arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

23/09/2015

L´Occitane butiigi avamine



Mul on seda postitust kohe kuidagi eriti tore kirjutada. Üritus, kuhu olin kutsutud oli nii mõnusalt päikeseline ja armas, ma väga loodan, et läbi piltide see kuidagi edasi ka kandub. Käisin nimelt eelmisel nädalal Rocca al Mare keskuses Prantsuse looduskosmeetikabrändi L`Occitane butiigi avamisel. Nende tooteid ei ole ma saanud just palju proovida, kuid üldine mulje brändist on jäänud hästi armas ja maalähedane. 
l`occitane
L`Occitane ( õige hääldus: lok-si-tann) pakendid on sellised natuke vanamoodsad, justkui vanavanaema tualettlaualt ja kõik lõhnab veidike puudriselt ning harjumatult mahedalt. Mu vängete aroomidega rikutud nina tundis ennast nende looduslõhnade keskel äraütlemata hästi ja lõpuks suutis ta kreemipurkidest ja küünlaklaasidest neid peeni lõhnanüansse juba päris hästi püüda.
l`occitane eesti
Kõik oli nii toredalt kollane...
l`occitane
Oeh, Angeelika Kangi makrooooonid... Eriti soovitan proovida neid pruune karamelli-meresoolamaitselisi, super maitseelamus!
Angeelika Kang makroonid
Kuigi butiik on üsna tilluke, jätkub seal uudistamist oi, kui kauaks. Külalisi oli avamisel palju ja kõikjale ma uurima ei mahtunudki, aga silma jäi, et tooteid on küll igale eale, nahatüübile ja maitsele. Pakutakse nii naha-, keha- kui juuksehooldustooteid, lõhnu, küünlaid ja kodulõhnastajaid.
l`occitane
Leidsin riiulitelt üles ka need L`Occitane tooted, mida olen kunagi proovinud, eriti toredad mälestused on mul sellest  helerohelisest purgikesest. 
Kui keegi on uue päevakreemi otsinguil, siis seda Angelica Hydra Vital kreemi soovitan kahe käega. Niisutab tõhusalt ja lõhnab imeliselt.
Kuigi kirjas, et sobib kõige paremini kuivale/normaalsele nahale meeldis see heinputke kreem minu rasusele nahale ka väga, konsistents on hästi kerge ja imendumine kiire. 
l`occitane angelica
 Püüdsin pildile ka Angeelika Kangi, kes on kauaaegne L`Occitane fänn ja oli palutud koos kaupluse juhatajaga linti läbi lõikama. Mina olen jällegi tema suur fänn ja seda mitte ainult tema imeliste makroonide pärast. Mulle on alati hirmsasti meeldunud teda telekast vaadata ja kuulata, ta räägib nii mõnusasti ja malbelt ning näeb alati nii šikk ja kaunis välja. Nüüd nägin ära, et päriselus on ta täpselt sama armas kui televiisoris. 
l`occitane
Kui makroonide mugimisest suu liiga magus, sai vahepeal ampsata soolast ampsu kohvikult Amps... 
amps
L´Occitanest leiab ka väga lahedates retropudelites koduparfüüme...
l`occitane
Apelsiniõite ja orhidee sari oli üks mõnusamaid, millesse nina pista...
l`occitane neroli
l`occitane
Liiga armsad huulepalsamid...
l`occitane
Toreda kühvlikesega raudürdi kehakoorija jäi silma...
l`occitane
L`Occitane pakub ka ilusaid maheda aroomiga lõhnaküünlaid...
l`occitane jasmin candle
...ja kätekreeme igale maitsele, igasse käekotti...
l`occitane hand cream
Kehakreemide värvilised metalsed toosid ja palju muud põnevat...
l`occitane
Igavese ilu eliksiirid...
l`occitane
 L`Occitane butiigist leiab ka maas laeni riiuli, mis otsast otsani täis mõnusaid tooteid meestele. Kõik näeb väga šikk ning stiilne välja ja niipalju, kui jõudsin nuusutada lõhnas ka kõik ülihästi. Sinna riiuli juurde sean kindlasti sammud nii umbes kolme kuu pärast, kui mu sõrmed ei valeta...oktoober, november, detsember...
l`occitane for men
Siin pildil on reas kolm L´Occitane kõige popimat toodet. Esikohal troonib nende imekreem Crème Divine, mis võitnud hulgi auhindu ja seda kindlasti asja eest. Tegu on eriti luksusliku kreemiga, mille koostisest leiab "surematu lille" immortelle ehk hariliku käokulla ekstrakti,
millel on suurepärased vananemisvastased omadused. See taim säilitab oma vormi ja ilusa värvi ka siis, kui on täiesti kuivanud, nägin oma silmaga (vt. järgmist pilti).  L`Occitane kasvatab käokulda Korsikal mahetootmise teel lausa viiekümnel hektaril!
Teiselt kohalt leiame lahedas metallist tuubis kätekreemi, milles 20% puhast sheavõid, lisaks mett, mandliekstrakti, kookosõli - kogu seda headust müüakse maailmas iga kolme sekundi tagant üks tuub! Mhmh, selle lause läbilugemise ajal löödi letti vähemalt kaks.
Kolmas hitt-toode on mandlilõhnaline dušiõli, mida ka mina olen hakanud ajapikku armastama. Jep, oli aeg, kui selle õli üsna tugev mandli lõhn oli mulle millegipärast täiesti vastukarva, nüüd aga tõmban seda suure mõnuga ninna. Lisaks jätab see naha nii pehmeks ja on huvitava õlise tekstuuriga, mis muutub pestes õrnaks vahuks.  l`occitane top 3
Kaunis käokuld...
l`occitane
TKM Beauty tegevdirektor ja L`Occitane esindaja Eestis Anne-Liis Ostov rääkis meile brändi väärtustest ja sellest, kuidas ja millest  tooted valmivad...
Anne-Liis Ostov
Foto: Kristi Kamenik

