arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

05/04/2015

Tühjad totsikud #9



Tühjad pudelid-purgid hakkasid laiutama ja seda tähendab ainult üht - teile kiired arvamused kirja ja prügikasti minek! 

Oriflame / Feet Up Advanced jalgu ergutav ja jahutav suflee
6,90€ 
.....................................................................................................
See on üks väga põnev toode, mida kasutasin ohtrasti siis, kui töötasin riidepoes, kus tuli pikki tunde ringi sibada. Pudelist väljub pragisev, mündise lõhnaga vaht, mis tuleb kanda jalgadele alates pahkluust kuni reiteni ja mis leevendab raskustunnet ning jahutab väsinud jalgu. Tõesti, pärast on jalad justkui uued. Tegu ongi turgutava tootega, niisutust see ei lisa ehk siis jalakreemina ei tööta. Soovitan kõigile, kel seisev töö. Neile ehk mitte, kelle jalad pidevalt külmetavad, sest toode on jahutava efektiga. Kui ma neid ridu kirjutasin, oli suflee veel täitsa saadaval, nüüd aga ma seda enam valikust ei leia, kahju küll.
Envie / Maschera piimaproteiinidega juuksemask 
................................................................................
Selle juraka, 1000 ml maski soetasin kunagi Kaubamajast ja ma tõsiselt kartsin, et see ei saa eluilmaski otsa. Isegi siis, kui kasutasin seda juuksepalsami asemel ja nii tihti, kui võimalik, ei paistnud sellel lõppu tulevat. Just palsamiks see hästi sobiski, sest minu meelest jäi maski tarvis sellel toitmis-niisutusvõimekust väheseks. Lõhn oli väga mõnus magus-piimane ja juuksed tegi pehmeks küll. Igatahes õppisin, et nii pirakaid purke ei ole mõtet koju vedada, kui siis ainult mett sisaldavaid.  
Oriflame / Milk & Honey Gold šampoon ja palsam
4,90€ LINK / LINK / ARVUSTUS
....................................................................................
Neid kahte soovitan väga! Juuksed jäävad imepehmed, siledead ja saavad juurde suurel hulgal volüümi. Lõhnavad mõnusalt, šampoon vahutab kõvasti ja palsam niisutab piisavalt, lisaks on mõlemad alatasa saadaval eriti hea hinnaga. 
The Body Shop / Roosa greibi antibakteriaalse toimega kätepuhastaja
4,30€ LINK
................................................................................................................
 Ülihea, ehtsa greibi lõhnaga kätedesinfitseerija, mis ei jäta käsi kleepuma. Mõnusalt pisike ja üsna mugavas pudelis. Kasutasin neid mitu pudelit järjest, kuniks minuni jõudsid Sanitelle samalaadsed kätepuhastajad, mis on hinnaklassilt soodsamad. Aga The Body Shopi fännina soetan ehk millalgi uuesti.   

Rich / Pure Luxury Intense Moisture šampoon
10,90€ LINK
..........................................................................
Mõnusa lõhnaga ja hästi vahutav šampoon, mis jättis juuksed pehmeks, kuid on minu rasustele juustele veidike liiga niisutav. Kuivade juuste omanikele võib täitsa meeldida. Hästi populaarne šampoon, mis võitnud mitmeid auhindu.  
Lirene / Mitsellaarvesi*
5,62€ LINK / ARVUSTUS
...............................................
See pudel ei tahtnud mul kuidagi tühjaks saada, mitte et toode oleks halb olnud, aga kui riiulil oli valida ka L´Oreali ja Garnieri mitsellaarvesi, siis Lirene valituks enamasti ei osutunud. See sai küll meigi eemaldamisega hästi hakkama, kuid jättis näo kuni kuivamiseni veidi kleepuvaks. Muidu hästi mõnusa lõhnaga ja nahale õrn.
Joik / Sügavniisutav salv kätele ja jalgadele
5,60€ LINK
.........................................................................
100% looduslik hästi niisutav salv, mida on hea määrida eriti kuivadele kohtadele kätel-jalgadel. Kasutasin seda küüneümbruste, küünarnukkide ja kandade niisutamiseks. Mõnusa lõhnaga ja sisaldab hulgi kasulikke võisid-õlisid. Salvi kulub korraga vähe ja kuna toode on looduslik, ei säili see lõputult, seepärast jäi mul pool salvi kasutamata. Ma mõtlen, et salvi purk võiks isegi poole väiksem olla, kahju, kui hea kraam raisku läheb. 
The Body Shop / Kanepi-mandli-roosi kätekeemid
6,90€ LINK / LINK / LINK ARVUSTUS
..................................................................................
Kanepi kätekreem on talviti täiesti asendamatu ja kindlasti on see külmemate ilmade saabudes uuesti mu riiulil. See on ainuke kreem, mis suudab mu kuivad, karedad käed uuesti pehmeks muuta. Mõnusalt rammus, samas imendub täielikult. Lõhn on väga omapärane ja vajab veidi harjumist, aga pikemal kasutamisel saab väga armsaks. Mandli kreem on veidi lahjem ja sobib igapäevaseks kasutamiseks, kui kätel nahk enam vähem korras. Lõhn on hästi tugev ja püsib kaua. Roosi kreem on kolmest kõige lahjem ja sobib oma päikesekaitsefaktoriga just suvesse. Mulle väga meeldisid kreemide lahedad lömmis metalsed tuubid. Ainus, mille kallal norida, on korgid, mis sõrmede vahelt maha kippusid pudenema, natuke raske on neid tuubi otsa tagasi saada, eriti, kui kiire juhtub olema. Muidu viis pluss kreemid, soovitan soojalt!   

