arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

10/04/2015

Uut // Minu esimene Kiehl´s!



KIEHL´S on bränd, mille toodete üle ei ole ma vist küll eales kedagi kurtmas kuulnud, need tunduvad olevat nii kvaliteetsed ja hoole-armastusega tehtud, et lihtsalt peavad meeldima. Kogu nende lugu, toodete pakendid, imearmsad müüjad ja fantastiline Mr. Bones, kes igas Kiehl´si butiigis valvet peab, loovad nii toreda kuvandi ja panevad sindki tahtama osakest sellest. Seepärast lõin rõõmust lausa käsi kokku, kui mõned päevad tagasi saabus Kiehl´silt see ülilahe kingipakk...
Ma jumaldan firmasid, kes pakivad oma tooted selliselt, et ainuüksi pakendi pärast oled terve päeva elevil ega suuda selle näppimist lõpetada...
 Väikesed asjad, aga toovad nii palju rõõmu...
... ja muudavad kogemuse eriti meeldejäävaks. See on minu esimene kokkupuude Kiehl´siga, kui mõned testrid välja arvata ja pean ütlema, et juba enne toodete proovimist olin neisse armunud.
 Sain proovimiseks seerumi, mis võitleb pigmendilaikudega, ekstra kerge päevakreemi, millel ekstra suur päikesekaitsefaktor ja silmaaluste peitekreemi, kus samuti SPF sees - kõik väga päevakorralised ja vajalikud tooted, mis kevadesse väga hästi passivad. Annan kindlasti teada, kuidas minu äsjasõlmitud sõprus Kiehl´siga sujub. 


Kas olete mõnda Kiehl´si toodet proovinud või millist tahaksite proovida?

Mr. & Mrs. Bones...
Tänaseks kõik, olge armsad!


image:source

2 comments:

  1. Minu küsimus ei puuduta üldse Kiehlsi, aga selline küsimus, et kas neid RandRilu iluboxe veel liigub või ilmuski viimane jõulude paiku? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, tundub, et praegu tellides saab veel selle jõuluaegse sisuga boxi.

      Delete

ShareThis