arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

24/04/2015

Arvustus // L´Oreal Paris / Mitsellaarvesi




Kui imeilus ilm täna on! Enne, kui me Dexteriga seda kõike õue nautima läheme, tahtsin teile kedagi tutvustada. Olen blogis juba mitmest mitsellaarveest kirjutanud, kuid minu kõige esimene, L´Oreali oma, on millegipärast tähelepanust ilma jäänud. Minu viga!
Kordan kiirelt üle, neile, kes ei ole kursis, mis imeasi see mitsellaarvesi on. Tegu ei ole tavalise näoveega, mis eemaldab meigijääke või niisutab, vaid see on väga efektiivne meigieemaldaja, mis võtab maha nii silma- kui näomeigi ja seda kiirelt ning õrnalt. Lisaks niisutab ja rahustab nahka. See sisaldab tillukesi mikroosakesi, mis toimivad naha pinnal kui väikesed magnetid, tõmmates sealt välja kogu meigi, rasu ja ebapuhtused. Nahka ei ole vaja hõõruda, mitsellaarosakesed teevad ise kogu töö, sinul tuleb vaid õrnalt vatiga mööda nahka libistada.
Sobib eriti hästi neile, kes ei taha koju riiulile mitut pudelit, see saab hakkama kogu meigiga, lisaks teeb ära näovee töö.
Suurepärane ka reisile kaasavõtmiseks. Ja loomulikult ideaalne nendeks õhtuteks, kui lihtsalt ei jaksa/viitsi vannituppa nägu pesema minna - paar vatitupsu, mõned minutid ja kogu meik on läinud!
Olen L`Oreali mitsellaarvee (7,50€ LINK) kohta erinevatest blogidest lugenud, et see ei taha alati silmameiki eemaldada, aga minu kõigi ripsmetuššidega, mida olen viimasel ajal kasutanud ja neid on ikka hulgim, on see suurepäraselt hakkama saanud. Muust meigist rääkimata. See teeb tõesti puhta töö ja seda kiirelt ning nahka ärritamata, sest ei sisalda alkoholi ning on lõhna- ja parabeenivaba.
Mul on väga tundlik nahk ja see vedelik mõjub talle pigem rahustavalt. Ja mis kõige tähtsam - SEE EI KLEEPU! Tunne on justkui peale veega pesemist, isegi parem, sest vesi kipub natuke mu nahka kuivatama. Olen kuulnud ka nurinat, et neljakandiline pudel ja selle kork on ebamugavad, kuid minu käes istuvad need küll väga hästi ja ma ei nurise.  
Kui ma nüüd mõtlen kõigile teistele M-veedele (neil võiks ju olla veidi lühem nimi, nagu näiteks BB-kreemidel), mida olen proovinud, siis asetaksin ta auväärsele teisele kohale kohe peale Garnieri, põhjuseks vaid kõrgem hind (sama raha eest saab pea poole suurema Garnieri pudeli) ja Bioderma ette, põhjuseks seekord madalam hind. Minu meelest saavad need kolm kõik oma tööga üsna võrdväärselt hakkama ja soetan neid kordamööda vastavalt tujule ning sooduspakkumistele. Neljas M-vesi, mida olen proovinud, Lirene, jääb viimasele kohale ja ostukorvist välja vaid seetõttu, et teised kolm on lihtsalt veidike paremad.

Mulle jäi L`Oreali kodulehel SIIN silma, et neil on olemas ka rohelise sildiga M-vesi. On keegi seda proovinud?


image:source

6 comments:

  1. Ostsin just hiljuti Garnier M-vee (lahe väljend!), just seetõttu, et olin kuulnud-lugenud nii palju nende vägevatest omadustest. Võib-olla olid mu ootused liiga kõrged, aga ma totaalselt pettusin selle meiki eemaldavates omadustes ja praegu kasutan seda tavalise näovee asemel pärast seda kui olen meigi maga pesnud ja silmameigi eemaldanud. Ei tea, kas see peabki nii olema, aga kui M-veega meiki eemaldasin, kulus mul vist 4-5 vatitupsu enne kui nägu täiesti puhtaks jäi.
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohoh ja mina arvasin, et kasutan palju meiki. Ma saan tavaliselt 2-3 vatitupsuga hakkama. :)

      Delete
  2. Vichy mitsellaarvesi on ka täiesti imeline!! (kuigi see on L'oreali firma, seega ma ei tea, mis erinevus neil niivõrd selle toote puhul on/ kas on) Vichy puhul meeldib mulle aga ülimõus pumbaga pudel ja võimalik, et kujutan ette, aga minu meelest eemaldab ka veidike tõhusamalt meiki, vähemalt mul kulub vatte vähem ning nägu saab puhtamaks:)

    ReplyDelete
  3. Tundub nii põnev toode, kindlasti katsetan kui praegused meigieemalduse vahendid otsakorrale saavad...

    ReplyDelete
  4. Mina olen proovinud Loreali M-vett ja mulle väga meeldis. Seekord ostsin endale Garnieri oma, sest tahtsin ka selle ära proovida. Aga mulle tundus, et Loreali oma eemaldas meigi paremini kui Garnier. Aga nüüd mul on väga suur pudel seda Garnieri oma ja pean selle lõpuni kasutama ja kui see otsa saab, siis ostan vist siiski uuesti Loreali oma :)

    ReplyDelete
  5. Minul on Avoni M-vesi ja teeb oma töö väga hästi ära. :-)

    ReplyDelete

ShareThis