arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

07/05/2015

Ilulemmikud #6




Lemmikute postitust ei ole ma nii ammu teinud ja läksin nüüd seepärast nii hoogu, et tooted ei tahtnud pildile äragi mahtuda.
Raske oli kedagi maha jätta, sest igaüks neist on mulle omamoodi armas.  
Maybelline // Lash Sensational ripsmetušš*
7,95€ LINK / ARVUSTUS
Peale neljakuulist kasutamist olen tušist endiselt vaimustuses ja imestan iga kord, kui pikaks ja tihedaks see suudab mu nirud ripsmed muuta. Tušš ei pudene, ei kleebi ripsmeid kokku, need jäävad ilusad eraldatud ja süsimustad, lisaks tuleb lihtsalt sooja veega maha - super! Kel plaan see endale soetada, lugege kindlasti arvustusesest, kuidas tušši õigesti kasutada - tulemus ON sensatsiooniline!
Tangle Teezer // Compact - Lulu Guinness*
15,90€
LINK
Siia ei olegi palju lisada - Briti moelooja Lulu Guinness on maailma parima juukseharja disaininud veelgi paremaks-ilusamaks. Olen sellest huuleprindist nii vaimustuses. Harja pusade harutamise võimest muidugi ka. Tegu on compact versiooniga, millel kaasas ka kate, et hari turvaliselt käekotis saaks elada.

Kitoko // Sheavõi ja argaaniaõliga kehakreem*
18,90€ LINK
Keha niisutamiseks kasutan just seda Kitoko imehästi lõhnavat kreemi kõige sagedamini. Imendub ülikiirelt ja jätab naha niiiii pehmeks, lausa sametiseks. Lihtne+armas pakend ka. Kreemil on ette näidata Buduaari Iluauhund.


Maybelline // Brow Drama kulmugeel / #Medium Brown*
7,40€ LINK
 Maybelline uus kulmugeel meeldib mulle iga päevaga üha enam. Kuigi toon Medium Brown on minu jaoks veidi liiga hele, annab see kulmudele piisavalt värvi ja lisaks hoiab need ilusti paigal, sest muutub kuivades veidi kõvaks. Mulle meeldib, et hari ei võta korraga liiga palju geeli külge, võib rahulikult toimetada, kartmata, et nahk värviseks saab. Saadaval on kolm värvitooni - hele-, keskmine- ja tumepruun. Hetkel geel Selveris soodushinnaga 4,79€ - tasub proovimist!
Oriflame // SkinPro elektriline näohari*
39,90€ LINK / ARVUSTUS
Vuristan selle ilusa sinise harjaga endiselt pea iga päev, vahele jäävad vaid need õhtud, kui lähen kergema vastupanu teed ja kasutan meigi eemaladamiseks mitsellaarvett. Näo puhastamine on selle harjaga ikka palju lõbusam ja tundub, et ka tõhusam, sest näokoorimist ei ole ma pidanud juba ammu ette võtma.

Biotherm // Liquid Glow näoõli*
43,99€ LINK
Hästi mõnusa lõhnaga ja mitut moodi kasutatav seerum, mida tilgutan nii näokreemi kui BB kreemi hulka. Vahel määrin ööseks paksema kihi näole ja mulle igatahes tundub küll, et hommikul on jume palju kenam. Isegi, kui seda vaid ette kujutan, on selle ilusas pudelis seerum-õli kasutamine nii mõnus, et ma jätkan niikuinii.    

eBay // Pintslipuhastaja
0.80€ LINK
See roosa silikoonist jubin on küll tilluke, aga väga tubli abiline. Pintslid saavad palju kiiremini ja väiksema vaevaga puhtaks.

IDUN Minerals // Baaspuuder / #Saga*
49€ LINK ARVUSTUS
 Olen veidi üllatunud ja enda üle natuke uhke ka, et olen selle karbi järele päris tihti haaranud. Natuke on küll tolmutamist ja poleerimist, aga kui laual on kõrvuti looduslik puuder ja keemiast pulbitsev jumestus- või BB kreem, siis kisub ikka selle esimese poole. Terve päeva on nahal hea kerge olla ja õhtul ei ole sellist tunnet, et tahaks ruttu nägu pesema tormata, et ebameeldiv raske kiht maha saada. Suvel leiab kindlasti veelgi tihedamini kasutust.

 Tony Moly // Pocket Bunny Mist / #Sleek*
10,50€ LINK
 Hetkel leiab poest vaid roosas pudelis niisutava sprei, minu valge kasukaga jänes on saadaval jälle nii umbes paari nädala pärast. Sleek sprei vähendab naha läikimist, niisutab ja värskendab. Seda esimest ma ehk nii väga ei märkagi, eks minu eriti rasust nahka on ka raske üldse millegagi kontrolli all hoida, aga niisutust ja mõnusat värskust saab sellest pudelist küll kujaga. Kõige enam võlub mind loomulikult selle pudeli välimus ja ka lõhn on see, mis paneb mind tahtma aina uuesti ennast sellega üle piserdada.

