arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

25/08/2015

Uut // Lancòme, Maybelline, Oriflame, L´Oreal, Purederm & Biotherm




Suure kolimisega on uudistooted teile sootuks ette näitamata jäänud. Mõned ei olegi enam nii väga uued, aga kuna mul ei ole olnud eriti aega nendega tutvust teha, siis vanadeks me neid ka ju ometigi nimetada ei saa.
BIOTHERM´i Liquid Glow näoõli kasutan ma usinasti, armastan seda väga ja mulle tundub, et nende Blue Therapy vananemisvastane seerum* hakkab mulle ka meeldima. Ühest proovimiskorrast on muidugi vähe, et aimu saada, aga peale määrida oli seda igatahes ülimõnus ja pudel ise, millel pipetipump otsas näeb üliluksuslik välja.   
MAYBELLINE kingikotist leidsin the NUDES paleti, mida olen väga tahtnud proovida, Colossal Go Extreme! Volum'Express Leather Black ripsmetuši, mis on sama hea, kui tema kollases tuubis eelkäija, Color Elixir huulelaki, mille ma arvasin olevat huulepulga ja millelt tükk aega hullunult korki püüdsin pealt kiskuda, selle asemel, et rahulikult keerata ning Dr.Rescue küünepäästjad, milledest keskmisest heleroosast Gel Effect lakist on saanud mu suur lemmik.  
L`OREAL on samuti välja tulnud uue lauvärvipaletiga, mille armsasti proovimiseks sain. Nimeks sel La Palette Nude ja saadaval on see kahes erinevas toonis - külmem Rosè ja soojem Beige. Ka on neil ette näidata uhiuus ripsmetušš False Lash Superstar, mis lubab kunstripsmete effekti ning imepeene otsaga Superstar lainer.

Mul ei ole hetkel kosmeetikakotis mitte ühtegi matti huulepulka, olen neid üldse väga vähe kasutanud, sest enamasti kipuvad need huuli kuivatama.  L`Oreali Color Riche Matte huulevärv on pealekandes hästi kreemjas ja kuivab veidi aja pärast siidiseks matiks. Tunne on huultel küll veidi harjumatu, kuid huulenahka see ei kuivata ja värv püsib hästi peal. Toon Erotique ei ole küll väga minu värv, natuke liiga soe-oranžikas, aga tahtsin ta kangesti ära proovida ja nüüd mõtlen, et mõni külmem matt huulepulk võiks sügiseks olla küll. See omapärase švammotsikuga must pulgake on puuder-silmapliiats. Väga lahe asi tundub - sellega saab üheainsa tõmbega suitsusilma. Kui ma ei eksi, on valikus veel ka pruun ja sinakas toon. L`Oreali küünelakkide üle on mul alati hea meel, need kuivavad ruttu ja püsivad kaua, eriti need litritega. :)

PUREDERM tooted jõudsid minuni küll nii õigel ajal, aitäh neile! Kolimisest ja suurest koristamisest on mu käed täiesti läbi, ei ole aega nendega tegeleda ja ka kummikindaid ei taha ma sugugi kanda, mis on muidugi häbiväärne. Peale selle postituse lõpetamist tõmbangi need maskikindad kätte ja uurin lähemalt millist jalatoodet saan proovida, sest sellist, mis naha maha koorib praegu veel kasutada ei tahaks, mõnda aega saab ju veel sandaale kanda ja narmendavad jalad ehmataksid kindlasti kaaskodanikke. Kel huvi, siis leiab Purederm tooted, ma usun, et pea kõikidest kauplustest, mis vähegi kosmeetikat müüvad, kaasa arvatud Selverid, Rimid jne.

ORIFLAME on välja tulnud uue luksusliku õlisid sisaldava juuksehooldussarjaga  Eleo*. Proovisin eile šampooni, palsamit ja juukseõli ning pean ütlema, et juuksed on imepehmed ja siledad. Kindlasti on tulemus maskiga veelgi parem. Sari sobib kõikidele juuksetüüpidele ja kuigi sisaldab õlisid ei ole see minu juukseid kiiremini mustaks teinud. Lõhnab ka hästi. Mulle meeldib!
Ka meeldib mulle Oriflame uus rõõmsameelne tualettvesi Happydisiac*, mis sisaldab päikeseliseid metsmaasikaid ja Egiptuse jasmiini - need kaks pidavat olema tõestatult rõõmutoova efektiga. Vot, kui tore! :D
Küll ei oska ma veel midagi öelda nende uue Instant Extensions ripmetuši* kohta, sest käsi ei tõuse kümnendat tušši avama, aga kataloogist uurituna tundub asi põnev - hari on sel tušil erkroosa ja põnevalt keerdus. Lisaks lubab see lausa 74% pikemaid ripsmeid!   
p.s. Need ilusad liiliad soetasin ma eelmisel reedel Selverist (5 lille maksid kõigest 3€ kanti) ja ma ei usu oma silmi - täna on viies päev ja need ei ilmuta mitte mingit närtsimise märki. Tavaliselt mul kodus lilled ei taha üle kolme päeva seista, roosid on juba järgmisel päeval täiesti surnud.
Kas liiliad seisavadki nii kaua või on asi selles pulbris, mis lilledega kaasas oli? Igatahes imeilus ja usun, et need peavad vähemasti veel sama kaua vastu, osad õied on veel päris kinni. 
 Pean tunnistama, et mu süda hakkas natuke valutama, kui sain LANCÒME´lt armsa kingituse -  nende kõige uuema ripsmetuši Hypnòse Volume-à-porter. Valutama seepärast, et nende peaaegu samasuguses ilusas tuubis ripsmetušš Hypnòse Dolls Eyes ei sobinud mulle sugugi. Ja kuna see bränd mulle vaatamata sellele hirmsasti meeldib, ma natuke kartsin neid kurvastada ja noh, ennast ka, kui uus tušš ei peaks sobima/meeldima. Aga see sobis ja kuidas veel! Aga ma pikemalt ei pajata, tahan temast eraldi postituse teha. :)
 
Kas olete neist toodetest mõnda proovinud?


