arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

16/04/2015

Uut // Maybelline



Innustatuna teie eilsetest kommentaaridest ja lehe serval vaikselt tiksuvast pollist, mis näitab selgesti, et loeksite parema meelega uutest toodetest ühekaupa kui hulgiti koos, võtsingi ette MAYBELLINE kingikoti, kus sees nii uudistooteid, kui ka juba vanu tuttavaid.
Maybelline haul
 Kõige huvipakkuvam asi koti seest oli minu jaoks Brow Drama kulmutušš, mis ei ole vist veel poodiesse jõudnudki või on keegi juba näinud? Natuke juba proovisin ja esmamulje on väga hea. Kui ei ole aega pliiatsite-puudritega jännata, saab kiirelt kulmud pähe. Veidike pean veel testima enne, kui oskan öelda, kas see suudab Benefit´i Gimme Brow kulmugeeliga võistelda.
Sellest ei olnud ma kuulnudki, et Dr. Rescue ei päästa ainult huuli, vaid ka küüsi. Seda küünehooldussarja pean minema kindlasti poodi uudistama. Proovimiseks sain kõik ühes alus-pealislaki. Mulle meeldib selle armas pudel või noh kork siis.
Neljast lainerist/pliiatsist on mul proovimata Master Graphic silmalainer-marker, mis peaks oma kolmnurkse otsaga joonistama ülisirge äärega lainerijoone ja väikeses potikeses Lasting Drama geel-lainer, mille soetamisele olin juba pikalt mõelnud. Colossal silmapliiatsist tegin kunagi juttu SIIN ja Master Precise lainerit olen mitmel korral uuesti soetanud, väga rahul sellega.
Master Shape kulmupliiatsi, küll teises toonis, soetasin endale alles hiljuti, nüüd saan ära proovida, kuidas on kahe erineva tooniga kulme joonistada, pidi väga loomulik jääma.
Ja viimasena kõige silmapaistvam toode pildil - Colorama erkroheliste tükikestega pealislakk, mis, ma arvan, jääb eriti äge musta küünelaki peale kantult.Maybelline Eesti
 Praeguseks ongi kõik, aga tulge kindlasti veidi aja pärast tagasi, mul on teile ära jagada mõned mõnusad ilutooted ja ära näidata üks mõtlevapanev video, loeksin huviga, mis tundeid see teis tekitab. :)
Praeguseks kõik, olge armsad!

image: source

4 comments:

  1. Mul on see Maybelline Brow Drama dušš. Muidu väga okei toode, ainult see hari on väga ebameeldiv. Kasutamata küll selle pisiasja tõttu ei jää :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, hari võiks natuke pisem olla, aga hea on see, et ta ei haara palju tušši korraga, kartsin seda kõige rohkem. :)

      Delete
  2. Mulle see kulmutušš väga meeldib :) Eelmise aasta lõpus sain selle ripsmetušši ostes kaasa. Arvasin küll, et minust kulmutušši kasutajat küll ei saa, aga täitsa asjalik on. Ma ei tea kuidas sul kulmupliiatsiga on, loomulik jääb ta küll, aga kergesti kulub maha ja minul läks naljakalt tükki see. Mul on see kõige heledam toon. (blonde oli vist tooni nimi)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen ainult korra jõudnud proovida, tükki nagu ei läinud, aga eks näis, mis ta edaspidi teeb. :)

      Delete

ShareThis