arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

23/05/2015

Uut // Tangle Teezer, Nivea, Stenders, Refecto Cil & Lirene



Vahepeal on mõned uued tooted minuni jõudnud ja üle pika aja soetasin ka ise paar pudelit, mida kangesti tahtsin proovida. Hiljem muidugi riidlesin endaga natuke, lubasin ju koju muretseda ainult neid ilutooteid, mida tõesti on vaja, aga uudishimu oli suurem, kui see tühine "ausõna". :) 
See oli tõesti vajalik ost. Refecto Cil (5,90€ LINK) kulmuvärvi olen juba paar aastat kasutanud ja sellega hästi rahul. Tavaliselt olen ostnud musta tooni, kuid nüüd jääb see minu jaoks juba veidi liiga tumedaks, olen nimelt oma musta juuksevärvi juba peaaegu et suutnud välja kasvatada, nii et pruun sobib kindlasti paremini. Märkasin alles nüüd pilte vaadates, et naturaalse pruuni asemel on mulle sattunud hoopiski helepruun toon. No pole hullu, võin ehk veidike musta sisse segada, kui liiga hele saab, seda on mul veel pool tuubi alles.   
refecto cil kulmuvärv
 See Lirene keha BB kreem (9,30€ LINK) oli emotsiooniost Selveri ilulaadalat. Kuna mul ka sel suvel plaanis päevitada ei ole, aga nahk on hall kui tänane taevas, olin juba valmis oma Dove pudeli jälle välja otsima, aga mõtlesin isepäevituvale kreemile vahelduseks proovida hoopis midagi, mis annab kohese efekti. Soetasin jumet andva variandi, saadaval on ka värvitu, lihtsalt jumet ühtlustav keha BB kreem. Proovisin juba natuke käeseljal ja pean ütlema, et tulemus on väga kena, lisaks ilusale pruunile toonile jätab see ka naha ilusti kumama. Loodan, et kreem käitub ka suuremal nahapinnal ilusti ja püsib terve päeva. 
lirene keha bb kreem
 Seda Nivea mitsellaarvett on viimasel ajal kiitnud paljud youtuberid ja tahtsin muidugi ka ära proovida. Tavahind jääb pudelil 6€ kanti,
mis on 200ml pudeli eest kindlasti liiga palju küsitud, tasub jälgida sooduspakkumisi.
Nivea micellarwater
 STENDERSI brändiga ei ole mul siiani suurt kokkupuudet olnud, paar vannipalli on kõik, mis mul ette näidata on. Neidki pole tegelikult juba ammu. :) Ma ausaltöeldes ei teadnudki, et nad pakuvad ka muud peale seepide ja vannipallide. Nüüd on Stendersil väljas puhta uus niisutav näohooldussari "Metsik Roos" (LINK), millest mina sain proovimiseks silmakreemi, mitsellaarvee ja silma/huulemeigi eemaldaja. Armsad roosad näevad pudelid välja küll, eks näis, mis nad suudavad. 
stenders cosmetics
  SALON24 saatis mulle proovimiseks selle ägeda Tangle Teezeri uudistoote - Blow-Styling juukseharja (22,90€ LINK). Tegu on innovatiivse harjaga, mis vähendab juuste föönitamiseks kuluvat aega. Kuna ma pea iga kord peale pesu oma juukseid kuivaks puhun, siis on mul selle ilusa läikiva harja üle väga hea meel. Kibelen proovima! 
tangle teezer blow styling brush

Kas olete neist toodetest mõnda proovinud?
Tänaseks kõik, olge armsad!

12 comments:

  1. Selle TT kammi harjased tunduvad ülimõnusad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead, ma arvasin, et need on kummist, aga hoopiski üsna kõvast plastikust. Eks näis, kui mõnus sellega kammida on. :)

      Delete
  2. Kusjuures sellel TT kammil olen isegi silma peal hoidnud ja mõelnud, et võiksin proovida. Tavalise pisikese TT-ga on nii tüütu föönitada!
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kujutan ette, Sinu pahmaka kuivaks saamisele kulub kindlasti ilmatu aeg. :)

      Delete
  3. Selle Lirene BB-kreemi pikemat arvustust ootan väga suure huviga. Ma olen suviti nagu lumivalguke, päike ei hakka ka siis peale kui tahaksin, kuigi ega mulle seal päikse käes praadida ka ei meeldi. Oleks huvitav ka enne ja pärast pilte näiteks näha :)
    See Tangle Teezeri hari tundub ka väga põnev, föönitan samuti oma juukseid tihti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proovin veel mõned korrad kreemi ja vaatan, kuidas käitub. :)

      Delete
  4. Kui kaua see Refecto Cil kulmuvärv peal püsib, et kas kulub ruttu maha? Ja kas sellega on mingi hull mökerdamine? Ma ise olen pikalt kasutanud Dependi kiirvärvi, sellega nii mõnusalt lihtne ja kiire teha, aga samas kulub üsna ruttu maha. Nüüd mõtlengi, et äkki peaks midagi uut proovima..

    http://worldofjasminisabel.blogspot.co.uk//

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minul püsib ikka mitu nädalat ja mökerdamist on ikka, noh et segad vesinikuga ja siis kannad kulmudele. Kas Dependiga saab lihtsamalt hakkama?

      Delete
    2. Aa, ei siis ikka täitsa lihtne, ma ei tea miks ma kujutasin ette, et on vaja sada erinevat pudelit ja vedelikku jne :) Dependiga tuleb aktivaator kõigepealt peale kanda ja siis kahe minuti pärast värv ja siis pakil kirjas, et 30 sekundi pärast maha pesta, aga mina hoian tavaliselt kauem. :)

      http://worldofjasminisabel.blogspot.co.uk/

      Delete
    3. Nii vist isegi lihtsam, et segad ja kannad peale, kaks korda ei viitsiks vist küll kulme kokku möslata. :)

      Delete
  5. Ma ei leia selle keha BB kreemi pikemat arvustust kusagilt :( Täna sattusin poes peale, tundus ka käel ilus aga kas ka kehal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu jaoks jäi toon suurematel pindadel natuke ehk liiga punakas. Justkui oleks veidike liiga kaua päikese käes olnud. Aga kõrvalseisjad ütlesid, et kujutan seda ette ja nende meelest on ilus päevitus. :)

      Delete

ShareThis