arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

21/09/2015

Arvustus // Clarins




Mõni aeg tagasi pakkus LOVERTE mulle imetoreda võimaluse valida oma äranägemise järgi nende poest proovimiseks mõned Clarinsi tooted. Jeee!!! Olin selle paljukiidetud Prantsusmaa brändi  imeilusatele asjakestele juba ammu tahtnud oma sõrmekesed taha saada, eriti sellele roosale tuubile, millest kõik maailma ilublogijad nii ilusti kirjutavad.
clarins review

Instant Light Radiance Boosting Complexion Base #Rose
24,95€ LINK
.............................................................................................
Selle tuubi kohta uurisin enne otsustamist mitmetest blogidest , sest sära andvad tooted on tegelikult need, milledest ma tavaliselt kaarega mööda käin. Kõik, mis hiilgab, kumab või muul moel tähelepanu tõmbab on minu halva näonaha juures pigem ebasoovitav. Aga mida rohkem ma erinevaid arvustusi lugesin seda  selgemaks sai, et see meigialuskreem suudab teha mõlemat - peita optiliselt nahavead ja anda nahale ilusa kuma.
Ma ei tea, kuidas ta seda suudab, aga ma tahtsin järele proovida.  clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base review
Kõik Clarinsi tooted näevad väga ilusad ja luksuslikult läikivad välja, nii ka see kreemituub. Lisaks viskab see imeilusat roosat kuma, kui tuubi käes keerutada. Ja sellel on pump! Ma armastan pumpadega tooteid, eriti selliseid, milledega saab täpselt doseerida, ta ei viska sulle kohe tervet pumbatäit toodet välja. Ühe pumbatäiega saaksin terve pere näod kumama lüüa. Kreemi kulub tõesti imevähe, paarist tilgast jätkub kogu näole ja kuna toode on hästi kreemjas, siis saab need paar tilka ka ilusti ühtlaselt laiali ajada. Samas on konsistents imekerge, mis on minu ülirasuse naha puhul väga tähtis, ka ei muuda see nahka kiiremini rasvaseks ega ummista poore. Ütleme nii, et kreemi ei ole nahal absoluutselt tunda, küll aga näha.   
clarins Instant Light  Base review
Näha on see hästi õrn kuma, mis tõesti muudab naha ilusamaks ja nooruslikumaks. See ei hakka kohe silma, kuid nägu peegli ees keerutades näed, et valguse käes teeb kreem trikke ja peegeldab nahavead  - kortsud, armid, poorid kosmosesse tagasi. Veidike on märgata ka roosakat helki, kuid seda, et nägu liialt roosa tooni võtab, karta ei maksa.
Kellel on veatum nahk saab kreemi kindlasti ka üksi, ilma jumestuskreemita kanda, et vaid veidi nahatooni ühtlustada ja väiksed vead peita ning nahale tervislik jume anda. Mina kasutan seda kas meigi all või viimasel ajal hoopiski jumestuskreemi sisse segatult. See muudab kõik jumestuskreemid imeliseks, isegi need, mis sahtlisse ma ei tea, mis aegu on ootama jäänud, saavad sellega uue hingamise ja leiavad kasutust.   
      Kreemi on saada kolmes erinevas toonis - minul on roosaka tooniga 01 Rose, mis lisab nahale üldist sära, veidi kollakas 02 Champagne, mis korrigeerib punetust ja 03 Peach, mis sobib tumedamale/päevitunud nahale ja annab soojema/kuldsema sära. 
clarins Instant Light review
Püüdsin siia pildile saada seda ilusat kuma. Nii läikiv nahk kindlasti ei jää, sest pildi tarvis määrisin kreemi parajalt paksu kihina. Täitsa vabalt võib kreemi kanda üle terve näo, see ei jää särav kui diskopall, vaid püüab ilusti valgust ja kumab parajalt näo kõrgematel kohtadel, sinna, kuhu valgus langeb. Instant Light Radiance Boosting Complexion Base review
Ütleme nii, et toode ei ole hädavajalik, kuid kes tahab ennast veidi poputada ja igapäevast meigirutiini natuke erilisemaks, luksuslikumaks muuta, siis mõnusa "olen väike printsess" tunde annab selle kasutamine küll. Ahhhh, kui armas! 

