ja tean, et midagi ma sealt veel endale tellin :)

    ReplyDelete
  2. Ohtlik postitus! Ma soovin kõiki neid asju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, hommikukohv oleks nendega veelgi nauditavam. :)

      Delete
  3. Sa teed kõik postitused alati nii magusaks ja ahvatlevaks!

    ReplyDelete
  4. Ma sattusin ca kuu aega tagasi sellele veebilehele ja mulle jäid ka need tooted silma :)

    ReplyDelete
  5. Olen ka nende kodulehele sattunud ning pean tõdema, et neil on ülimalt armsad tooted! :)

    ReplyDelete

ShareThis