arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

17/04/2015

Arvustus // Maybelline / Lash Sensational ripsmetušš




Aasta alguses (oi, kuidas aeg lendab!) tuli MAYBELLINE välja järjekordse uue ripsmetušiga. Olen enda peale täitsa pahane, et sellest teile alles nüüd pikemalt kirjutan, aga ma kipun arvustusi, kus tuleb tooteid enda peal näidata aina edasi lükkama, sest no ei jää need piltidele nii nagu ma tahaksin. Võiks ka muidugi ilma, aga minu meelest on ripsmetuši/huulepulga arvustused ilma silmal/huulel piltideta justkui poolikud, sest tahaks ju ikkagi näha, mitte ainult lugeda, kuidas asi päriselus välja näeb.   
Võtsin ennast nüüd igaljuhul kokku, sest Lash Sensational on kindla peale ühte pikemat kirjutist väärt.
maybelline lash sensational
 Pärlroosas pakendis tušš lubab ripsmeid mitmekordistada, leides üles ka need kõige tillumad, millest sul aimugi ei olnud. Tušis on kasutatud üliväikeses koguses vaha, et ripsmed näiksid eriti mustad ning koostis on sellel üsna vedel, mis lubab peale kanda mitu kihti ilma, et see ripsmeid kokku kleebiks või tükki jätaks. Ja tõesti, ka peale kahte kihti on ripsmed ilusti eraldatud ja ühtlaselt tušiga kaetud.maybelline lash sensational mascara
Hari on sellel tušil üsna eriline - reas on lausa kuut tüüpi erinevaid harjaseid, milledest pisikesed mikroharjased otsivaid neid tillukesi "nähtamatuid" ripsmeid, välised pikemad aga koolutavad ripsmeid ülespoole. Ma ei ole enne kohanud tušsi, mille tulemus sõltuks nii tugevasti harja õigest kasutamisest - kui ma ei oleks enne kasutamist natuke asja uurinud, oleksin arvatavasti üsna pettunud, sest kui kasutada vaid harja ühte poolt on tulemus täiesti keskpärane.  
lash sensational mascara
Esiteks tuleb tušitada harja kumera poolega, kus on lühikesed harjased, mis tunduvad esmapilgul ehk mõttetudki oma miniatuursuses, aga need tõesti koolutavad ja pääsevad ripsmepiirile hästi lähedale - kõik ripsmed leitakse üles! Ja teise sammuna siksakita pikemate harjastega harja kaardus poolel ripsmed läbi - see lisab uskumatult palju pikkust! Talitades selle õpetuse järgi saad ilusad tihedad ja pikad ripsmed, mis on ka kenasti eraldatud. 

Pildil on tušš ühe kihina või noh, tegelikult siis kahe, nii nagu õpetati - enne sisemise ja siis välimise poolega. 
 Kuna mul on äärmiselt rasune nahk, siis vahel kipub mõni tušš õhtuks mu ripsmetel ära sulama ja kulmu alla jälgi jätma, selle tušiga seda ei ole juhtunud, ka ei pudene see päeva jooksul silmade alla.  
Ahjaa, veel üks eriti tähtis aspekt, vähemasti minu jaoks - tušš tuleb sooja veega lihtsalt maha. Mitte siis niisama nägu pestes, vaid ripsmeid näppude vahel sooja veega veidi tupsutades, mõned sekundid ootamist ja siis saab värvi ilusti näppudega ripsmetelt ära tõmmata - super!
Olin tušist juba esimesel kasutuskorral vaimustuses ja peale mitmekuulist kasutamist endiselt arvamusel, et see on Maybelline parim tusš, kui mitte üldse üks parimaid, mida olen proovinud. Soovitan!
Kes nüüd soovib ka enda ripsmetel Lash Sensational´i ära proovida, seadku sammud Selverisse, kus teiste Maybelline toodete seas ka see tušš 4. maini saadaval eriti hea hinnaga!
Samuti on tušš soodsalt saadaval Loverte e-poes SIIN.

On keegi Lash Sensational´i proovinud ja kuidas meeldis?
 Tänaseks kõik, olge armsad!

4 comments:

  1. Praegu kasutan, on minu lemmik!

    ReplyDelete
  2. Uuh ma näen selle ripsmekaga hullult vaeva ikka. Minu jaoks natukene liiga vedela koostisega. Aga aitäh nipi eest, proovin siis kõigepealt pisikestega ja alles siis suurtega. Siiamaani vastupidi teinud :P.

    ReplyDelete
  3. Suundusin seda toodet ostma peale seda, kui Instagramis Sinu ripsmeid nägin. Tõesti hea toode ja tuleb välja, et kasutan valesti :) Homme hommikul siis tõmban pikemate harjadega ka üle ripsmete, aga lühikesed teevad ka väga head tööd!!!

    ReplyDelete
  4. ilmselt ma arvan, et see saab olema mu järgmine ripsmetušš :)

    ReplyDelete

ShareThis