arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

09/08/2015

Kodu // Halens




Nonii, olen nüüd juba veidi üle nädala uues kodus, imeilusas Kadriorus, kaste lahti pakkinud, nühkinud, kappe täitnud, mööblit kokku monteerinud ja pauside ajal Dexteriga ümbruskonda avastanud. Võtan korraks kummikindad aja maha ja kirjutan natuke, igatsen seda blogi ja teid rohkem, kui arvata oskasin. Ma ei uskunud, et mul enda sisseseadmisega nii kaua läheb, aga kuna korter on paras pirakas ja ma tahan kõik vähemalt korra lapiga üle käia, kaasa arvatud seinad, siis kulubki ilmatu aeg ja tegelikult on pool tööd veel ees. Näitan teile kindlasti kõike lähemalt, kui olen toad enam-vähem korda saanud ning räägin pikemalt kolimisest ja uuest kodust.
Sisustamisele ei ole ma veel eriti jõudnud mõeldagi, ainsad asjad, mis oleme soetanud on elutoa kardinapuu+kardin, pajalapid ja üks padi, seega kogu lõbu on veel ees. Kasutangi kohe juhust ja uurin, millised on Tallinnas teie lemmikuimad sisustuspoed, kust leiaks toredaid lampe, patju, vaipu ja muid hubasusetekitajaid? 
Aga nüüd tänase postituse peategelaste juurde. Kui ma sain toreda kirja, kus mulle pakuti võimalust valida endale HALENS´i internetipoest meelepärast kaupa, siis pikemalt mõtlemata sukeldusin just nende kodusisustuslehtedele - no nii õigel ajal, onju! Olin täitsa üllatunud, et peale riiete, mida ma teadsin, et Halensil hulgi on pakkuda, on neil ka väga lahedaid kodule mõeldud tooteid. Need kaks, mis välja valisin jäid mulle kohe silma ja pean ütlema, et isegi, kui mul ei oleks olnud laristamiseks kinkekaarti, oleksin need kaks endale ise koju tellinud. Esimeseks valisin laheda tammepuust jalaga Rootsi lambitootja Markslöjd laualambi Kullen (29,95€ LINK).
homedecor
Mulle nii meeldib selle lambi skandinaavialik lihtsus, ei midagi üleliigset.
Halens
Panin lambi praegu söögilauale, aga ma arvan, et sinna see jääbki, teeb kööginurga hästi hubaseks ja söömaajad õdusaks. 
 Teiseks valisin mõnusa puuvillase must-valge sik-sak mustriga pleedi (29,95€ LINK).
 Ma A-R-M-A-S-T-A-N, et pleed on puuvillane, ei ole midagi hullemat, kui elektrit täis, särtsuvad ja koerakarvu meetrite pealt ligitõmbavad kangatükid. Olin algul küll veidike pettunud, sest kujutasin vaimusilmas ette, et tekk on pehme ja selle all saab ennast diivanil kerra tõmmata, kuid tegu on sellise paksema, veidi jäigema materjaliga, mis on hoopiski ideaalne diivani/tugitoolikattena. See püsib perfektselt paigal ja jääb sirgeks isegi peale hullumeelet diivanimöllu-padjasõda Dexteriga. Olen ülirahul, sest diivan näeb uue kattega äge välja ja tegelikult tahtsingi ma pikutamispleediks hoopis midagi heledamat ja karvasemat.
sisustuslaualampMõned  must-valged tooted jäid mul veel kripeldama, aga kogu kupatus koos läheks viist liiga kirjuks. Patju oleks küll hädasti vaja, neid on mul hetkel vaid üks, mille ka Dexter alatasa oma kerega hõivab. Kardinad meeldivad mulle ka hirmsasti, kuid toas, kuhu need sobiksid ei ole kardinapuud ja nagu ikka üürikorteris ei tule arvatavasti kõne alla, et hakkaksin ohjeldamatult trelliga auke vuristama. Tumba, ma mõtlen sobiks hästi esiku nurka, mõeldes neile, kes kingapaelu ei saa püstiseistes seotud, kuid kuna ma just esikusse pea samasuguse mustriga vaiba muretsesin, siis jääb jällegi ära, deem. p.s. Nimetused pildi all on klikatavad lingid.

Halmens Eesti
kardinad 39,95€ / 2 padjakatet 15,90€ / tumba 54,95€

Kuigi mul jätkub hetkel vaid silmi sisustustoode tarvis, lappasin loomulikult läbi ka riiete-aksessuaaride leheküljed. Leidsin hulgi lahedaid jalatseid, kõik moodsalt terava ninaga ja mõnusalt sünge palmilehtedega särgi. Ruuduline flanellpluus oleks aga peagi saabuval sügisel nahktagi/mantli all mõnusalt soe ja pehme.  
Halens Eesti
pluus 16,95€ / kingad 32,95€ / kingad 49,95€ / särk 33,90€ 

p.s. Minu Instagramis (kasutajanimi @genefic) on hetkel käimas Halensi kingiloos, kus võimalus võita 25€ kinkekaart nii endale kui sõbrale. Tuleb vaid followda Halensi kontot ja tagida kingiloosi pildi all sõpra, kellega soov kinki jagada. Osaleda saab SIIN.