  

Instant Light Natural Lip Perfector #Candy Shimmer

15,95€ LINK
..........................................................................................
See tore tuub on kindla peale blogimaailmas kõige enam kajastust leidnud Clarinsi toode. Pea kõik ilublogid, mida jälgin, on aastate jooksul sellest huuleläikest juttu teinud ja ma ei mäleta, et keegi oleks tema kohta paha sõna öelnud.
No kuidas saakski, te ainult vaadake teda! Tuub näeb imearmas välja ja on vaatamata sellele, et teda peab natuke pigistama on ka kasutamine väga mugav. 
clarins Instant Light Natural Lip Perfector #Candy Shimmer
Tuubi otsas on tilluke pehme ja karvane aplikaator, millega on mõnus läiget huultele kanda. Natuke naljakas on mul seda toodet läikeks kutsuda. Koostis on nii kreemine ja niisutav, et kangesti meenutab hoopiski huulevõid või paksemat geeli, millesse tooniandjat sisse segatud. See jätab huuled hästi siidiseks, pehmeks ja värvi saavad need täpselt nii parasjagu, et raske on aru saada, kas oled jumala poolt nii kauni huuletooniga õnnistatud või on see mõne eriti šefi huuletoote tekitatud.    
clarins  Lip Perfector #Candy Shimmer
Valisin tooni tükk aega ja jäin lõpuks pidama ilusal soojal roosal Candy Shimmer`il. See on armas ja tagasihoidlik, igapäevaseks kasutamiseks ideaalne "minu huuled, aga paremad" toon. Ma ei tea, kas kõik kuus läiget lõhnavat ühtemoodi, kui nii, siis super, sest minu tuubist tuleb küll nii mõnusat karamelli/vanilje aroomi, et võtab mõmisema.  
clarins Lip Perfector  review
Mis mulle veel meeldib, on see, et huuled ei jää hullumeelselt läikivaid, vaid tagasihoidlikult, loomulikult säravad.
Ka lisab see huultele veidi lopsakust.
Instant Light Natural Lip Perfector
Kui ma miskit miinust (mis ei ole tegelikult miinus, vaid pigem märkus) oskan sellest tuubist välja imeda, siis ehk vaid seda, et väga paksult ei tasu läiget huultele kanda. See on nii kreemine, et tunne võib veidi raske jääda. Pildi tarvis ma seda tegin, muidu ei oleks tooni eriti näha jäänud ja siis oli huultel veidi rõhuv tunne (natuke on muidugi näha ka, et olen üle pingutanud). Ma ei tea, miks ma seda üldse mainin, aga noh, nii igaks juhuks. Mõni ehk soovib rohkem värvi ja hiljem ehk kurdab, et läige on huultel ebamugav vms. Suureks plussiks on see, et ükskõik, kui paksult sa seda huulekreemi ka peale ei määriks, kleepuma see ei hakka. Aga ikkagi... ära pane paksult. :)   
clarins Candy Shimmer
Kas ma olen kõikide teiste ilublogijatega sama meelt, et see on üks paganama  hea huuletoode - JAH! Kas see on täpselt nii hea ja natuke veel paremgi, kui ma ette kujutasin - JAH! Kas mul on kohutavalt kahju, kui ta mul ükskord otsa saab -JAH! Aamen...

 



