arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

02/04/2015

Uut // Levelzone, Lush, L´Oreal, Feelunique, Orien, Topbeauty, Tradehouse, Koreacosmetics, Salon24, Avon, LaMav & Dove


Viimasest uute toodete postitusest on juba päris tükk aega, seepärast ka selline suur posu.
Püüan lühidalt kirjutada, et postitus liialt pikaks ei veniks. :)
 TOPBEAUTY rõõmustas mind kahe tootega, mida olen nii ammu proovida tahtnud. Saan nüüd ära katsetada Beautyblenderi koos puhastusseebiga ja The Balm Mary-Lou Manizeri. Lisaks oli pakis St. Tropezi proovisuuruses isepruunistuja näole.
Austraalia orgaanilise kosmeetikabrändi LA MAV toodetega olen juba natuke tuttav. Seekord sain neilt testimiseks pihustiga poore puhastava näovee. Veidike olen juba proovinud ja siiani väga rahul.
 SALON24 rõõmustas mind Tigi S-factor toodetega, milledest olen palju head kuulnud ja Tangle Teezer miniversiooniga, mille on disaininud Briti moelooja Lulu Guinness - väga lahe!
 DOVE poolt sain proovimiseks paar jube ilusates pakendites kreemjat seepi ja isepruunistuja, mille tavalist versiooni olen mitu aastat kasutanud, kuid seda sädelevat ei ole julenud osta kartes liialt sillerdavat tulemust. Proovin ära.  
 AVON on välja tulnud uue lillelise lõhnaga, mis on inspireeritud liblikatest. Pildil veel tooniv päevakreem ja armas ehtekomplekt, mille sisu saab piiluda eelmises postituses. :) 
LEVELZONE on müüki võtnud kvaliteetse Rootsi mineraalkosmeetika IDUN Minerals. Sain proovimiseks valida neli nende toodet, mis ei olnud lihtne, kõik tundus nii ahvatlev, sest need pakendid... Otsustasin põsepuna, huuleläike, baaspuudri ja valgustpeegeldava pliiatsi kasuks.   
Mul on ainult hea meel, et Aasia kosmeetikat pakkuvaid poode tuleb aina juurde. Üks uuemaid on ORIEN.EE,  mille kontor asub Tartus, kus ma ka kohapeal käisin. Armsad Orieni tüdrukud tutvustasid  mulle tooteid ja andsid proovimiseks kaasa seerumi, näomaski, posu testreid ning imeilusa makroonikujulise huulepalsami, mis oli nii munadepühalik, et ma lihtsalt pidin selle munadepüha kingiloosi lisama (vt. eelmist postitust!). Samasugusest roosast makroonist kirjutasin kunagi SIIN.
Veel üks tore pood, kust Aasia tooteid leiab on KOREACOSMETICS.EU. Nende valikust saan ära proovida šokolaadi näovahu, eriti armsas tuubis BB kreemi ja sõnu ei ole, kui toredas pakendis näosprei. Vasakul kinkekotis on munaseepide komplekt, mis oli teele pandud mõeldes mu armsatele lugejatele, nii ka see munadepüha loosi lisandus.  
 FEELUNIQUE ahvatleb alatasa mitmesuguste allahindlustega. Eriti tihti ma nendega kaasa ei lähe, aga kuna ma ammu olin tahtnud mõnda Zoella toodet proovida, siis need kaks ma ühe sooduspakkumise aegu tellisin. Nii dušikreem kui vannikuubikud on just nii armsad, kui ma ette kujutasin, loodetavasti ka mõnusad kasutada. Mägra unepalsam on mul juba igapäevaselt kasutuses ja MA-ARMASTAN-SEDA!
LUSH poeb oma lahedate toodetega mulle aina sügavamale südamesse. Munadepüha kollektsioon on just nii tore, kui neilt oodata võiks või tegelikult... see porgandikimp-vannivaht  ja jänes-vannipomm ületasid mu ootused mitmekordselt. :)  
Lisaks olid selles ülirõõmsas karbis veel väikeses potis kuldsed dušiželee ja munakujuline vannipomm, mis mõlemad samuti kingiloosis auhindadeks ja kahevärviline seep. Kõiki munadepüha kollektsiooni tooteid saab piiluda SIIT.
TRADEHOUSE poolt sain nii mega kingituse, et ma pean ennast lausa näpistama - on see ikka päriselt?!  
Üliägedad Diva Intelligent digitaalsed argaaniaõliga immutatud (how cool is that!) koonustangid on just nii head, kui need välja näevad. Katsetan veel mõned korrad ja teen neist korraliku pika postituse. 
Saan ära proovida ka L´OREAL-i kõige uuema ripsmetuši Miss Manga Punky, mis peaks andma pungilikult kokkukleepunud ripsmed, uhuuu! Ka silmapliiats on väga põnev - matt väljakeeratav geel-lainer.  



Kas olete neist toodetest mõnda proovinud?
Tänaseks kõik, olge armsad!



image: source

17 comments:

  1. Kuidas need Zoella tooted umbes lõhnavad? Eriti see fizz bar.. videotes kõik alati ahhetavad ja ohhetavad, kui seda nuusutavad. Nii huvitab kohe, hahaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle täitsa meeldib, kuigi mõned on võrrelnud WC värskendajaga. :D

      Delete
  2. Esmapilgul tundus esimesel pildil olevat hunnikut vaadates üsna võimatu, et Sa kõiges neist ÜHE POSTITUSEGA jõuad rääkida. Aga kiitus sulle - lühike jutt, mõistlik jutt! :)

    Tigi S-Factori, Zoella ja Diva Intelligent koonustangidest tahaks veel kuulda! Ja Mary-Lou Manizer on tõeliselt hea ja universaalne highlighter - saab kasutada ka mati lauvärvi peal ja silmad saavad hoopis uue ilme. Anna siis varsti teada, kuidas see Sulle meeldib :)

    ReplyDelete
  3. Juba mitmendat korda käin ja vaatan seda postitust, lihtsalt lummav :)

    ReplyDelete
  4. Mina sain ka Lorealilt tooted ning Miss Manga Punky ripsmetušš on i-m-e-l-i-n-e!!! :)
    Ripsmed kohe tunduvalt pikemad ning kui mitte tugevalt peale kanda, siis on ripsmed nii pikad, volüümikad ja tihedad :)
    ST.Tropezi isepruunistajat olen ka kasutanud ning see on ka superr! :)

    ReplyDelete
  5. Kas mäletad, kaua sul Feelunique'ist pakk tuli?

    ReplyDelete
  6. Mis see Mägra unepalsam on? :)

    ReplyDelete
  7. Kuidas sa kasutad Mägra unepalsamit? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Määrin nina alla enne voodisse pugemist. :)

      Delete
  8. Wow, päris palju uut ja huvitavat kraami :). Mind aga huvitab, kuidas sa kõik seda kasutada/testida jõuad ning mida sa teed asjadega, mis sulle nii väga ei meeldi/ mida kasutada ei taha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ega kõike ei jõuagi, osad lähevad loosi ja mis minu nahale/juustele ei sobi jagan tuttavatele, mõned jäävad muidugi seisma ka.

      Delete
  9. Iga kord kui ma Lushi tooteid näen, tuleb mul meeletu magusaisu, sest need on lihtsalt nii isuäratavad! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, need oleks nagu otse kommipoest. :)

      Delete

ShareThis