Kuulame hoolega... Mina olen see kõige väiksem. 
l`occitane
Foto: Kristi Kamenik

Kui põnevad jutud kuulatud ja lint läbi lõigatud läks suuremat sorti šoppamiseks. Igaüks oli juba poes uudistades oma lemmikud välja valinud - avamissoodustust tuli ju ära kasutada! Kui kassasaba otsa sai olid kõik ootusärevuses, sest kõigi ostu teinute vahel läks loosi magus auhind. Arvake ära, kes võitis 50€  kinkekaardi!!! Armas Sandra, kellega koos me sellel toredal üritusel käisimegi! Olime nii elevil ja rõõmsad ning loomulikult jäime poodi kauemaks, et auhind kohe käiku lasta. Mida toredat Sandra endale poest valis saate lugeda tema blogist SIIT
sandrelle
Ma ei ole kohanud soojemat ja armsamat inimest, kui Sandra ja olen äärmiselt rõõmus, et temaga kohe Tallinnasse kolides tuttavaks sain. See väike päike pistis mulle pihku kirsilõhnalise kingipaki, mida olin enne käes keerutanud! Nii tema moodi, teha armsaid üllatusi.
l`occitane
Siin on minu ainus ost, sest see oli just see, mida ma vajasin - näopesugeel (tavahind umbes 16€). Valikus oli päris mitmeid näopesuvahendeid, kuid loomulikult valisin pudeli Angelica sarja riiulilt. Ma ei saaks rohkem rahul olla - see näeb imearmas välja, on mugava pumbaga, lõhnab just nii, nagu üks heinputk võiks lõhnata, muutub käte vahel mõnusaks vahuks ja peseb näo korralikult puhtaks ilma seda kuivatamata. Soovitan!  
l`occitane
Ostuga kaasas olnud tootenäidistest proovisin ära nende auhinnatud Divine kreemi ja see muudab tõesti naha juba esimese kasutuskorraga imepehmeks ja siledaks. Ma ei ole varem nii tõhusat kreemi proovinudki ega vist ka nii kallist, purgike maksis 82€. Keda numbrid ei hirmuta, küll aga kortsud, siis sellesse kreemi tasub investeerida küll.
Kreem on üsna rikkalik ja mina oma väga rasuse nahaga kasutaksin seda pigem öösel. Kuiva/normaalse naha puhul soovitatakse peale kanda nii hommikul kui õhtul.   
l`occitane
Kui lähete uut butiiki uudistama pistke kindlasti taskusse ka Partnerkaart, see annab toodetelt 5% allahindlust ja kel juhtub sünnipäev olema, see saab viis päeva enne ja pärast soodustust 10% 
...
L´Occitane teise butiigi leiate Ülemiste keskusest, samuti pakuvad nende tooteid Kaubamaja ja I.L.U. kauplused Kristiines ja Lõunakeskuses.  
  ...
p.s. Tulge kindlasti veidikese aja pärast blogisse tagasi, sest ürituselt kingiks saadud kingikoti loosin oma armsate lugejate vahel välja!

angeelika kang

18 comments:

  1. Kas sa oled Angeelika nägu blurrinud või? Tundub kuidagi udune. :D aga muidu vahva postitus ja ilusad pildid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Tundub, et ma olen teravustanud vahuveini klaasi, mitte nägu. :)

      Delete
  2. Mulle nii meeldib nende vanaaegne ja romantiline pakendikujundus :) love it

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, pakendid on neil omaette vaatamisväärsus. :)

      Delete
  3. Appi, need makroonid näevad nii head välja :) Ma pole neid kunagi proovinud, aga nii tahaks. Peab vist Angeelika kohviku üles otsima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neid on on Tallinna peale päris mitu, kindla peale proovi ära. :)

      Delete
  4. Ei ole kahjuks antud sarja tooteid veel proovinud, aga tekkis kohe suur huvi Angelica näopesugeeli vastu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma lausa ootan hommikul ja õhtul, millal jälle pesta saab. :)

      Delete
  5. Põhjalik, armas ja täiuslikke piltidega postitus :)

    ReplyDelete
  6. Appi, kui ilusad pildid! See makroonitorn näeb nii vinge välja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, see torn püüdis kohe pilku. Aitäh, Anni! :)

      Delete
  7. Mind häiris ka kuidagi Angeelika ületöödeldud nägu .. Polegi päris elus nii ilus? :D

    ReplyDelete
  8. Nendes piltides oli lisaks päikesele ka mõnus annus D-vitamiini. Nagu oleks ise kohal käinud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mhmh, selline mõnus Lõuna - Prantsusmaa päike. :D

      Delete
  9. Sa ikka oskad alati nii super hästi üritustele ülevaate anda! Ja aitäh Sulle niiiii armsate sõnade eest, teed lausa südamele pai! :)

    ReplyDelete

ShareThis