arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

09/04/2015

Arvustus // Avon / Cherish parfüümvesi



Naistepäeva tähistamiseks tuli AVON välja uue parfüümveega Cherish*, mis kuulub puiduste puuvilja-lillelõhnade kategooriasse.
Armsa nimega lõhn on naiselik ja kevadine, natuke lõbus ja mõnusa puiduse järelhõnguga.
Cherish´i pudel on tõesti ilus, meenutab mulle vee voolamist allikas, selline väga zen... See on hästi voolujooneline ja huvitava korgiga, mis ümbritseb pihustit, jättes selle pealt hoopiski lahtiseks. Käekotis ei ole vist küll eriti praktiline, aga riiulis on vägagi ilus vaadata.    
Pean ütlema, et kui ma esmakordselt lõhna nuusutasin, et tekitanud see minu erilisi tundeid - tundus liiga tavaline ja minu jaoks natuke "kibe". Aga kui veidi aja pärast uuesti oma rannet nuusutasin, oli piprasus hajunud ja lõhn oli hoopiski mahe ning värskus-lillelisus tungisid rohkem esile. Ja mida kauem lõhn minuga oli, seda enam hakkas see mulle meeldima. Päeva lõpuks oli see muutunud nii mõnusalt mahedaks-puiduseks. Jah, see lõhn püsib peal üllatavalt kaua, nahal on seda tunda terve päeva, riietel veel päevi hiljemgi.    
Lõhna teebki huvitavaks selle mitmetahulisus/kihilisus, see muutub pidevalt ja iga kord nuusutades on see jälle natuke uus.
Lõhna tipunootideks on mõrkjas vaarikas, pergamot ja roosa pipar, südamiku moodustavad õrnad kirsiõied, pojeng ja jasmiin (kõik kolm minu lemmikud!), lõhna põhjas tunned muskust, kreemikat gardeeniat ja sooja sandlipuud. 
Cherish on lihtne päevane lõhn, millega sobib minna nii tööle, loengusse kui kohvikusse. See on mahe ega suru ennast peale, heljub õrnalt su ümber ja saadab sind terve pika päeva. Kes otsib taskukohast parfüümi, mis on armsalt naiselik ning kevadine ja mida on ka riiulil ilus vaadata, siis selle kena pudeli poole võib piiluda küll.
Kui ma ei eksi, saab Avoni konsultantidelt ka testreid tellida, et mitte lõhna koju seisma osta.
Hetkel kehtivas kataloogis, mis kehtib 15. aprillini on Cherish saadaval hinnaga 22€ 17,99€ (LINK).

Kas olete Cherish lõhna nuusutanud, kuidas teile meeldis?
Millised on teie lemmiklõhnad Avonilt?  

Nüüd jääb vaid üle oodata, millal kirsid õide puhkevad - kõige ilusam aeg! Mul on vedanud, maja ees on kirsipuid tervelt kolm. 
Tänaseks kõik, olge armsad!

* kingitud toode
image:source

2 comments:

  1. Mul endal on samuti olemas see lõhn. Igati rahul- püsib kaua peal ja mõnus, mitte liiga magus, naiselik parfüüm.

    ReplyDelete
  2. Minu lemmik Avonist on Secret Fantasy!

    ReplyDelete

ShareThis