Nurme Seep / Vitamiini huulepalsam*
4,50€ LINK ARVUSTUS
..............................................................
See mandariinilõhnaline palsam on vahepeal saanud uue kuue, ajasin näpuga järge - sisu on jäänud täpselt samaks.  Ja väga tore, sest see on ideaalne huulepalsam. Parajalt pehme, niisutab tõhusalt ja on 100% loodusliku koostisega. Kiidan! 
Garnier / Simply Essentials silmameigieemaldaja
LINK / ARVUSTUS
................................................................................
Ikka ja jälle valin poeriiulilt just selle meigieemaldi. Imehea hinnaga, silmadele õrn kui vesi, kuid saab hakkama ka paksema meigikihiga. Sobib ka kogu näo puhastamiseks.Lemmik!
Lush / Snow Fairy dušigeel*
5,10€ ARVUSTUS
..................................................
Hetkel Lush seda toredat dušigeeli ei paku, sest tegu on nende jõulukollektsiooni kuuluva tootega, aga järgmisel talvel rõõmustab see meid kindlasti jälle. Mõnes mõttes toregi, sest niimoodi jääb see lõhn alati jõule meenutama. Ma tõesti nautisin selle geeli kasutamist - vahutas hullupööra ja terve vannituba oli magusat kommilõhna täis. Väga kuiva naha omanikud peavad arvatavasti peale pesu end üle kreemitama, sest niisutust see geel ei lisa, peseb n.ö. täitsa krudisevaks.
Colgate / Max White One Optic hambapasta
LINK ARVUSTUS
.......................................................................
Valgendav hambapasta, mis tõesti töötab. Seda küll vaid optiliselt - hambapasta sinised osakesed kinnituvad hammastele ja kui neile naeratades valgus paistab, peegeldavad nad sinist valgust ja hambad näivad valgemad. Mulle sobib väga hästi, et hambapasta otseselt hambaid ei valgenda, hambad on mul niigi tundlikud ja email õhuke. Ka on pastal mõnus maitse, mugav pakend ja soodne hind. Soovitan!
Tahe / Botanic Acabado Gold juuksemask
9,48€ LINK
.....................................................................
Hästi mõnusa lõhnaga argaaniaõli ja keratiiniga kahjustatud juustele mõeldud mask, mille toimet on tõesti tunda - paar minutit ja juuksed on pehmed, siledad ja läikivad. Töötab alati! Soovitan ka sama sarja šampooni.  



Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?
Tänaseks kõik, olge armsad!


* kingitud toode

6 comments:

  1. Ma kasutan oma Envie juuksemaski siiamaani, selle ostust on oma kolm aastat möödas :D Nüüd hakkab alles lõpu märke näitama. Muide, Lushil on ju selline tore taaskasutuskampaania, et viies neile 5 tühja täissuuruses plastiktopsi või pudelit, saad kingituseks värske näomaski :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, muidugi, see pudel jääb alles. :)

      Delete
  2. Minu meelest TBS kanepi kätekreem just ei imendu täiesti sisse ja jääb veidi rasvane. Kreem iseenesest niisutab ilusti,
    kasutan seda tavaliselt enne magamaminekut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on siis vist eriti janune nahk, mis kõik sisse imab. :)

      Delete
  3. juhuu üks siinsetest on ka minu empties-kotikeses ootel - TBS mandli kätekreem ja arvamus sinuga ühtib :) nende TAHE toodetega olen samuti nõus: nii kuldses potsikus on head kui ka valges (valge lõhn meeldis mulle vist natukene rohkem isegi äkki)

    ReplyDelete
  4. Kanepi kätekreem on täiesti imeline toode :) Milk & Honey juuksetooted kahjuks minule ei sobinud. Tegid juuksed liiga raskeks.

    ReplyDelete

ShareThis