arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

28/10/2015

Arvustus // Joik´i uudistiooted + kingiloos! / lõppenud!



Oi, kuidas aeg lendab! Sellest on juba üle kuu aja, kui käisin JOIK´ile nende 10. sünnipäeva puhul õnne soovimas. Üritus oli põnevaid üllatusi täis, sest tutvustati meile seal lausa kolme uut toodet, mis ei olnud siis veel isegi müüki jõudnud. Nüüd, mil nad kenasti poeriiulitel reas, kõikidele teile katsuda-nuusutada, ongi õige aeg neist lähemalt juttu teha. 
joik

...

KODULÕHNASTAJA*
21,50€ LINK
........................................
Kõige rohkem elevil olin kindlasti Joiki uute kodulõhnastajate pärast. Mulle jubedalt meeldivad sedasorti puidust pulgakestega difuuserid ja et just Joik, minu (ja kõigi teiste) kõige lemmikum bränd maamunal sellise toote otsustas valmis meisterdada!!! Väga super!
joik kodulõhnastaja
Lõhnastaja tuleb ilusas kinkekarbis (päkapikud, pange kõrva taha!) ja on mõnusalt pirakas - lõhnavedelikku on pudelis lausa 100ml jagu. Kaasas on seitse tumedat puidust pulgakest, mis pudelisse pistes vedelikku imavad ja lõhna eraldama asuvad. Mida rohkem pulkasid, seda tugevam aroom. Minu lõhnastaja seisab umbes kolmekümne viie ruutmeetrises toas ja viis pulka on täpselt nii paras, et lõhn ei hakka domineerima.
joik difuuser
Mina sain Joikilt proovimiseks Chèrie nimelise lõhnastaja. Kes on samanimelist küünalt nuusutanud, siis just sama hästi lõhnab ka difuuser. See on ühtaegu nii värske, kui magus, nii kerge, kui rikkalik. Eksootilised lilled, mustsõstar, pirn, virsiku- ja apelsiniõied, lisaks veidike magusat vaniljet, pralineed ja patšulit - kõik see kokku annab sellise armsa ja rõõmsa kodu lõhna. Muideks just "armast" või "kallist" selle lõhnastaja nimi tõlkes tähendabki.  Naljakas on see, et tasapisi heljub lõhn toast ka koridori ja koju tulles lööb ninna nii mõnus magus marja aroom, justkui keegi oleks minu äraolekul kooki küpsetanud. Tuppa astudes on lõhn aga hoopiski lillelisem ja värskem. 
joik lõhn
Kõik neli lõhnastajat on imehea aroomiga, nuusutasin nad Joiki juubelil kõik läbi ja oleksin neist igaühe kõhklemata oma koju lõhnama viinud.
No nii imeliste lõhnaküünelade valmistajalt midagi vähemat ei ootakski. Peab ütlema, et olen lõhnastajatest isegi suuremas vaimustuses, kui küüneladest. Esiteks lõhnavad need 24/7, mitte ainult siis, kui tuleb meelde tikud üles otsida, teiseks näevad natuke vägevamad välja, kui küünlad ja on täitsa arvestatavad sisustuselemendid, kolmandaks ma natuke kardan tuld ja alati, kui küünal põleb, tunnen ma veidike ärevust ja pean aeg ajalt silmanurgast vilksamisi küünalt jälgima. Ärge küsige miks, mul pole aimugi.
Olen natuke õnnetu praegu, et mul koridoris ei ole veel ilusat lauakest seina ääres, kus see lõhnastaja saaks elada ja sisenejaid kohe rõõmustada. Igatahes, kui see lauake ükskord juhtub, on esimene elanik teada. 
joik cherie
Ma olen täitsa kindel, et Joiki lõhnastajatest saab samasugune hitt, kui on nende küünlad, lõhnavad need ju sama hästi ja kuigi küünlaleegi soojust/ilu need ei paku, on need jällegi omamoodi vaatamisväärsus.
Ma ei tea, kas Joikil on plaanis, aga mina jään igatahes järgmisi lõhnu ootama, eriti oma lemmikut - kaneelikohvi. 
...

