arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

21/08/2015

Üritus // The Body Shop / Sarja `Oils of Life` tutvustus




Üks põhjustest, miks ma hirmsasti Tallinnasse tahtsin kolida on igat sorti põnevad üritused, mis siin sagedasti aset leiavad ja milledel osalemisest pidin Tartus elades tihedasti ära ütlema. Üleeile külastasin lausa kahte neist ja esimest kohe juttu teengi.
p.s. Pean vabandama, et pildimaterjal ei ole just parima kvaliteediga, ma nimelt ei oska õues pildistada ja eriti veel tugeva päikese käes. Üritus toimus lahtisel terassil, kus mina oma toas pildistamise kogemusega midagi peale ei osanud hakata. Enamus pilte läkski luhta, mis tähendab seda, et pean fotoaparaadi õue jalutama viima ja seda kohe tihedasti. 
 Nii tore, et kõige esimene üritus, kuhu Tallinnas sattusin oli ühe minu kõige lemmikuma kosmeetikabrändi THE BODY SHOP´i korraldatud. Tutvustati uhiuut sarja Oils of Life, kuhu nagu nimestki võib juba aimata, on segatud (sõna otseses mõttes) nahale ülikasulikke õlisid. Kõik sarja tooted sisaldavad segu mustköömne-, kameelia- ja kibuvitsaseemneõlist, mis on tuntud kui suurepärased naha parandajad ja taaselustajad. Staartooteks, millest põhiliselt jutt käis oli intensiivselt nahka taaselustav näoõli, mis koosneb 99% naturaalsetest õlidest. See on imekerge ja imendub tõesti sekunditega. Kes rasuse nahaga nagu mina ja näoõlide suhtes ehk veidi skeptilised, siis see õli tõesti mingeid jälgi endast maha ei jäta ega nahka õlisemaks ei muuda. Õli kasutades ei pea ka oma päeva-öökreeme ära jätma, sest õli on mõeldud nende alla, 1-2 tilka masseerida õrnalt nahka ja seejärel kreem peale. Oils of Life sarjast võib peale õli leida veel päevakreemi, geelkreemi, kahefaasilise näovee ja laheda näomasseerija. Hindu uurida ja tooteid uudistada saab SIIN

Salatit pakuti nii armsates purgikestes. Väga mugavad ka, ei pea kahvliga mööda taldrikut salatilehti taga ajama. 
Üks põnev uudis räägiti meile veel, mida ma arvan, et võin teilegi jagada. Nimelt uuendab The Body Shop õige pea toodete pakendeid, et need näeksid veelgi coolimad välja. Mulle meeldivad need praegugi väga, aga loomulikult olen alati kahe käega igasuguste uuenduste poolt ja tutvustavas videos tundus kõik muidugi überäge. Veidike saab uutest kuutest aimu Oils of Life sarja piiludes, mis minu meelest näeb ülišikk ja luksuslik välja.
Pange tähele seda lahedat metallmummudega rullikut, millega modellile  näomassaaži tehakse. See tundus nii mõnus... Kindlasti on õli või muu näohooldustoote sadaviisi naha sisse rullitamine ka väga tõhus ja noh, lõbusam ka. 
Böff jäi minu poolt proovimata. Kuigi päike küpsetas selle vist lõpuks juba peaaegu, et valmis, on mul toore liha vastu ikkagi tõrge. :)
Siin on päeva peakangelased, puust ja punaselt - kibuvits, kameelia ja mustköömen...
Kuigi õlid olid esitlusel esikohal sai meile ära tutvustatud veel üks eriti äge uus sari, mis poodidesse veel jõudnud ei ole, aga mida ma kindla peale soovitan uudistama minna, kui see sinna ükskord jõuab.  Spa of the World sari pakub kõike, mida koduseks spaa-elamuseks vaja - kehakoorijaid, piima & mee vanni,  massaaži - ja kehaõlisid ning kreeme. Kõik lõhnab imehästi ja pakendid on nii ilusad.  
Kingituseeeeed!!!

