arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

14/04/2015

Uut // New Yorker Athletics spordikollektsioon



Need moehuvilised, kes NEW YORKER ´i kauplusi aeg ajalt külastavad, panid kindlasti tähele, et sügisel tuli see tubli ettevõte välja oma esimese spordikollektsiooniga. Käisin isegi neid värvilisi rõivatükke poes piilumas, aga kuna ma siis veel ennast sportlikus mõttes sugugi ei liigutanud, jäid need minust poodi maha, kuigi üsna raske südamega.
Igatahes... läks nii, et mina alustasin selle aasta alguses tõsisema koduse treeninguga ja ma ei tea, kas sellest ajendatuna või siis esimese kollektsiooni suurest edust hoogu saades (pigem see teine), tõi New Yorker märtsis turule uue spordirõivaste sarja. Ma olen super õnnelik, et minu sportlik aktiivsus jäi New Yorkerile silma ja nad pidasid mind lausa kotitäie enda uute trenniriiete vääriliseks. Kui hantlitega vehklemine mul siin ka vahepeal tervise tõttu natuke soiku jäi, siis nüüd on tänu nendele erksatele treeningkaaslastele uuesti järje peale saamine palju lihtsam - motivatsioon on laes! 
Pean ütlema, et ma olen äärmiselt üllatunud, kui hea kvaliteediga ja hästiistuvad on KÕIK tooted, mis mulle saadeti. Vahel tuleb ette, et nii soodsa hinnaklassi juures, kui seda NY on, kipuvad mõned asjad seljas naljakalt istuma, õmblused ei jookse nii, nagu lõige ette näeb või on asi seljas lihtsalt ebamugav. Uued Athletics tooted on aga väga hästi läbi mõeldud - lõiked on laitmatud, õmblused sirged kui laser või puuduvad need hoopis, kangad on keha vastu mõnusad ja kõik istub selga veatult ning sportida on ülimugav. 

Need lühikesed püksid hakkasid kogu kollektsioonist mulle esimestena silma - ülilahedad! 
 Neil on sees hästi liibuvad püksid, nii et kõik on kontrolli all ja väga mugav, tee või joogat. :)
Ma ei ole elus just paljusid spordirinnahoidjaid proovinud, aga neist vähestest on see hall küll peajagu üle.  
 Küljeõmbluseid sellel rinnahoidjal puuduvad, kangas on imepehme ja seljas on see ülimugav, seda ei tunnegi! Suureks plussiks on reguleeritavad õlapaelad, neid saab pingutada just nii palju kui vaja, et oleks kasu ka ja tõesti hoiaks. :) 
Kel soovi, saab ka polsterdused eemaldada.
Kui muul ajal ma väga kirevaid riideid väldin, siis sportimisvarustus meeldib mulle just hullupööra kirevana kõige enam.
Täpselt, nagu need püksid...  
Tagaõmblus on tehtud just nii, et püksid ei vajuks lonti, vaid oleksid ilusti ümber ja lõige on selline, et tagumine ots näeb ilusam välja, hihi. :) Selja taga on pükstel väike lukuga tasku. Ma pakun, et see on koduvõtmete jaoks, kui lähed õue jooksma või siis spordiklubi kapiukse võtme tarvis. Parandage mind, kui see on hoopis millegi kolmanda pärast sinna meisterdatud.  

See t-särk on samast materjalist kui rinnahoidjagi ja samuti ilma õmblusteta ehk siis kootud ringiratast. Hästi pehme ja hoiab ilusti keha ümber. Ka ei tule see kohe üles, kui kukud kätega vehkima - naba jääb peitu.
Mulle meeldivad särgi võrklikud detailid...
 Need püksid on niiiii liibuvad, aga ise ma tahtsin XS-i. :) Mulle just meeldib, kuidas need kõik siledaks tõmbavad ja mõnusalt toekad on, lotendavad trennipüksid on viimane asi, mida ma oma jalas näha tahan. 

Ka neil on taga "tõstev" õmblus ja värvli vahel peidus väike sisetasku.
Jällegi hästi lahedalt kirju ja mugav küljeõmblusteta topp. Küljed on võrgulaadsest venivast materjalist, mis laseb õhku läbi ja hoiab topi keha ligi ning ilusti paigal.
Panin teile kogu kollektsiooni kokku hüplevate piltidena, et oleks natuke lõbusam. Hinnad on ilusti juures, et oleks selge pilt, palju raha kaasa võtta, kui nüüd äkki sportimistuhin peale tuli. :) 



 Athletics kollektsioon peaks olema saadaval kõikides New Yorkeri kauplustes, kõige suurem valik on Tallinna poodides. Minge kindlasti katsuma ja proovima, suvi ei ole enam isegi mitte küngaste taga - we can do it!! 


