arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

19/06/2015

Uut // Mohito & Basaar



Tegin oma riidekapis nii kolossaalse suurpuhastuse, et ega sinna suurt midagi ei jäänudki. Mis tähendab seda, et mul pole sõna otseses mõttes mitte midagi selga panna. Tasapisi pean nüüd oma suurt tühja riidekappi täitma hakkama ja tegingi otsa juba lahti...
BASAAR´i rakendusest olen ma endiselt vaimustuses ja kondan seal päevas mitu korda ringi.
Kellel veel seda toredat app´i ei ole, saab selle endale tõmmata  SIIT.
Kolm musta väikest kotti (kirjutasin neist SIIN), mis ma sealt olen leidnud on minu poolt väga armastatud ja igapäevaselt kasutuses. Seekord panin käpa peale Pull&Bear trench´ile, mis on väga korralik ja maksis seejuures vaid 8€. Pildil näeb mantel küll veidi räsitud välja, sest tuli just pesust ja ei ole veel triikrauda näinud. 
Kui enamasti on MOHITO´s  kaup minu maitse jaoks natuke liiga kontor-korralik, siis nüüd leidsin sealt kaks väga lahedat pluusi, üks armsalt mummuline (19,99€), teine toredate musisuudega (34,99€). Mõlemad on hästi õhukesest materjalist, suveks ideaalsed. Nii mummude kui huuleprindi vastu on mul alati suur nõrkus olnud, nii et olen topelt rõõmus.
Täna lõpetab mu armas põrnikas (hihi) gümnaasiumi ja kuigi algselt oli plaan korralikult pidulik kleit selga tõmmata, siis tänast ilma vaadates ei tahaks kuidagi nii paljalt ringi kõndida, ka ei suutnud ma välja mõelda, mida kleidile peale tõmmata ja nii ma otsustasingi, et kuna mina ei ole lõpetaja, ei pea ma ju ülipidulikku tualetti kandma, ema võib vabalt ka pluusi-püksiga kõike kõrvalt jälgida. :)
 Püksid Zara, papud Mohito, käevõrud Aldo, huulepulk & küünelakk Oriflame, parfüüm Prada Candy, mida ma igapäevaselt ei kanna, sest see on nii paganama magus, aga tänaseks sobib imehästi - rõõmus ja magus - happy day! Kott pildile ei jõudnud, sest selle laenan oma armsalt emalt, mul nimelt ei olegi ühtegi veidi pidulikumat kotti, hmm, selle vea peab kiiremas korras parandama. 
Aga lähen nüüd sättima ja pakin oma asjad kokku. Ega peale lillede, fotoaparaadi ja hunniku salvrätikute (nuuks!) miskit ju vaja olegi. Hoidke pöialt, et ma päris tönnima ei kukuks, see oht on täitsa olemas. Ohjah, hea, et meelde tuli - ripsmetušš olgu veekindel! :)
Tänaseks kõik, olge armsad!


12 comments:

  1. Palju õnne sellel rõõmsal kuid ka natuke kurval päeval ! :) ja pluusid on nii nummid :D

    ReplyDelete
  2. SINU laps lõpetab gümnaasiumi? Seda on ikka nii raske uskuda. Näed ju isegi ühe lõpetaja moodi välja! (võib-olla mitte päris gümnaasiumi aga no magistrandiks sobiksik küll) Imeliselt hästi oled säilinud, pole midagi öelda (: Igatahes palju õnne nii lõpetajale kui ka emale ja uued pluusid on nii kihvtid!

    ReplyDelete
  3. Kui armas! Ilusat lõpetamist ja tähistamist teile! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh, kõik läks hästi, nüüd lähme tähistama, juhuu! :))

      Delete
  4. Olen Merilinga sama üllatunud, Sinu laps ja gümnaasiumi! Aga palju õnne ja edu!

    ReplyDelete
  5. Hea küll, ära nüüd palun solvu, aga SUL ON LAPS?! :D Issand-jeerum, ma arvasin, et sa oled umbes 29 või 31 kusagile sinna kanti :D Palun avalda oma nooruse saladus, sest mina istun küll siin arvuti ees, mokk maani :)
    Vau, tõsiselt vau. Ma seda väga tihti ei ütle, aga sa oled tõsiselt ilus (ja, nagu mainitud, nooruslik).
    Lapsele palju õnne! Lõpetamine on suur asi, enda omagi üsna hästi veel meeles :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh Sulle, tegid ilusa päeva veel ilusamaks! :D No ega ma päriselus nii sile ja roosa ei ole, kui piltidelt ehk paistab, täitsa tavaline. :) Lõpetamine on suur asi jaa, järgmine nii suur ehk alles pulm. :))

      Delete
  6. Pluusid on eriti armsad. Ma ei suuda endale kunagi kusagilt normaalseid riideid välja kolada, tavaliselt ei vasta maitsele või on xs juba ammu otsas :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kipub olema jaa, et L ja XL ripuvad ainult. :)

      Delete

ShareThis