Instant Concealer #01
21,90€ LINK
......................................
Selle väikese tuubi kohta olen samuti väga palju head kuulnud ja minu paljude lemmikblogijate/youtuberite lemmikutest käib see peitekreem pidevalt läbi. Loomulikult tahtsin proovida!
clarins Instant Concealer review
See peitekreem on mõeldud spetsiaalselt tumedate silmaaluste peitmiseks. Selles on valgust hajutavad pigmendid, mis optiliselt silmaaluseid helendavad, samuti kofeiin, mis võitleb tursetega ja nahka pehmendav aaloe. 
Konsistents on üsna vedel, kuid pigment on rikkalik ja katab kenasti. Kõige enam meeldib mulle, et peitekreem jääb peale hajutamist täiesti märkamatuks ja sulandub nahaga täielikult. Sobib imehästi ka neile, kes jumestuskreemi ei kasuta ja soovivad on vaid tumedaid silmaaluseid peita.
Kuna kreem on selline veidi kleepuv (mis tagab hea püsivuse) on seda minu meelest näppudega mugavam peale kanda, aga ka pintsliga saab kenasti hakkama. Tulemus jääb vahepealne, mitte liiga matt ega liiga kumav, just selline normaalse naha moodi, kuid kuna ta ikkagi veidike valgustpeegeldav on, siis vistrike ja muude kõrgemate ebatäiuste petmiseks ma teda ei kasutaks, selleks oleks hea mõni täiesti matt toode. Küll olen toodet tupsutanud nina ümbrusesse punetuse peale ja seal käitub see vägagi kenasti. Tooniks valisin kõige heledama 01 ja väga õigesti tegin, see on täpselt mulle sobiv, ei liiga roosa ega kollane, ilus neutraalne hele toon.
clarins Instant Concealer  swatches
Kellel on rasune nahk nagu minul, siis kindlasti soovitan peale peitekreemi kasutamist silmaalused õrnalt üle puuderdada, et see kortsukestesse ei koguneks. Ma ei ütleks, et Clarinsi oma selles osas teistest erineks, ilma puudrita kogunevad nad mul kõik silma sisenurgas olevatesse väikestesse voltidesse. Küll aga märkasin, et kui kasutan seda silmalaugudel (mul on silmalaud hästi õhukese nahaga ja veresooned kumavad hirmutavalt läbi), siis püsib see täiesti veatult terve päeva ega kogune lauvakku. Olin üllatunud! Ma ei pressi praegu mitte üht miinust välja, kui siis vaid üks tilluke tuubile, mis vahel kipub liiga palju toodet välja andma, kui ettevaatamatult tegutseda, sest seda kulub tõesti vaid nööpnõelapea jagu.  Aga nii väikesele tuubile pumpa tahta on vist palju küsitud.  
clarins Instant Concealer  01
Kes tumedate silmaalustega hädas, saab sellest peitekreemist kindlasti abi, ka saab temaga edukalt varjata punetust. Akne jms.peitmiseks soovitaksin ma otsida midagi matimat, mis ebatasasusi esile ei tooks. Muus osas 5+ ja tundub, et üks parimaid silmaaluste peitekreeme, mida olen proovinud.   

 


Crayon Lip Balm #My Pink

14,95€ LINK
...............................................

Kõige lemmikuma toote jätsin kõige viimaseks. See pliiatsikujulises pakendis huulepalsam on kindla peale kõige mõnusam huuletoode, mida ma eales kasutanud olen. Mul ei ole kunagi olnud huulepalsamit, mis oleks nii meeldiva lõhnaga, libiseks huultel nii kergelt, niisutaks piisavalt, ei kleepuks, muudaks huuled imeliselt siledaks, annaks lisaks imeilusa tooni ja näeks sealjuures ka väga armas välja.
clarins Crayon Lip Balm #My Pink
Miks ma valisin just tooni My Pink? Tegin natuke eeltööd ja uurisin välja, mis peitub selle nime taga. Nimelt muudab see esialgu täiesti värvitu palsam huultele kandes värvi - see reageerib iga inimese pH tasemega erinevalt ja suu saab lõpuks just Sinu Roosa. Ma olen tähele pannud, et erinevatel päevadel on selle toon mu huultel erinev. Vahel muutub see lõpuks väga erksaks fuksiaroosaks, teinekord jälle pisut tagasihoidlikumaks. Peegli ette on isegi põnev minna, kui palsam huultel.
Vahel on see ikka väga üllatav, kui paari tunni pärast, selle asemel, et värv kahvatuks, nagu tavaliselt ikka huulevärvidega kipub olema, on My Pink hoopiski intensiivistunud. Isegi, kui läige on söömisega juba huultelt ammu kadunud, on värv ikkagi veel huultel üsna kõvasti kinni.      
clarins Crayon Lip Balm review
Siin pildil on näha, et palsam on täiesti värvitu ja imelikul kombel ei muuda see mu käeseljal ka aja möödudes värvi. Hmm, tundub, et huulte pH on teiset klassist. 
Crayon Lip Balm  My Pink swatches
Täna oli kahjuks just see päev, kui huuled ei tahtnud fuksiaroosaks muunduda ja pildile ei jäänud nad ka pooltki nii erksad, kui nad mul tegelikult olid, nii et peate mu sõnu uskuma või siis ise järele proovima.
clarins Lip Balm review
Kui nüüd peaksin neist neljast valima vaid ühe toote, mida teile kindlasti soovitada, siis arvatavasti võtaksin selle viimase. Seda palsamit on tõesti lust kasutada ja kui nii väike asjake saab päeva oma mõnusa magusa vaniljelõhna ja huuli eriliselt pehmeks tegevate omadustega ilusamaks muuta, siis teda ma teile just eriti soojalt soovitangi.  