Minu kingikotti sattus uuest spaa sarjast mõnusalt pirakas purgis Aafrika Ximenia caffra kehakoorija. Ma ei jõua ära oodata, et sinna näpud sisse ajada. Lõhn on nii eriline ja tekstuur tundub väga põnev.


Näoõli pudel näeb ikka tõsiselt hea välja ja sisust olen peale paaripäevast proovimist samuti vaimustuses - lõhnab mõnusalt, imendub kiirelt ja nahk jääb hästi pehme. Tagapool piilub päevakreemi karp, aga kuna see sobib pigem normaalsele/kuivale nahale, siis testima ma teda omal nahal igaks juhuks ei hakka. Rasuse naha omanikele soovitan kindlasti geelkreemi, mis on kergem ja jätab värske tunde. Ei pidavat ka kleepuma, mida mõned geeljamad kreemid kipuvad tegema.


Vot nii, selline tore üritus ja palju uut ja põnevat infot. Andke mulle palun kommentaarides kindlasti teada, mida te sellistest postitustest arvate. Mulle endale küll sellised ürituste kajastamised teiste blogides meeldivad, aga see tuleb ehk sellest, et olen ise blogija ja ikka põnev, et kus teised käivad ja mida huvitavat näevad, aga ma ei oska seda enam n.ö. tavalugejana kõrvalt vaadata, ehk te hoopis haigutate ja klõpsate akna kinni. :) 

Ma pean siia lõppu veel ühe pildi sellest toredast astelpaju mammudega veepunsust panema Ja te ei kujuta ette, kui head olid need väikesed Pavlova koogikesed, vahukoort oli nii paksult ja see ei olnud liiga magus, ma oleksin terve kandiku üksi nahka pannud, kui kedagi poleks nägemas olnud, tõsiselt ka, kes mind lähemalt tunnevad, need teavad, et see oleks minutite küsimus. :D 
Tänaseks kõik, olge armsad!

12 comments:

  1. Minu meelest nii ilusad ja hästi õnnestunud pildid - säravad ja värvirikkad! Eriti lemmikud on astelpajupildid :) Ootan juba põnevusega uusi tootepakendeid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Liinake, oskad alati tuju nii heaks teha. :) See astelpaju kompositsioon oli tõesti kaunis!

      Delete
  2. Minu arust ka hästi õnnestunud pildid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Klaarika! Hea, et klõpsisin oma paarsada pilti, mõned sobisid õnneks üles riputamiseks ka. :)

      Delete
  3. Mul on väga hea meel, et kajastad selliseid sündmuseid, kuna oled nii lugejasõbralik ja oskad just olulise info välja tuua. Sinu tootearvustusega on sama - tunnen, et saan alati kõige parema ülevaate just siit, kuna oled piisavalt põhjalik. Aitäh! :)

    ReplyDelete
  4. Tõesti toredad pildid! :) Kõht läks nüüd tühjaks.. :(
    Peaks ka mõtlema hakkama nende õlide peale rasusele nahale... Millegipärast kardan ja pelgan, aga ega samas muidu ei saagi ju teada, kuidas mulle endale sobib.
    Mul hea meel, et sul on ka nüüd võimalus käia erinevatel üritustel! Ootan huviga, et kuidas sina neid kajastama hakkad :) Sest igal blogijal on kuidagi oma viis ja pildid, you know what i mean :) Põnev, põnev! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proovi kindlasti, mina olin ka skeptiline, sest no rasusemat nahka kui minul pole olemas. Aga kvaliteetsed õlid imenduvad täielikult ja on pigem justkui seerumite eest. :)

      Delete
  5. Ahhhh, I need some pavlova in my life! Et siis millal Komeeti lähme? (:

    ReplyDelete
  6. Mulle väga meeldis see postitus! Tavaliselt kui teistest blogidest nendest üritustest lugeda, siis on 2-3 pilti ja 5 rida teksti ja kõik :D Midagi nagu teada ei saa ja kingituste kotti ka ei näe. Sina oskad ikka asja põhjalikult teha :) Mul on hea meel, et Sa Tallinnasse kolisid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle! Mulle meeldib ka teiste kingikottidesse piiluda. :D

      Delete

ShareThis