Kuidas teile uus Athletics kollektsioon meeldib?
Olete sealt juba midagi soetanud või on midagi silma jäänud?
Kust enamasti trenniriideid ostate?
Tänaseks kõik, olge armsad!

 

21 comments:

  1. Wow, ma ei olnud kuulnudki, et Newyorkeril on spordikollektsioon, thanks sisuka tutvustuse eest ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, no nii tore, et sain informatiivne olla! :)

      Delete
  2. Mina polnud samuti New Yorkeri spordikollektsiooniga kursis, kuid siin on päris põnevaid riideid, mida lähen poodi jahtima. Aitäh vihje eest! :)

    ReplyDelete
  3. Jessus, no see postitus koos vilkuvate piltide JA hindade ja kõige muuga tõestas veelgi, et minu hääl sulle, kui tublimale blogijale, läks ikka täiesti õigesse kohta! :)

    ReplyDelete
  4. sa oled ikka täiesti eepiline blogija :D isegi (!) mul tekkis tahtmine nendes rõivastes paar kiiremat liigutust teha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, Miiu, Sina ja Sinu kommentaarid. :D Aga jaa, ma ise ka kibelen nüüd umbes poole rohkem treenima.

      Delete
  5. Hea postitus:)! Neid riideid olen põgusalt silmanud, aga kartes ka kehva kvalikteeti või mittesobivust on need minust poodi jäänud. Miskipärast on nii, et kui mõned tooted on ka tavahinnaga väga soodsad ( võrreldes nüüd tuntumate spordifirmadega) siis nagu ei julge ostagi. Tore teada et odav ei võrdu halb ja sportides saab hea välja näha ka ilma hirmkallite rõivasteta,sealjuures mugavusele ja ilule mitte ohvreid tuues.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu meelest ka väga tore, sportimine ju palju lõbusam, kui riiete soetamine hingehinda ei maksa ja nii saab neid korraga ka hulgim muretseda, et siis vastavalt tujule vahetada ja kombineerida.

      Delete
  6. Neid hindasid vaadates tundub küll absurdne spordipoodi firmariiete eest oma raha jätta.

    Anni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei ole küll eriti kursis, mida seal spordipoodides pakutakse, aga NY hinnad on küll meeldivad jah. :)

      Delete
  7. jummala kihvt kollektsioon! ma olengi ühe hea t-särgi otsingul, topiga ei taha alati rattaga sõita vms, siis see tundub hea olevat. enne suve lähen piilun NY poodi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hall särk on küll hästi mõnus pehme, teisi värve ei ole katsunud, aga usun, et enam-vähem samad. :)

      Delete
  8. Mina ostsin vanemast kollektsioonist spordiriideid ja väga rahul olen. Kui jooksmas käin panen selja taha lukuga taskusse oma telefoni. Väga mugav :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proovisin järgi, värviliste pükste taskusse mahub iPhone täpelt sisse, aga vot mustadesse vist ei suru iPodigi. :D

      Delete
  9. Nii mõnus, et kohe hinnad on ka juures, muidu otsi kes teab kust neid hindu :) Ja see spordikollektsioon tundub küll võrratu!

    http://tsikabuum.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. New Yorker on selles mõttes ka tore, et neil kodulehel kõik hinnad olemas. :)

      Delete
  10. Sa kurjajuurikas! Postitus oli nii meelitav, et jooksin kohe poodi. Minule jäid suurused natuke väikeseks ja paljud asjad olid ära ka ostetud, aga sain omale hallid kolmveerand püksid ja ma olen ausaltöeldes õnnejunnis, istuvad seljas nagu valatult. Ja niivõrd soodsa hinnaga! :) Aitäh Pille-Riin, et viitsid sellistest asjadest kirjutada!

    ReplyDelete
  11. Need kirjud pikad püksid ei istunud mu lküll kohe mitte kuidagi jalas, muidu olid ok, aga see värvel oli väga prosta, paljas kumm ja see soonis ja hakkas rullima. Piltidel olev must roosade äärtega rinnakas oli väga mööda - riidepuu peal üliilus, kuid seljas ei istunud kuidagi, proovisin väga erinevaid suurusi ja kõigil midagi kuskilt pigistas või lotendas (kannan M/L suurust). Samuti proovis seda mu tütar, kes on XS/S suurus, ei leidnud sobivat. Kuidagi väga ebaproportsionaalsed. Küll aga need hallid püksid olid superilusad jalas. Samuti blogija mustad. Särgidja topid võiksid aga veidike pikemad olla, ikkagi tulevad liigutades üles. Selline on minu arvamus :)

    ReplyDelete

ShareThis