arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

10/09/2015

NòLò moekas pärastlõuna
Käisin ühel toredal pärastlõunal kaemas üicooli Läti moebrändi NòLò uut sügistalvist kollektsiooni. Olin Polhem PR showruumis juba natuke aimu saanud, mis mind ees ootab - palju vingeid lõikeid, lahedaid printe, armsaid karvadetaile ja jeee-jeeee, lahe tantsiv kräsupea puudel!!!
Pood oli täis Aljona (behindthescenesprgirl.net) poolt väga lahedalt stiliseeritud mannekeene...
Foto: Meisi Volt

Mulle meeldis ka väga kogu poe sisustus, eriti see küborg-lamp... 

nolo ülemiste
Kuigi kelnerionud olid ülitõsised...
catering
...olid Tervise Catering ampsud väga erilised ja maitsvad... 
Väga lahe, et Lätis oli kohale saabunud kollektsiooni tutvustama NòLò disainer Viktoria Joniene.
Hästi armas naine, kes jutustas natuke brändist ja kollektsioonist... 
Viktoria Joniene nolo
Tõeliselt šikk mantel...nolo
Palju mustreid...
 Sügis-talvisele kollektsioonile kohaselt leidus palju karvikuid...
nolo fashion
nolo fashion
Oiii, ma kohtusin esimest korda Liinaga (missliina.com)!!! Mul oli nii kummaline tunne teda rääkimas vaadata... justkui vaataks videot, aga... aju ei tahtnud aru saada, et see on päriselt, hehe. :D Seda enam, et ta oli täpselt sama armas, särav ja imekaunis nagu oma Youtube kanalil.     
Foto: Meisi Volt

Mul on hea meel, et ma võtsin julguse kokku ja proovisin seda natuke kummalist moosist liha, imemaitsev oli!
fashion nolo
Mu armas kompanjon Sandra (sandrelle.net), ikka ja alati krutskeid täis. :D

Ženja ja tema kostüümid... Ma ootan juba ainuüksi selle pärast üritusi, et näha, mida põnevat on ta endale outfitiks valinud. :)
 Juba samal õhtul kandis Ženja Kaubamaja üritusel just seda ülivinget puudliga pusa. :D 
No olgu, tegelikult on see vist lammas...
Foto: Meisi Volt

Kohtusin esmakordselt ka imetoreda Getriga (ciassico.blogspot.com.), kelle saab nüüd juba iga hetk palju õnne soovida! :) Tõeliselt soe ja armas inimene. Lisaks suurepärase stiilitajuga - Getri toimetatud moeleheküljed ajakirjas Mari on ülišikid.  
Need toorjuustu-vahukoore magustoidud olid niiiii maitsvad, ma sõin kaks... vabandust, kui keegi ilma jäi. Ma proovisin elus esimest korda põldmarja ju!
See kleit...
nolo fashion
ja see puudel (!) olid mu lemmikud...
Kui ma ikka tunnen, et ma ilma temata kuidagi ei saa, siis on mul kasutada sooduskaart, mis meile toredasti vormistati...
Sandra ja mina laheda NòLò seina ees...
Foto: Meisi Volt
Ülilahe bränd tõesti. Ma ei ole vist üheski poes kohanud nii palju coole asju üheskoos. Soovitan kindlasti Ülemiste keskusesse piiluma minna. Isegi, kui ostusoovi pole, on seal väga põnev ringi vaadata. NóLól on olemas ka veebipood SIIN, kust leiab ka lahedat vanemat kraami, mida tavapoest enam ei saa. Postikulu Eestisse on 6€.    
p.s. NòLò näitab oma uut kollektsiooni ka selleaastasel Tallinn Fashion Week´il, mis toimub juba oktoobris! 
...
Kas olete juba Nóló uut kollektsiooni uudistamas käinud? 


gif: Polhem PR

6 comments:

 1. Niiii kahju, et oma hambaga kodus pidin istuma või noh, hammast ju enam pole... xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe jah, tühimikuga pigem.No nüüd on see tehtud ja saad jälle ringi tuustida. :D Kuni järgmise korrani...

   Delete
 2. Oi juudas, ma kohe ehmusin ära kui oma pilti siin nägin :'D (mul ei ole selle vastu midagi, just so you know :D). Aga väga tore oli Sind ka lõpuks üle vaadata!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma ei hakanud luba küsimagi, kas võin nii ilusat pilti kasutada. :D

   Delete
 3. Nii tore oli ka sinuga lõpuks kohtuda, mitte ainult blogi jälgida!


  Ja issand, ma näen ikka nii rase välja D

  ReplyDelete

ShareThis