Kas olete Halensist kunagi midagi tellinud?
siledakarvaline foksterjerTänaseks kõik, olge armsad!


20 comments:

  1. See mustvalge tekk on nii ilus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nõus! Imetlen diivanit ja seda, et Dexteri karvad sinna ei haaku. :D

      Delete
  2. Tallinna sisustuspoodidest on väga hästi kirjutanud Miramii (blogi miramii.com). Kahjuks ma Tallinnasse väga tihti ei satu (mis on rahakoti õnneks) ja Tartus on jube nigel valik, siis lemmikuteks on Strössel ja Hemtex. Alati kui Hemtexis on soodukad, siis lahkun sealt suurte kottidega :D.

    Nüüd tean, et saan ka Halensi tühjaks osta, sest poleks elus arvanud, et seal nii ilusaid asju leidub. Millegipärast on jäänud mulje, et see on mõeldud natuke vanematele inimestele. See mustvalge tekk rändab kindlasti mu koju, sest Viiner on kõik mu tekid teinud karvaseks ja just skandinaavia stiilis tekki ma otsisingi :).

    Jään Su uue kodu postitusi huviga ootama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miramii blogi mul otsast lõpuni läbi loetud, lemmik! :) Hemtex on super, esimese asjana vaatan alati sinna, kui koju miskit vaja. Strösselist ei olnud enne kuulnudki, kui Tartusse satun, vaatan kindlasti järgi, aitäh! Jaa, olin ka üllatunud, et Halensis nii palju lahedat kraami, hoian nende lehel nüüd silma peal. Tervitused Viinerile! :)

      Delete
  3. Kui on mahti linna teise otsa, siis soovitan Rocca al Mares olevat poodi nimega Muster. Nad on super vingete asjadega pood ja eelmisel nädalal nägin ka enda suureks rõõmuks, et nad on ühe nurgakese poes pühendanud täielikult must-valgele. Seal on asju kööki, tubadesse, kapinuppe, silte, patju, kardinaid. Kõike, mida isegi mõelda ei oska, leiab :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mustrisse lähen kindlasti, aitäh meelede tuletamast! :)

      Delete
    2. Kui Muster, siis mine Pärnu mnt omasse, seal tunduvalt suurem ja parem valik :) Pärnu mnt kõrvaltänavas kohe (Mustri poe lähedal) on hea pood ka Deko (tartus on ka sellest väiksem versioon olemas) :)

      Delete
    3. Aitäh, Svea! Kohe, kui saan oma sõidukaardi kätte, teen poodidele tiiru peale. :)

      Delete
  4. See lamp ja siksakiline pleed on võrratud, täpselt minu maitsele! Ma ei jõua su uue kodu postitust ära oodata, see on kindlasti väga ilus, armas ja hubane - nagu sa isegi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, midagi erilist siin ei ole, üürikorter ikkagi, mööblist, mis sees ei saa vabaneda ja kruvid, kuhu pilte panna on kummalistes kohtades. :D Aga püüan asja nii hubaseks teha kui annab. Ja siis ootan külla! :)

      Delete
  5. Minu lemmikud on Muster ja Home4you.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaatan kindlasti üle, aitäh, Penelope! :)

      Delete
  6. See viimane pilt Dexterist on niiii armas! Ja kuigi ma ise pole suur sisustuspoodide fänn (veel), siis Haabersti Rimis (täpselt Rocca keskuse kõrval) peaks olema kauplus Apelsin, mis on Rakveres kuulsust kogunud ja igasugustesse sisustusajakirjadesse sokutanud ennast.
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dexter pani selle kohale akna all kohe esimesel päeval käpa peale. Kuigi sealt aknast paistab sisehoov, kus eriti tihedalt keegi ei liigu, meeldib talle ikka sealt välja vaadata. :) Mhmh, olen ise ka mõelnud, et peaks Apelsini külastama.

      Delete
  7. Sul on nii hea maitse, et ma suure huviga ootan Su põhjalikke sisustuspostitusi ja rohkem pilte kodust :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, armas Merlin! Ma kardan küll, et pead pettuma, sest pole siin midagi ahhetamapanevat, aga teen, mis suudan. :D

      Delete
  8. Jäin Halensi lehele nüüd tuulama, neil on eriti ilus valik pleede! Ja tundub, et neid pole kunagi kodus liiga palju :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, pleedid on ühed mõnusamad sisustuselemendid üldse. :)

      Delete
  9. Tere! Ma käsisin siin seda lampi juba iga päev vaatamas. Aga kuna ennem oli vaja leida põrandalamp ja ma polnud päris kindel, kas samasuguses stiilis leian, ei ostnud laualampi ära. Nüüd on sobiv põrandalamp leitud ja täna ostsin ka selle laualambi ära. Nüüd ei jõua ära oodata, millal saan piltide asemel päris lampi vaadata :). Ootan uusi kodupostitusi! P.S. soovitaksin Halensil sind tootefotode fotograafina tööle võtta, sest sinu pildid on kordades paremad kui nende kodulehel :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, nii armas oled, aitäh! :) Ma imetlen iga päev oma lampi, nii ilus ja lihtne. :)

      Delete

ShareThis