arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

20/05/2015

New Yorker´ i suvi!



Ma ei tea, kuidas teil, aga mina millegipärast ei leia viimasel ajal endale riidepoodidest peaaegu et mitte midagi sobivat. Kõike on kuidagi nii palju ja et selleks, et see üks asi välja tuhnida, mis võiks meeldida, kulub igas poes tohutu aeg ja parimad palad jäävad kindla peale üldsegi avastamata. Aina tihedamini teen enne šoppamist luuret netilehtedel ja valin välja tooted, mis mind huvitavad, nii on poodi jõudes palju lihtsam kõike seda üleküllust ignoreerida. Arvutis saan vahele jätta kõik selle, mida tean, et niikuinii ei kanna või mida ei vaja, poes nii lihtsalt hakkama ei saa - kui mul parajasti seelikute vastu huvi puudub, pean neid kaupluses siiski uurima, sest noh, äkki ikkagi on vaja. :)  Pean ütlema, et meetod töötab üsna hästi, enamasti on tooted, mis ettevõtte kodulehel reas, ka poodides saadaval, vahel küll mitte nii atraktiivsed, kui pildi peal, kuid juhtub ka vastupidist - pluus, mis arvutis modelli seljas on mäh, istub minu seljas hoopiski paremini, mhmh, on juhtunud. :)
Ärge nüüd valesti aru saage, mulle meeldib hullupööra šopata ja ma naudin poodides tiirlemist, aga kui ma nädalate kaupa sealt mitte midagi ei leia ja ma tean, et mitte sellepärast, et seda seal ei ole, vaid ma lihtsalt ei näe, siis peangi natuke kodus eeltööd tegema ja n.ö. spikri poodi kaasa võtma. Mõned lehed, mida aeg ajalt lappan: LindexMango, H&M, Bershka, Pull&BearStradivariusZaraSeppäläMohitoReserved ja Monton. Nende lehtede juures on veel tore see, et enamasti leiab sealt ka Look Booke, kus vahel kokku pandud väga lahedaid komplekte ja kus näeb tooteid natuke lähemalt. Suureks abiks kogu selle kaubakülluse juures on minu jaoks ka teised blogijad, eriti meeldib mulle silma peal hoida Anna Elisabethi, Mari-Liisi, Iti ja Grete outfiti postitustel ja Instagramil, olen tänu nende ahvimisele neilt saadud inspitasioonile nii mõndagi lahedat riidekappi soetanud. :) Kui keegi teab mõnda välismaist lahedat blogi, kust leiab meie kaubandusvõrgu riietega outfite, siis andke kindlasti kommentaarides teada. Ma ise olen kuidagi jäänud ühtesid ja samu blogisid lugema ning aastatega on nende New Yorkeri/Mango garderoobid asendunud Chaneli/Cèliniga, milledest võtaksin muidugi hea meelega šinitti, aga noh...
Jõuan nüüd lõpuks jutuga selleni, mille kallal olen juba mitu päeva vaikselt nokitsenud. Kuna New Yorker on samuti pood, kuhu tihti satun, siis käin ka nende lehel aeg ajalt uuemat kraami piilumas. Kogu uus suvine kollektsioon ei ole nende kodulehel kahjuks näha, aga minul on sellele ligipääs (jeeepp!), seepärast võtsin kätte ja panin teile kokku mõned kollaažid riietest-aksessuaarides, mis mulle ühel või teisel põhjusel silma jäid.
Aga esimesena tahtsin hoopis näidata seda natuke siivutut pilti ja neid pitsist bodysid. Ma küll ei kujuta ette, kui mugavad need on, aga mulle väga meeldib nende lõige ja lipsukesed ees ja taga. 

Siit pildilt meeldivad mulle eriti need suured ümmargused päikeseprillid. Kui ma eelmisel aastal ei oleks peaaegu samasuguseid juba New Yorkerist endale soetanud, teeksin selle ostu nüüd. Valgeid espadrillosid käisin poes juba otsimas, aga minu numbrit ei olnud enam. :( 



Valged šortsid on mul sel suvel kindel plaan soetada ja see lipsuga top on lihtsalt imearmas. :)



Mõnus boheemlaslik look ja jess, alt laienevad teksad on tagasi! Nõuab järjekordselt veidike harjumist. Karikakardega pluus on väga laheda lõikega, aga kes nii paljaid õlgu pelgab, võib peale visata ülimoodsa heegeldatud narmastega vesti. Need sandaalid on muidugi selle suve must have, nagu ka narmastega kotid.    



