arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

11/05/2015

Uut // Riia ostud



Ühel päeval tegime kiire tripi Riiga. Kuna ilm sattus olema kole-kole, oli selge, et vanalinna imetlema me ei suundu ja veetsimegi kogu päeva Alfa keskuses. Olin veidike pettunud, et Cubuse poodi ma sealt enam ei leidnud (nii Cubus kui Bik Bok sulgesid kõik oma Läti kauplused eelmisel aastal, bööö...), aga toredaks vahelduseks Tartu kaubanduskeskuste kammimisele oli see ikka.   
 Mitte et musti pükse poodides saada ei oleks, aga selliseid, mis istuksid hästi, näeksid head välja ja mille otsast ma tänu oma lühikesele kasvule juppi otsast ei peaks naksama, ei ole ma leidnud. Zara´s ootasid mind just sellised (39,95€) ja veel paremad. Need on jalas nii pehmed ja mugavad, istuvad ideaalselt, on kvaliteetsed ja minu jaoks täpselt paraja pikkusega. Tegin pildid natuke heledamaks, et oleks näha see lukuga tasku ja õmblused, tegelikuses on püksid ikka ilusad süsimustad. 

H&M´ist ei jäänud mulle muud silma, kui see flamingokujuline teibihoidja (4,99€), mis ei näe ainult tore välja, vaid on vajalik ka. 
Tiger oli samuti kuidagi mitte eriti ahvatlevat kaupa täis ja koju tõin sealt ainult selle väikese armsa tassi (2€), kuhu pista pintsleid, huuleläikeid või muid vidinaid.
Just täpselt sellist keraamilist soolatoosi (11€) olin juba tükimal ajal taga otsinud. Ootas see mind suures kodutarvete poes Cenuklubs. Ilus ja lihtne.

Üüratu suurest jalatsikauplusest CCC tõin koju need lahedad Jenny Fairy nahast sandaalid (19,95€), mis on ülimugavad ja lisavad oma paksu talla tõttu mulle veidike pikkust ka. :)

Seppälä´sse ma eriti tihti ei satu. Töötasin selles poes pea kümme aastat ja tahes tahtmata oli ja on siiani pea kogu minu garderoob sealt pärit. Olen meelega eemale hoidnud, et riidekappi vaheldust tuua, aga kuna kogu kaup oli poes 30%-50% soodsam, piilusin ikkagi sisse.  
See roosatriibuline orgaanilisest puuvillast pluus (13,96€) on nii pehme ja õhuke, kujutan ette, kui mõnus on sellega suvel koos shortsidega ringi patseerida. 
See mantel (34,97€) jäi pildile küll väga valet värvi, tegelikult on tooniks ilus hallikas-khakiroheline. Kangas on mantlil pehme ja langev, seljas näeb see väga lahe välja. Mulle jäi see silma Anna Elisabethi blogis SIIN ja SIIN, mulle nii meeldib, kuidas ta oskab asju kokku sobitada ja ühest mantlist kaks nii erinevat outfiti välja võluda.  
Douglas´e poodi läksin ma ainult ühe eesmärgiga - NYX Butter Gloss ja selle ma ka ära tõin. Toone oli palju, valisin välja ilusa nude roosa Vanilla Cream Pie (8,95€). Huuleläige on just nii mõnusalt pehme ja niisutav nagu ma ette kujutasin.  
p.s. Kui kellelgi plaan Riiga shoppama sõita, siis kirjutasin mõnest ostukeskusest kunagi SIIN.
Kas olete Alfa keskust külastanud?
 Tänaseks kõik, olge armsad!


image:source

11 comments:

  1. Kusjuures märtsis Riias käies imestasin ka, miks enam Cubust ja BikBoki pole. Ja oleks ma vaid teadnud, et sealt NYXi huulekreeme saab, ma olen neid nii kaua luuranud, aga Eestis vist veel ei müüda?
    Neid sandaale imetlesin juba su Instagramis, aga imetlen siin ka veelkord ja ütlen, et need on megacoolid!
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii kahju tõesti, ega enam nii väga Riiga shoppama kipugi, enamasti samad riidepoed, mis meil. :( Jaa, mulle tuli ka üllatusena, et Douglas NYX-i müüb, loodetavasti jõuab siia ka peagi. Mõned NYX- i toodet on kusjuures Photopointis saadaval, hiljuti oli veel ühte tooni (punane) Butter Glossigi müügis, aga enam ma seda ei leia ja küsimise peale sain vastuseks, et teisi toone hetkel tarnida ei ole võimalik. Sandaalid on coolid tõesti, ei jõua suve ära oodata! :)

      Delete
  2. Ma umbes samas pikkuses kui sina (162 cm) ning nõustun täielikult selle püksileidmisteemaga, raske on tõesti leida midagi, mis pikkuselt hästi sobiks. Ning mis ma näen - oled endale nüüd samad püksid leidnud! Need samad Zara püksid on mul juba ligi aasta vastu pidanud ja pea lihtsalt mainima, et maailma kõõõõiiige mugavamad püksid on need! Hea ost! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tõesti ebareaalselt mugavad püksid, iga kord kui jalga panen, siis tänan jumalat, et need endale soetasin. :D

      Delete
  3. Sandaalid on tõesti vinged, veidi sarnased neile, mis mina mõned nädalad tagasi soetasin :) http://worldofjasminisabel.blogspot.co.uk/2015/05/look-at-my-shoes.html/

    Tahtsin veel öelda, et blogi küljeribal olev pilt Sinust on nii kaunis, ma polnud varem seda märganud :) Ole ikka sama armas edasi!

    http://worldofjasminisabel.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Armas Jasmin, ma olen alati niiii kade (heas mõttes) Sinu Primarki postitusi lugedes ja nii ka seekord, ülilahedad jalatsid! :) Oii, aitäh Sulle, mulle endale tundub see pilt veidi kurb või kuri, aga paremat ka võtta pole. :D

      Delete
  4. CCC on väga hea pood! Käisime ka suvel Riias. Esimesel õhtul käisime ka Alfas, aga kahjuks on sealne kaupluste valik Eesti omale väga sarnane. Teisel päeval leidsime hoopis huvitavama keskuse, mis oli väga Lido lähedal. Ma kahjuks nime ei mäleta, aga algas vist M-ga. Sealgi oli CCC, erinevaid huvitavaid riidepoode (mitte ainult Lindex, hm, Zara jm) ja eriti meeldisid mulle kodukaupade ja nõude poed. Kahjuks ei olnud piisavalt aega, et kõigega tutvust teha, aga soovitan Alfa asemel hoopis seda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mõtled äkki MOLS´i keskust, seda ei olegi ma veel külastanud. Alfasse peale Cubuse sulgemist eriti ei kipugi enam. :(

      Delete

ShareThis