Kel nüüd tuli suur kihk ka ise mõni Clarinsi toode ära proovida, siis kuni 29. septembrini saab Loverte lehelt kogu valikule 10% allahindlust! Kõik Clarinsi ilusad asjakesed on reas SIIN.

p.s. Lip Perfectoreid ja Lip Balme tasub kindlasti sõbrannaga kahepeale tellida, need on saadaval ka kahekaupa komplektides - tuleb soodsam!
Kui mõni toon või toode hetkel otsas, tasub mõne aja pärast uuesti piiluda, varusid täiendatakse pidevalt. 


Kas olete mõnda Clarinsi toodet proovinud või alles on plaanis?
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!


Photo: source

12 comments:

  1. Issand, kuidas ma nüüd seda säraandvat kreemi ihkan endale! Huuleläige on tõesti super ja ka mina pole pidanud muudes Clarinsi toodetes pettuma, olen küll enamjaolt nahahooldus tooteid kasutanud aga need on imelised. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tundub tõesti väärt bränd olevat, ei ole nende kohta ühtegi halba sõna kuulnud/näinud. :)

      Delete
  2. Mulle väga meeldib nende Crayon Lip Balm. Mul on oranžikam toon, mida kandsin mõnuga eelmisel aastal. Selle huulepalsami eelis on ka see, et kui seda peaks mingil põhjusel pimedas huultele kandma, siis pole võimalust eksida. Ta on mõnusalt mahe ja niisutab huuli. Instant Light`i olen aga jumestuskreemiga seganud. Jääb samuti väga mõnus. Clarins on suurepärane!

    ReplyDelete
    Replies
    1. On tõesti, ma juba uudistan, mida mõnusat neilt veel proovida. :)

      Delete
  3. Mille järgi Radiance tooni valisid ? Kuidagi ei oska :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui Sa ei ole just väga päevitunud, siis Peach jäta välja. Kui Su nägu kaldub punetama vali Champagne, kui seda probleemi ei ole, siis soovitan Rose. Ma ise tegelikult oleksin tahtnud Champagnet proovida, sest mul on eriti just nina ümbruses nahk hästi punetav, aga kogemata sai mulle Rose tuub saadetud, kuid olen sellega ka väga rahul. :)

      Delete
  4. Heh, no Clarins on alati tasemel, eksole! :) Iga kord kui Clarinsi nim kuskil silma hakkab, tulevad meelde need lugematud tunnid ema töö juures erinevaid huulepalsameid-totsikuid-potsikuid sorteerides ja õnnepäev oli, kui vahel sain mõne endale ka! :D Aga need uued läbipaistmatud pakendid on veel ilusamad kui vanemad!
    Ja siis pika kommentaari lõpuks tahtsin küsida ka, et kuidas elu Tallinnas meeldib ja kas oled ilusti ära harjunud? Iga kord Kadrioru pargis jalutades mõtlen, et äkki oled Sina ka siin kuskil Dexteriga.. :)

    http://worldofjasminisabel.blogspot.com.ee/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen niiiii rahul, et Tallinnasse kolisin, kõik on väga super! Selline tunne, et olen siin eluaeg elanud, ainult et ei orienteeru veel eriti. :D No miks sa meid jalutama pole kutsunud, selle vea peame parandama! :D

      Delete
    2. Nii tore on seda kuulda, eks tal omad vead ole, aga Eestis elades ma Tallinnast väljaspool küll elada ei tahaks! Heh, ma olen siin elanud kogu oma elu, okei miinus 4 UK aastat, aga ma endiselt veel ei orienteeru igal pool, kui see lohutab...:D Ohh ma ei teagi, väga tihti sinna jälle ei satu ja ma olen mõelnud, et Sul kindlasti muud tegemist, aga väga tore oleks see küll! :)

      Delete
  5. Ma tahaks väga Radiance kreemi proovida. Üldse on igausgused meigipõhjatooted mu suur nõrkus.

    ReplyDelete
  6. 01 ja 04 toonis huulepalsamid maandusid kohe peale seda postitust ostukorvi ning järgmisel päeval juba koju :)
    aitäh ausa ja detailse ülevaate eest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeee, loodan, et palsamid meeldisid! Levelzone pakid liiguvad jaa ülehelikiirusel. :)

      Delete

ShareThis