Oi, kuidas mulle meeldib, kui selliseid kleidikesi kantakse valgete tennistega. See, et need on pitsist, teeb neist veel eriti moodsa jalapaari. Südamekujulised prillid jäid mul eelmisel aastal New Yorkerist soetamata. Pidin neid terve suve kadedusega sõbranna peas põrnitsema. Sellel aastal on need poes tagasi! 




See ilus sinine seelik ja pitsiga kaunistatud pluus meeldivad mõlemad mulle hirmsasti. 


See roosiline kleit... aaaahhhh. Valgete tennistega minu meelest ülilahe. Kui jahedamaks kisub, võib peale võtta selle pitsilise jaki. Nummi! 



Siit meeldivad mulle need väljalõigetega šortsid ja tuttidega pluus, mida läksin ka poodi otsima, aga ma ei tea, kas seda enam ei ole või veel ei ole. 


Minu lemmik! Mõnusa lõikega teksašortsid, tuttidega topp ja korktallaga kingad - ülilahe!




Mulle meeldib see puudritooni kihiline topp, mis passib minu meelest eriti hästi kokku rockilike lõhkiste teksašortsidega. 




Sain pidama, ausaltöeldes jäi sinna veel sama palju lahedat kraami maha. Loodetavasti saite väikese ülevaate, mida põnevat on New Yorkerisse saabunud või iga hetk saabumas. Ehk leidsite midagi, mida minna otsejoones poodi otsima või mis muidu oleks ehk kaubakuhilate vahel märkamata jäänud. 

Paar videot, kus näha, kuidas suvine kollektsioon sai kodulehe tarvis ülespildistatud. Teises videos on korraks näha see karikakardega pluus, mida ma muidu ei olekski märganud, pildi peal on veidike arusaamatu, millega täpsemalt tegu on. :)







Milline kollaažidest on teie lemmik?
Kas jäi mõni toode silma, mida poodi otsima lähete?

See triibuline rannakostüüm on ka minu suur lemmik, sellega on ju eriti mõnus näiteks suvilas ringi toimetada. Ja selle Nublu võtaks ka. Neljajalgse.
Tänaseks kõik, olge armsad!

25 comments:

  1. Niiii lahedad komplektid! Poes neid asju eraldi nähes käiks ehk pilk niisama üle, aga nüüd jäin küll pikemalt vaatlema. :) Need korktallaga kingad tunduvad ülilahedad, aga mulle need ilmselt ei sobiks. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ega enne ei saa teada, kui proovid. Ma olen vahel täiesti kindel, et mõni asi ei sobi, aga selga-jalga proovides tuleb välja, et tegelikult on vägagi okey, tuleb lihtsalt mugavustsoonist välja astuda ja katsetada erinevaid asju. :)

      Delete
    2. Seda küll, pean julgemalt proovima hakkama :)

      Delete
    3. Panid mulle ka nüüd nende korktaldade mõtte pähe, kuigi ma olen üsna kindel, et mulle need ei sobi. :D

      Delete
    4. Aga siis peab proovima! :D

      Delete
  2. Oehhhh, see lilleline ja too südametega kleit on need, mida mul vaja on! Tahaks lõpuks ometi mitte-vaene tudeng olla ja lihtsalt poodi minna ja südamerahus endale midagi osta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. New Yorkeri plussiks on see, et üsna kiirelt liiguvad tooted allahindlusesse, tuleb silm pead hoida. ;)

      Delete
    2. Ma ootasin eelmisel kevadel megakaua, et üks kena täpiline kleit alla hinnataks...ootasin liiga kaua, tuli kaubavahetus hoopis :D Aga tuleb jah hakata peale passima, nii ilusatest kleitidest oleks kahju ilma jääda :)

      Delete
  3. Appppi, see lilleline kleit. Vot see peab mulle sobima ja minu kappi jõudma :)

