arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

30/03/2015

Kodu // Miss Ètoile Homedream-ist



Mõni postitus tagasi unistasin ilusatest Taani firma Miss Étoile lauanõudest, mida pakub HOMEDREAM e-pood ja ma ei jõudnud veel väljagi mõelda, milline ese sealt esimesena tellida, kui minuga Homedream-ist ühendust võeti ja see imearmas kingitus saadeti. Olin nii üllatunud ja õnnelik ja tänulik. See tass (12,90€ LINK), see on päriselus veelgi ilusam, kui pildi peal...
Sellised pisikesed kaardid on nii toredad...
 Tass on tõesti üliarmas, ilusates pastelsetes toonides ja südamesse pugeva näoga.
See on palju suurem, kui ma arvasin, mahutades lausa 350ml teed-kohvi ja hästi mugava sangaga. 
Minu meelest on eriti tore, kui kruusil on ka seespool kaunistused. Selle kruusi sisemust ehib armas roosa lips...
Ma ei mäleta, et mul oleks üldse kunagi teesõela olnud. Olen puruteesid teinud alati keraamilise sõelaga tassis,
aga selline eraldiseisev (5,80€ LINK) on muidugi palju toredam, teed saab teha just sellisesse tassi, nagu soov on. 
Suuremast anumast saab sellega mugavalt tee otse kahe südame vahele õngitseda. Väiksemast pakist tuleb see lusikaga sõela ümber tõsta. 

Mulle meeldib, et sõel ka veidi jahutab teed, see saab valmimise ajaks täpselt joomiseks parajaks. Kuna joon teed meega, siis on tähtis, et vesi ei oleks liiga kuum, vastasel juhul hävivad selle raviomadused. 
Lugesin ükspäev kusagilt, et õietolmuallergia vastu, mis mindki kimbutab, aitab mesi ja just selline, mis korjatud sinu elukoha lähedalt põldudelt-metsadest. Et see justkui tasapisi seespidiselt harjutab sind nende allergeenidega. Igatahes leidsin jube hea Lõuna -Eesti mee Selverist, mis on nii mõnus kreemjas.
 Ma ei tea, kuidas teil, aga minul on tee ja kohvi nautimise juures pea sama tähtis, kui joogid ise, kruus, kust seda joon. Hommik algab kohe palju rõõmsamalt, kui sulle selline armas nägu vastu vaatab...
Kes nüüd tunneb, et vajab ka neid ilusaid asju oma ellu, siis täna on eriti hea aeg midagi toredat endale soetada, sest Homedream-i poes on alates täna õhtul kella 20-st kuni homse hommiku kella 8-ni ÖÖMÜÜK ning kogu kaup on 20% soodsam! Vaata kogu tootevalikut SIIT.

On teil plaan öömüügilt midagi soetada?

Tänaseks kõik, olge armsad!

5 comments:

  1. Oo, nii nunnu sõel, seda lähen kindlasti piiluma :)
    Muide tarbin seda sama mett ja just samal põhjusel, et see on kõige lähemalt korjatud. Lugesin kunagi poes olles üsna süvitsi erinevate meepurkide sisalduva mee koostisosi ja mu üllatus oli suur kui avastasin kui erinevad nad oma toiteväärtuselt/koostisosadelt jms on!
    Nüüd eelistan alati mitte ainult eestimaist, vaid ka võimalikult lähedalt korjatud mett :)

    ReplyDelete
  2. See allergia ja mee jutt on täitsa õige, nii et toredat ravimist :) tore, et keegi püüab ka looduslikku ravi, tavaliselt süüakse vaid ravimeid näost sisse

    ReplyDelete
  3. See sõel on nii vahva kingitus teesõbrale :)

    ReplyDelete

ShareThis