NOORENDAV ILUELIKSIIR*

24,50€ LINK
...................................................
Teine uudistoode, mis väga põneva nimega - ilueliksiir, meeldib mulle mitmel põhjusel. Esiteks on see hästi mugavas pumba ja pipetiga varustatud ilusas mustas klaaspudelis. Teiseks lõhnab eliksiir just nii, nagu mulle jubedalt meeldib - väga väga looduslikult, justkui hunnik erinevaid taimi oleks korraga purustatud  ja nina alla pistetud, no ma ei oska paremini seda lõhna kirjeldada, hehe. Kolmandaks (selle üle on mul eriti hea meel) sobib see imehästi minu rasusele nahale, sest hoiab rasuerituse kontrolli all. Ma ei tea, kas asi on nendes mineraalides, mida eliksiir sisaldab, aga mingil moel nahk igatahes kauem matt püsib. Ma ei oska öelda, kuidas see kuival nahal käituda võiks, ma ei tunne, et see otseselt nahka kuivataks. Kui keegi kuivema nahatüübiga lugejatest on proovinud, siis andke kindlasti teada, kuidas teile tundub. 
joik ilueliksiir
Pudeli järgi arvasin esialgu miskipärast, et tegu on näoõliga, milledega paljud brändid viimasel ajal on välja tulnud, kuid pudelis on hoopiski veidi rohekas vedelik, mis on veidi geeljas. Selline mõnus taimetõmmis, mis imendub koheselt nahka ega jäta endast mitte mingit jälge maha. Esialgu on see mõned sekundid nahal veidike kleepuv, kuid kuivab imekiirelt ja läinud ta ongi. Toode sobib kasutamiseks nii päeval, kui öösel ja kindlasti siis päeva/öökreemi alla, nagu seerumite puhul talitame. Ka meigi alla sobib eliksiir ideaalselt, sest nagu juba mainisin, hoiab see naha kauem matina.
joik seerum
Aga sellest ka, millega on üldse tegu. Eliksiir on noorendav, see silub ja pinguldab nahka, vähendab pigmendilaike, ühtlustab nahatooni ja annab ilusa noorusliku sära. Seda sära või õigemini kuma märkasin kohe esimesel kasutuskorral, mil ma eliksiiri koostisosadega veel tuttav ei olnud. Hakkasin koeraga õue minema ja peeglisse pilku heites panin tähele, et nahal on selline ilus tervislik helk juures. Alguses arvasin lihtsalt, et tegu on ühega nendest harvadest päevadedest, mil nahk lihtsalt näeb parem välja kui tavaliselt. Aga noh, kahjuks mitte, ma pakun, et sära annab seerumis sisalduv vilgukivi (mica). Kuma on hästi aimatav, mingit sillerdust kartma ei pea. 
joik näoseerum
Eliksiir sisaldab näiteks ka hüaluroonhapet, B3 ja C vitamiini, ingveri mahla ja kui ma õigesti kokku lugesin, siis üheteistkümne taime ekstrakti. Uskumatu! Ja väga põnev, justkui mõne nõia poolt kokkukeedetud igavese ilu tõmmis. :)  
...