    ReplyDelete
  4. Ei, Pille-Riin, nii ei tohi teha! Nüüd ma ju tahan seda jänesekõrvadega kotti, karikakardega pluusi, flatform sandaale, südamega päikeseprille (mida ma kevadel Aldost ei ostnud) ja mida kõike veel!
    Ja ma ei kujuta ette, kui palju aega sul nende kollaažide meisterdamine võttis, peaksid selle eest mingeid blogimise plusspunkte saama!
    Blogijatest nii palju, et üks tsikk, keda ma jälgin suht isegi istub sinna kategooriasse, mille sa seadsid. Ta blogi leiad siit: http://fashion-agony.com/. Pisut tuleb juba Saint Laurent ja muu sisse, samuti on palju netipoodide asju, aga mõnikord on ka Zara või Stradivarius ambas.
    -P.
    My blog: BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, aitäh Piia, ikka mitu päeva nokerdasin, kohe mõnuga. :D Ja suur aitäh lingi eest, imearmas blogi, täitsa minu maitse. :)

      Delete
  5. Panin ka hiljuti mõned outfiti ideed kollaažidele aga kui minul oli neid 4 ja tegin seda tööd terve õhtu läbi, siis Sinul on neid ju veel kaks korda rohkem! Tõesti üks pikk aplaus ja pehme pai Sulle sellise nikerdamise eest. Rääkides aga neist komplektidest siin, siis.. Miks sa teed mulle nii!? Ma pole New Yorkerisse juba päris pikalt sattunud aga siin on praktiliselt iga kollaaži peal mõni asi, mida ma endale selleks suveks nüüd VAJAN. Appi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, armas Merlin! Jaa, juba imetlesin neid Stradivariuse papusid Sinu kollaažides, imearmsad. :)

      Delete
  6. Väga väga lahe postitus! :) Leidsin mõned tooted, mida kindlasti tahan poodi vaatama ja proovima minna!

    Aitäh Sulle! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii tore, loodan, et leiad endale midagi lahedat suveks. :)

      Delete
  7. Minu vaieldamatuks lemmikuks on see esimene pilt - uuh, see on hot! Näeks vaid ise selles bodis sama hot välja :D Aga liitun kiidusõnadega, et vaeva on siin tõesti väga nähtud ning see paistab välja :) Nii tubli oled! Minul on NewYorkeriga suht love/hate suhe, mingi aeg ma ainult sealt asju saingi, nüüd viimased pool aastat ei ole seal mitte midagi minu maitsele. Aga, aga.. sinu piltidelt hakkasid mullegi päris mitu asja silma, mis võibolla poes polekski mu silma haaranud, niiet suur aitäh (pooleldi sarkastiliselt, kuna kellel siin kuu lõpus sellist pappi on, et täiega shopama minna.. not me :D)

    kalli!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, esimese pildi kohta mul samad mõtted. :D Aitäh Sulle! Kui miskit soetad, siis pane ikka Instasse või blogisse üles. Kallid vastu! :)

      Delete
  8. Nii kift positus!!! Palun tee tihedamini sellised! Väga hea maitse on sul :)
    PS! Lõpus võttis see Nublu kommentaar ka muigama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh! Mulle hullult meeldib neid teha, nii et täitsa võin teinekordki mõne kollaaži meisterdada. Haha, ma mõtlesin, et kas see Nublu nali on ikka arusaadav. :D

      Delete
  9. Läksin kohe suure hooga sinu kollaažide peale täna Tasku New Yorkerisse, et ühtesid väljatoodud valgeid tenniseid osta, aga tutkit, polnudki! Olin nii õnnetu! :D Ja annan ka nublu kommentaari eest plusspunktid - pani muigama!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahju küll, aga ehk nad on nõus Tallinnast või mujalt kohale tooma, mulle on mitu asja tellitud, ainult et ootama peab päris pikalt.

      Delete
    2. Lähen uuel nädalal Poola, äkki leian sealt! Aga aitäh nõuande eest, selle peale pole ma ise kunagi tulnudki!

      Delete
  10. Käisin Rakvere New Yorkeris paari asja otsimas. Nimelt neid tenne, lillelist kleiti ja body. See body on veel eriti mõnus. Kahjuks ei leidnud neist mitte ühtegi toodet aga mis silma jäi, oli see valge õlapaelteta lipsuga särk. Mulle see eriti ei meeldinud, sest rinnad jäävad kuidagi väga lamedad selle särgiga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, ehk on veel tulemata mõned asjad või on Rakvere poes valik väiksem, ei tahaks uskuda, et otsas juba, aga kui ilusad asjad, siis kipuvadki kiirelt riiulitelt kaduma. Ma mõtlen, et selle topi alla võiks ehk õlapaelteta rinnahoidja panna, kui Sulle lame ei istu, hi-hi. :D

      Delete

ShareThis