arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

12/09/2015

Piimakampaania kingiloos! // lõppenud!




Hei-hei! Üks kiire ja maitsev kingiloos siia ilusasse päikeselisesse nädalavahetusse! Eesti Toiduliit on alustamas kampaaniat, mille põhieesmärk on innustada eestimaalasi innukamalt piimatooteid tarbima. Kampaania taga on mure, et meedias on liikvel palju artikleid, mis eksitavalt kirjeldavad piimatoodete kahjulikku mõju ja selle tulemusel on hakanud levima trend, kus inimesed välistavad piimatooted oma menüüst. Mina ise juba aastaid piima niisama klaasist ei joo, tarbin seda vaid kohvis ja pudrus, kuid kõigil teistel piimatoodetel on minu toidulaual kindel koht.
Eriti armastan kodujuustu, keefiri ja jogurteid. Piimatoodete kasulikkusest on kirjutatud kindla peale kordades rohkem artikleid kui kahjulikkusest, nii et ma siin seda kõike kordama ei hakka, vaid ühinen toreda kampaaniaga ja kutsun kõiki teid üles oma külmkapp üle vaatama ja kui piimatooted on hõredalt esindatud, siis a) mine poodi ja osta lisa b) osale toredas kingiloosis, kus auhinnaks eriti uhke, headest piimatoodetest tulvil auhinnakott, mille täidavad heldelt Eesti suurimad piimatootjad Tere, Valio ja Farmi. Kingiloosi pilt on illustratiivne, aga annab natuke aimu auhinna sisust. :)    


Kui soovid loosis osaleda:
..................................................


 Klikka MEELDIB blogi Facebooki lehele SIIN.
 Jaga kingiloosi pilti Facebookis. Tagi pildi alla sõpra, kes peaks samuti rohkem piimatooteid tarbima! :) Pilt asub SIIN.

Võitja teen teatavaks juba ülehomme, 14. septembril blogi Facebooki lehel. Muuuuuuu!!!

Tänaseks kõik, olge armsad!


Photo: source

No comments:

ShareThis