arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

10/06/2015

Uut // The Body Shop, Garnier, Skin Blossom, Flickable & Skin Cares



Lubasin küll teile tihedamaid uute toodete postitusi, aga tuli jälle vahe sisse. Laiskuseuss on sees, ka  käime praegu Dexteriga kaks korda nädalas koertekoolis ja siis veel kodus vaja harjutada... Lisaks pean vaikselt plaani pealinna kolida ja tuustin kodus kappides, püüan asju riideid vähemaks saada, et oleks kergem pakkida, mis enamasti tähendab, et tõstan neid ühe stange pealt teisele. Eino tegelikult olen päris tubli olnud ja asi edeneb. Mõtlen iga riidetüki juures - kui ma peaksin just praegu välja minema, kas ma paneksin selle selga? Uskumatult paljudest asjadest saab niimoodi lahti. Tuleb lihtsalt enda vastu täiesti aus olla ja igasugused peene häälega peas pinisevad "aga äkki ikka kunagi läheb vaja" tegelased vaikima sundida. No ja nii see aeg läheb... ja mida ilusam ilm, seda kiiremini päev õhtusse jõuab. Pilviste ilmadega jõuab tunduvalt tihedamalt blogida. :)  
Olin ühel päeval sunnitud mitmeid tunde päikese käes viibima ja päeva lõpul märkasin õudusega, et mu käte nahk on täiesti kuiv, kortsus ja punane. Näole olin korralukult päikesekaitsekreemi pannud ja see oli täitsa tip-top, aga no käed unustasin täiesti. Ostsin kiirelt Rimist GARNIER´i 30 SPF-iga kehakreemi (hind jäi vist 6-7€ kanti) ja enam ma ilma käsi sisse kreemitamata välja ei lähe. Valisin just selle pudeli, sest alla 30 faktoriga ei ole mõtet üldse jännata ja kreemil on ka kaitse nii UVA kui UVB kiirte eest. Eks näha ole, mis ta endast kujutab, peaasi, et ei kleepuks. 
garnier päevituskreem
 Tükk aega mõtlesin, kas mul on veel ühte näomaski vaja, aga kui MÀDARA pakkus oma uues eestikeelses e-poes avamishindu ja tasuta saatmist otsustasin nende AHA-hapetega kooriva maski ikkagi ära proovida. Olin seda juba ammu katsetada tahtnud, viimase tõuke andis tore uudis, et mask on võitnud Cosmopolitani iluauhindade jagamisel tiitli "Parim Looduskosmeetika Toode 2015". Peab hea olema! p.s. Märkasin praegu, et Màdara lehel on käimas kampaania, kus on võimalik võita endale kümme Màdara lemmiktoodet, tuleb need lihtsalt välja valida ja soovide nimekirja lisada. Kiirelt tuleb tegutseda, sest nimekirjad lähevad lukku juba täna südaööl ja võtja selgub homme. Nimekirja saad koostada SIIN.   
madara mask
See on kindla peale kõige põnevam toode, mis mulle eales on saadetud ja mis blogis kajastamist on leidnud. No miks ma nüüd ühest dušiotsikust nii väga elevile lähen küsite? Ma võin küll vahel ka tühistest asjadest liiga õhevile minna, aga see otsik EI OLE TAVALINE. :) See sobib ilublogisse imehästi, sest tegu on veepuhastussüsteemiga, mis peaks muutma tavalise kraanivee palju puhtamaks ja pehmemaks ning nahale sõbralikumaks. Lisaks hoiab hullupööra vett kokku ja teeb duši all käimisest tõelise SPA naudingu, sest vesi väljub otsikust ülipeene vihmana. Kibelen juba proovima! Ma tõesti loodan, et see filter suudab Tartu ülikareda veega midagi ette võtta ja ka meie korteri olematut veesurvet parandada. Toode on saadaval MEON e-poes SIIN, kus ka põhjalikult seletatud ja näidatud, kuidas asi töötab. 
dušš dušiotsik massaažidušš
 Olen blogis küll ka toidust kirjutanud, aga järgnev ei ole seda mitte. Tegu on  äärmiselt kommise väljanägemise ja lõhnaga tootega, aga süüa ei sünni see mitte. Selle toreda Flickable huuleläike-kommi leiab SALON24´st, kes ka mulle proovimiseks ühe "pulgakommi" armsasti saatis. Valisin suvise tooni Citrus How We Do It, mis on hästi laheda roosa läikega, pildil natuke paistab ka.  
flickable
 See suur posu tooteid jõudis minuni ettevõttest TÄISKUU, kes on inglise looduskosmeetikasarja Skin Blossom maaletooja. Väga põnev, sest ma ei olnud enne nende toodetest kuulnud ja loomulikult on mul ekstra hea meel, et need on tervisele kahjulikest ainetest priid. Proovisin juba paari toodet ja pean ütlema, et mulle väga meeldis nende tugev taimne lõhn, fännan aina enam selliseid rohelisi taimetõmmise aroome. Eriti armas, kui pakis on ka kirjake ja veel käsitsi kirjutatud... nii tore teada, et keegi on võtnud aega ja mulle paar rida paberile pannud, tänapäeval on see nii haruldane juba. :)  
looduskosmeetika
Kes THE BODY SHOP´il silma peal hoiab, on nende kauplustes kindlasti juba märganud uut suvist sarja, milles kokku segatud värske münt ja ergutav laim. Limiteeritud koguses Virgin Mojito sarjast leiab dušigeeli, koorija, kehavõi, parfüümi ja kehasorbeti. No enam suvisemaks minna ei saa - lõhn on nii värke! See sari on nii minu teetassi, olen suur laimilõhna fänn, istuksingi ainult mõni nendest purkidest nina all. Minge kindlasti poodi uudistama. Tegu on piiratud väljalaskega, mis tähendab, et pikalt seda sarja müügil ei näe, kui meeldib - tuleb kohe tegutseda. :)
virgin mojito


