arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

17/05/2015

Uut // Clarins



Olen Clarinsi tooteid oma lemmikyoutuberite videotes tihti kohanud ja mõelnud, et tahaks vähemalt paari neist hirmsasti proovida. Soovidega on see tore asi, et vahetevahel lähevad need täide. Juhtuski nii, et LEVELZONE oli nii armas ja lubas mul nende laiast valikust mõned Clarinsi tooted proovimiseks välja valida. Juhuuu! 
Instant Light Lip Perfector on vist küll kõige popim ja kiidetuim Clarinsi toode. Valisin armsa roosa tooni 05 Candy Shimmer. Instant Concealer on samuti jõudnud paljude blogijate lemmikutest pajatavatesse postitustesse. Proovisin ära ja esmamulje on super, kreem on ülikerge ja katab seejuures hästi. Crayon Lip Balm on kindla peale kõige paremini lõhnav huuletoode, mida olen kasutanud (Lip Perfectorit ei ole jõudnud veel proovida, selle imelist aroomi kiidetakse samuti palju) ja ka kõige põnevam. Valisin tooni 01 My Pink, mis on esialgu huultele kandes läbipaistev, kuid veidi aja pärast kohandub naha pH tasemega ja muudab tooni, mis on igal ühel unikaalne. Väga lahe! Neljandaks tooteks on meigialuskreem Instant Light Radiance Boosting Complexion Base, mis lubab loomulikult säravat ühtlast jumet. Olen tahtnud sära andvaid aluskreeme ammu proovida, aga arvustusi lugedes olen jõudnud järeldusele, et mulle need ei sobi, toovad kõik ebatäiused esile ja on liiga kumavad. Selle kreemi kohta aga kirjutatakse, et see vastupidi, peidab vead ja loob mulje täiuslikust nahast. Eks näis.      

Kas olete mõnda Clarinsi toodet proovinud või millist tahaksite proovida?
Tänaseks kõik, olge armsad!


image:source

8 comments:

  1. Love your posts! everything's so pretty and delicate! Great photos!

    ReplyDelete
  2. Ooo, Clarins on ju minu lemmik! :) Aga seda teavad vist kõik, kes vähegi mu blogi lugenud on, eks omajagu rolli mängib selles ilmselt see, et mu ema Clarinsi brand manager oli.. :) Aga igaljuhul pildid on IMELISED nagu alati ja naudi, sest Clarins on tõesti nautimist väärt! :)

    http://worldofjasminisabel.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, armas Jasmin! Jaa, ma mäletan seda postitust, kus Sa Clarinsist rääkisid, olin JÄLLE kade, hihi. :)

      Delete
  3. kas sul on uus kaamera? Tōesti imelised pildid ja Clarinsi tooted on vâga head!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei ole, sama vana Canon 600D ikka. Aitäh Sulle! :)

      Delete
  4. oioioioi...aga need Betty Boop salvärtikud on ju jube kihvtid! Kust said, tahan ka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, mulle ka meeldivad, sain need ühest Läti külapoest, nime kahjuks ei tea, aga kutsutakse lehmakommipoeks, üsna piiri ääres oli. :)

      Delete

ShareThis