Tänaseks kõik, olge armsad!


* kingitud toode

22 comments:

  1. Muide, mina ostsin ükskord Rimist endale roosid, panin ka pulbrit ja need seisid nädala ja peale väga ilusalt :)
    Ja sinu pildid, ma ei suuda seda ahhetamist lõpetada. Sul on silma ja annet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Novott, peab seda pulbrit koju muretsema, kuigi mul on nagu meeles, et roosid ei seisnud mul pulbriga ka. Ja aitäh! :)

      Delete
  2. Jaa, liiliad on mu lemmiklilled ja nendega ongi nii, et püsivad vabalt nädal-poolteist ilusana :) Lõhn on neil ka mõnusalt uimastav, aga mitte igaühe teetass, hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hakkan neid nüüd kindla peale tihedamalt ostma, nii ilusad! Kusjuures need eksemplarid lõhnavad väga tagasihoidlikult, hästi lähedalt peab nuusutama, et uimastuda. :D

      Delete
    2. Ooo, siis pean ise ka neid eksemplare ostma hakkama, et teiste lõhnameeli natukene säästa :D

      Delete
  3. Superlahe postitus! Ps, roosid püsivad kauem ilusana kui hoiad neid soojas vees :) Päikest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ups, ma olen alati külma pannud, see vist mingi iganenud nipp. :) Aitäh Sulle!

      Delete
    2. Ma olen kuulnud isegi seda, et roosid tuleks panna võimalikult kuuma vette! :)

      Delete
    3. Tegelikult võib roosid isegi keevasse vette panna. Kõik puitunud varrega lilled tuleks panna kuuma vette. Lisaks võib varre otsa natukene välgumihkliga kõrvetada.

      Delete
  4. Selle oriflame šampooni kohta mina küll nii häid asju ei räägi. Pead peab kõvasti tihedamini pesema ja juuksed ei jää üldse pehmed. Ja üldse on seda raske peast välja loputada. Aga olen muidu salongitoodetega harjunud, sestap ei sobigi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma proovisin kõike koos, ju siis tegi mõni teine neist juuksed pehmeks.Mul püsivad isegi õliga täitsa kaua puhtad ja loputamisega ka muret ei olnud. Nagu ikka - ühele sobib, teisele mitte. ;)

      Delete
  5. Ma olen meeleheitlikult uue ripsmeka otsingutel ja huviga ootan nii Loreali kui ka Lancome kohta rohkem infot. (;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui asjaga on kiire, siis soovitan Maybelline Lash Sensationali, kui Sa seda veel proovinud ei ole. :)

      Delete
    2. See mul hetkel kasutuses ongi (juba teine) aga kuna mul tuleb seda ikka päris hoolega maha nühkida iga õhtu ja mu silmad suhteliselt tundlikud, siis tahaks igapäevaseks kasutamiseks midagi kergemat leida. (:

      Delete
    3. Hehe, minul tuleb sooja veega niuhti maha. :D Et teed sõrmede vahel ripsmed sooja veega märjaks ja ootad natuke aega ning siis tõmbad sõrmedega värvi maha, vahepeal loputad sooja veega sõrmeotsi ka. Polegi mingit eemaldajat vaja, ausõna töötab! :)

      Delete
    4. Teen täpselt samamoodi ja töötab :D

      Delete
  6. Nii mahukad kotid - vau! Kuidas neid nudes palette kommenteerid ka? Kuidas pigment ja püsivus on? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maybelline oma olen vaid käe peale proovinud ja mõned toonid on täitsa toredad, kuid enamusel on sees litrid ja pigment ei ole eriti tugev. Koos primeriga on asi kindlasti parem. L`Oreali karpi ma ei hakka vist lahti tegemagi, minu jaoks on toonid kindlasti liiga soojad. :)

      Delete
  7. Oioi, palju head kraami tundub olevat siin :)

    ReplyDelete
  8. Oi, ma vaatasingi, et huvitav, kas need liiliad päris või kunst.. supper ilusad!!

    http://www.sincerelybitter.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täna kümnes päev ja kuus õit on täiesti nagu värsked veel. Ka need, mis päris kinni olid on lahti läinud. Nii ilus! :)

      Delete
  9. Minul on Nudes palett olnud juba kuu aega ja olen sellega väga rahul. Kõik toonid, mida igapäevaselt tööle minnes tahan kasutada, on olemas. Vahel lisan õhtu poole tööl silmale tumedamat tooni ja lähen sõbrannadega välja. Ikka väga hea palett ja hind on samuti sobiv.

    ReplyDelete

ShareThis