arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

08/07/2015

Uut // New Yorker, Reserved & Terranova



Väga imelik ilm on täna, kui ei teaks, et on suvi, siis pakuks oktoobrit vms. Mul ei ole jahedama ilma vastu midagi, vahelduseks täitsa tore, peaasi, et see üle päeva-paari ei kesta. Arvutis on selliste kraadidega ka kuidagi süümekatevabam istuda, päikeselistel päevadel on alati tunne, et peaks hoopiski rannas redutama või looduses looderdama.
Pildistasin üles mõned allahindluste leiud, mis viimasel ajal kappi on tekkinud. Pole neid just palju, aga selle eest mõnusalt pehmed ja armsad, just sellised, mida kodus on mõnus kanda.     
Pean tunnistama, et vahel piilun kauplustes ka meesteoskanda. Eriti tihti just viimasel ajal, sest naistele pakutakse enamasti särke, mis saavad juba naba juures otsa. Mulle aga meeldivad just veidi pikemad. Ega mul nabakate vastu midagi ei ole, aga iga on juba selline, et kõht võiks ikka peidus olla, eriti selline, mis kõhulihaste harjutusi ei viitsi teha. 
Need kolm särki (6,99€) leidsingi Terranova meeste poolelt ja need on just nii lohvakad ja pikad nagu vaja. Varrukad saab neil ka lahedasti üles käärida. Ostsin särgid küll kodus käimiseks, aga kuna mu särgiriiul on hetkel nõnda hõre, siis olen nendega ka linna peal käinud ja tegelikult vist jätangi nad sinna linnariiete riiulisse, vähemasti nii auakas, kui nad pesus imeliku kuju võtavad ja seda Terranova särgid just armastavad teha. 
Reserved´ist tõin mõni aeg tagasi koju selle imepehme kombeka (17,99€). Talvel on sellega kindlasti eriti mõnus ennast diivanile kerra tõmmata. Aga ega tänase ilmaga temaga ka just palav hakanud. 
Seest on kombe hästi pehme ja natuke karvane. Materjaliks on 90% puuvill ja natuke keemiat ka. 
See pilt on natuke totter, aga ma ei saanud seda soolikat kuidagi tervenisti pildile,
no muidu te ei oleks ju uskuma jäänud, et sellel on ikka pükste osa ka. 
Veidike tüütu oli küll täna selles ühes tükis kostüümiga tualetis käia, aga peale kümnendat korda harjusin täitsa ära.
Natuke küll kirusin ennast, et pool arbuusi korraga nahka panin. 
Kombe ja üks särkidest jäid Instagramis kaadrisse...
New Yorker´ist leidsin veel ühe toreda kohvisõltlase t-särgi (4,95€), millega mõnus tududa ja hommikul kohvi juua. 
Sellised pisikesed asjad teevad kodusolemise nii mõnusaks, ei pane tähelegi, et väljas on peaaegu nagu november.
Võtad kõik oma kallid kaissu ja oledki happy.

image: source

4 comments:

  1. Nii vahvad leiud! N-ö baassärkide leidmisega on mul endal ka raskuseid.. Kõik on kuidagi totra pikkusega või väga-väga õhukesest materjalist, nii et rinnahoidjad kumavad läbi. Tahaks aga kõik ikkagi enda teada hoida.. Peaks ka vist meesteosakonda aeg-ajalt piiluma :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis tasub sinna ka sammud seada, kui näiteks ruudulisi särke vaja, naiste omad on enamasti liiga lühikesed või pole eriti nahasõbralikust materjalist. :)

      Delete
  2. Need allahindlused on praegu nii kiuslikud lihtsalt! Iga kord kui linnas käin kohe PEAB midagi ostma :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tartus õnneks/kahjuks nii palju kiusatusi ei ole. :D

      Delete

ShareThis