On teil nende toodetega kokkupuuteid olnud?
Tänaseks kõik, olge armsad!

photo:source

14 comments:

  1. Kirjuta kindlasti sellest imesid lubavast dušsiotsikust, kui selle kasutusele oled võtnud!

    K./www.diylicious.ee

    ReplyDelete
  2. Selle dušiotsiku kohta tahaks küll arvustust saada tulevikus! Minu vesi Tartus on väga hea, aga vanematekodus on õudukas ja emale oleks heaks kingiks see :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tartu vesi on joomiseks väga hea, aga ülikare, juuksed jäävad karmid ja läiketa. Olin täitsa õnnetu alguses, kui siia kolisin. :)

      Delete
    2. Kui ma eelmisel aastal Tartus praktikal olin ja ühikas elasin, siis ma kohe alguses ei saanud arugi, et miks mu juuksed nii ebameeldivad ja imelikud peale pesu jäävad. Küll ma olin hädas need kaks kuud :D

      Delete
    3. Mul läks ka tükk aega, et harjuda. :)

      Delete
  3. Sooviks kindlasti dušiotsiku kohta muljeid saada 😃

    ReplyDelete
  4. Kas soovid jagada mis põhjusel Tallinna kolid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulin lihtsalt selline tunne, et pean kolima, ilma põhjuseta. :D Nagu kosmosest oleks käsk tulnud. :))

      Delete
  5. See TBS body splash on täitsa olemas, jumalik lõhn :). Kuid kahjuks on püsivus olematu, oleks ehk pidanud kehavõi muretsema, need ju ka suht kange lõhnaga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, lõhn on üsna õrn, eks ta rohkem värkendamiseks on mõeldud. Kui koos võiga kasutada, siis saab päris kaua lõhnata. :)

      Delete
  6. Neid Body Shopi asju nuusutasin poes ja oumaigaad, kui hea see lõhn oli! Seniste TBS kehakreemide puhul on pere kurtnud, et need on nii magusad ja pärast terve kodu lõhnab nagu oleks suurem moositegu käsil olnud, see Mohito kreem oleks ehk neilegi meelepärasem. Ja Flickable läiked on tõesti põnevad. Mina, kes ma pole üldse huuleläigete usku, hakkan vaikselt oma arvamust muutma.
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tõesti mõnus värske lõhn neil Mohito toodetel, ei kujuta ettegi, et see kellelegi meeltmööda poleks. Ma ausaltöeldes kartsin, et see Flickable on midagi äärmiselt magusat ja kleepuvat, aga ei midagi sellist, ülimõnus, kuigi jah, see hind... :)

      Delete

ShareThis