Garnier // Mitsellaarvesi
7,90€ LINK / ARVUSTUS
Mõnusalt suur pudel, mida jätkub oi, kui kauaks. Eemaldab meigi kiirelt ja on nahale õrn. Asendamatu neil õhtutel, kui vannituppa nägu pesema minemine tundub raskeima asjana maailmas. Sooduspakkumiste aegu saab 400 ml pudeli kätte isegi alla 5€. Ma ei oska välja mõelda ühtegi põhjust, miks see ilus punnis pudel poodi jätta.
  
Joik // Noorendav päeva - ja silmakreem*
13,90€ 19,90€ LINK
Neist kahest tuleb õige pea pikem postitus, aga tahtsin nad lemmikutesse ka sisse kirjutada, sest mõlemad on igapäevaselt kasutusel ja minu poolt väga armastatud. Olen Joiki silma- ja näokreeme ka varem proovinud ja väga rahule jäänud, aga need kaks on täitsa uus tase! Nii sisu kui pakend on veelgi ilusamad-paremad ja kreemide kasutamine on puhas rõõm. Soovitan!

Maybelline // Puudripintsel*
 Seda pintslit kahjuks müügilt ei leia, aga kuna seda on aeg-ajalt võimalik kauplustes Maybelline toodeid ostes kingitusena kaasa saada , siis tahtsin ta ikkagi siia ritta panna, sest see on niiii pehme ja mõnus! Ka on pintsel üsna tihe, sellega saab isegi mineraalpuudrit peale kanda. Vars on natuke kummine ja teeb pintsli käeshoidmise hästi mugavaks. Hoidke Maybelline lettide juures silmad lahti, kui pintslit pakutakse, siis ärge pikalt mõelge.

VIVO // Küpsetatud põsepuna / Rose
5,44€ LINK
Imeilusalt kumav õhetavate põskede värvi põsepuna, mis on hea pigmendi ning püsivusega. Olen seda kasutanud nüüd vist juba kaks aastat ja see näeb ikka välja nagu uus ega näita mitte mingeid otsasaamise märke. Hügieenilusese mõttes peaks muidugi uue tellima. Soovitan selle UK meigibrändi lehte aeg ajalt piilumas käia, vahel on kogu kaup poole hinnaga ja saatmine tasuta.

La Mav // Poore puhastav toonik*
37€ LINK / ARVUSTUS
 Kuigi alles eelmine postitus oli tervenisti sellele orgaanilisele näoveele pühendatud, pidin pudeli ikkagi uuesti välja tooma, sest ilma selle värskendava uduvihmata ei möödu üksi päev. Mõnusa maheda lõhnaga toonik värskendab, niisutab, puhastab poore, aitab säilitada naha loomulikku pH taset ja seda kõike nahka kleepuvaks muutmata ning looduslike koostisosadega. Kui see ainult nii kallis ei oleks...

Living Proof // Control juukselakk*
13,90€ LINK / ARVUSTUS
Parim juukselakk, mida olen proovinud - hoiab soengu paigal jättes juuksed samal ajal pehmeks. Annab ilusa läike ja kaitseb kuumuse eest - pihustan seda vahel juuksesalkudele enne lokkide tegemist, need püsivad siis eriti kaua. Meeldiva üllatusena lõhnab lakk imehästi ja mahedalt lillede järele.   

Dr. Hauschka // Päikesepuuder*
24,95€ LINK / ARVUSTUS
Netist ma seda akvarelliga kaunistatud puudritoosi enam ei leia, sest tegu oli piiratud väljalaskega (ma ei ole piilunud, ehk on Biomarketis või Kaubamajas veel olemas), aga veidike odavam ilma joonistuseta variant on täitsa saadaval. Tõesti väärt toode, mida on nii mõnus kasutada. Puuder on hästi peen ja siidine, hajutada on seda nii lihtne ning toon on ilus külm beež ilma koleda oranžita.    

The Body Shop // Honeymania kätekreem*
6,40€ LINK / ARVUSTUS
Ülihea lõhnaga kerge kätekreem, mis imendub sekunditega. Niisutab piisavalt ja on parajalt tilluke, et kotis kaasas kanda. Kui olete uue kätekreemi otsingul, siis The Body Shop on pood, kuhu võiks sammud seada, nende käteniisutajad on ülihead ja tõhusad. 

Labello // Vitamin Shake huulepalsam
 See siiruviiruline õuna-acai huulepalsam on mul alati kotis. Sisaldab kindla peale igasugu hullu keemiat, aga see on huultel nii mõnus ja annab ilusa värvi. Seda, et palsam huuli kuivataks või tekitaks sõltuvust ei ole täheldanud. Saadaval näiteks Koduekstras, hinnaks 1,49€. 


Kas on mõni neist toodetest ka teie lemmik?


* kingitud toode

6 comments:

  1. Kui kaua see brow gel (maybellinelt) selveris soodukaga on? kas sellega saaks ka pintsli, mis sa arvad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilulaat kestab Selveris 18. maini. Pintsleid seal vaevalt et pakutakse, olen neid vaid Kaubamajas silmanud ja ost peaks siis ka veidi suurem olema. :)

      Delete
  2. Everything looks great! Thanks for sharing this post :)

    ReplyDelete
  3. Oeh, nii palju toredaid tooteid! :)

    ReplyDelete
  4. Suurepärane arvustus koos imeilusate ja kvaliteetsete piltidega :)

    ReplyDelete

ShareThis