arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/04/2015

Uut // Matrix Style Link soenguviimistlustooted



Eile jõudsid minuni L´Oreal Baltic´ust need niiiii sinised Matrix´i uued soenguviimstlusvahedid.
Sarjal on nimeks Style Link ja koosneb see kaheteistkümnest erinevast tootest, milledest mina sain proovimiseks kuumakaitsega soengusprei ja silendava kreemi. 
Matrix Style Link
Lisaks on sarjas kolm viimistlustoodet, mis on lahedates hologrammivärvi pakendites ja käivad nii huvitavalt lahti, et pean sellest teile kindlasti kuidagimoodi liikuva pildi tegema. Mina sain testimiseks Gloss Boosteri, mis peaks igale soengule lisama koheselt ülima sära. 
Matrix gloss booster

Tahtsin teilt ka veidi nõu küsida. Kas teile meeldib pigem lugeda uutest toodetest tihedamini lühikeste postitustena, nagu tänane seda on või pigem pikemaid ja harvemini, kuhu on kokku kogutud suurem hulk tooteid?
Ma panen paariks päevaks lehe paremasse serva ka väikese küsitluse selle kohta, et te ei peaks kommentaaride kirjutamisega vaeva nägema, aga ma olen muidugi väga õnnelik, kui postituse alla omi mõtteid jätate. :)
Praeguseks kõik, olge armsad!

image: source

13 comments:

  1. Mulle meeldib kõik, mis sa teed. Postita nii kuidas heaks arvad, mina loen ikka! :)

    ReplyDelete
  2. Palun lühikesi ja harvemini- hea on sinust ju rohkem kuulda :)

    ReplyDelete
  3. Oih.. lühikesi ja tihedamini tahtsin öelda :D

    ReplyDelete
  4. Mõlemaid on huvitav lugeda, kui midagi uut ja ägedat siis tahaks kohe kuulda, aga samas tühjad potsikud analüüsiga on ka väga huvitavad.
    Tee nii nagu siiani, kõik on hästi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mõtlesingi just neid uute toodete postitusi, teised jäävad ikka pikemad, nii nagu nad praegu on. Mulle tundub ka, et uuemaid asju võiks kohe tutvustada, muidu need ei olegi enam nii uued. :)

      Delete
  5. Ikka tihedamalt :) aga võibolla lisaks sisukust neile lühkestele see, kui näiteks lisaksid ka esimeste proovimiste muljeid juurde. Vähemalt minul tekib küll iga uue toote tutvustust lugedes lootus, et äkki mõni lauseke ikka esmaste kasutuskogemuste kohta ka on... vahel on ka :) Arusaadav, et esmamulje ei pruugi tähendada sedasama mis toote pikaajalisem proovimine (see ongi tegelikult huvitav, et kuhupoole muutus on liikunud aja jooksul!), aga selleks ongi ju omakorda tühjade totsikute rubriik. Ja seda ei tasu karta, et äkki annad nii vähese proovimise järel valet infot, sest juuksed/nahk jms on kõigil erinevad niikuinii ja asjad mõjuvad erinevalt. See annaks neile lühikestele nupukestele nö "liha luudele" ja eristaks lihtsast reklaaminfost. Ja muidu oota ja oota, et millal ta see totsik tal küll otsa saab :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vahel olen esmamuljeid kirja pannud jaa, aga siis jälle mõtlen, et kes see viitsib pärast jälle arvustustest sama juttu lugeda. :)

      Delete
  6. Me viitsime alati kõike lugeda ja justnimelt eriti siis kui isiklik touch juures on. Nii et keep on going :D

    ReplyDelete
  7. Oh ära meie pärast ennast tagasi hoia :D

    ReplyDelete

ShareThis