MEE & INGVERI KEHAKREEM*
7,30€ LINK
........................................................
Kolmas uus toode, mida Joik tutvustas on eriti põnev just oma pakendi tõttu. Joikil on nimelt tore traditsioon igal aastal ehtida üks toode mõne andeka Eesti disaineri loominguga. Selleaastast limited edition toodet ehib kunstnik Elina Kasesalu joonistatud toreda mesimummulipsuga tütarlapse portree. Mulle tundub see toode nii mõnusalt talvine ja jõuluhõnguline, et mul on kange tahtmine see teie vahel välja loosida,
et nagu natuke jõulutunne on sees juba või nii. Aga kuna ma sain Joiki sünnal kreemi lähemalt uurida ja proovida, siis saan ma tema kohta natuke ikka rääkida ka.
joik mee ingveri kehakreem
Kreem sobib just nimelt sügis-talviseks kasutamiseks imehästi, sest on hästi toitev, meenutades natuke lausa kehavõid. Mitte niivõrd konsistentsilt, sest päris nii paks see ei ole, vaid niisutavate omaduste poolest, see on tõesti väga toitev ja headest õlidest tulvil. Kuiva naha omanikud kindlasti rõõmustavad ja tegelikult kõik teised ka, sest talvisel ajal on ju meie kõigi nahk kuivavõitu ja vajab veidi tummisemat niisutajat. Kreem sisaldab näiteks sheavõid, oliiviõli, ingverimahla, mett, avokaadoõli ja kakaovõid - kõike head ja paremat.
joik kehakreem
Väga põnev on selle kreemi lõhn, mett on hästi tugevalt tunda ja natuke vürtsist ingverit ka, mis kokku annavad sellise mõnusa sooja, hubase aroomi. Kujutan ette, kui mõnus on ennast sellega peale vanni sisse kreemitada ja siis diivanile pleedi alla pugeda, koos sooja tee, küünalde ja põneva seriaaliga. Uhh...
...

Kui soovid kreemi loosis osaleda kirjuta siia postituse alla, milline on sinu lemmiktoode JOIK´ilt. Pane kirja ka enda nimi ja emaili aadress.

Võitja loosin välja 4. novembril. 

joik arvustus
* kingitud toode

111 comments:

  1. Minu lemmik toode Joikilt on need pisikesed kotikesed, kus see on lõhnavad väikesed pallikesed. Ime hea on riputada neid autosse, sisse istudes on kohe nii mõnus lõhn, ehket hea vaheldus tavalistele lõhnakuuskedele :P

    merlys-@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. Lemmik on noorendav ilueliksiir.

    ReplyDelete
  3. Minu üks lemmikumaid on JOIK Särav vaarika kehakoorija :)

    Merit Lehtsalu
    merit.lehtsalu@hotmail.com

    ReplyDelete
  4. Jumaldan JOIKi küünlaid ja kasutan igapäevaselt nende sügavpuhastavat näoõli. Lemmikut toodet vist valida ei suudagi, kõik on imelised :)
    Margit
    margit.metsallik@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Minul on Joik toodetest kaks lemmikut tekkinud - Sära andev vaarika kehakreem magusmandli õli ja looduslike mineraalidega ja Noorendav päevakreem B3 ja E vitamiini, hüaluroonhappe, punase ristiku ja põldosi ekstraktiga.

    Marilyn Ivask
    lynike@hot.ee

    ReplyDelete
  6. Joik sära andev kehakreem magusmandli õliga

    Andra Kund

    somethingbad18@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. Minu SUUR, SUUR lemmik Joik toode on küünal nimega India Masala Tee. Ma lausa jumaldan seda küünalt , kui nii võib öelda. Kuna ma armastan chai lattet, siis mul on ilmatuma hea meel, et mu kodus on tänu sellele küünlale igapäevaselt eriti meeliergutav aroom. Talvisel ajal ei saaks muud soovidagi.

    Parimaga
    Kristiina ( kristiina178@hotmail.com)

    ReplyDelete
  8. Minul polegi veel lemmikut, sest pole jõudnud JOIK'iga kokku puutuda :)

    Helina Välb
    helina.valb@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Greibi ja sidruni-vanilje kehakreemid on lemmikud, apelsini huulepalsam meeldib ka väga :)

    Riina Kranich
    pastaccas@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Minu lemmik on Creme Brulee lõhnaga küünal :)

    Helen M
    helenmaazik@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Kui Joik peaks tõesti kunagi müügile tooma kaneelikohvi kodulõhnastaja, siis ostaksin kõhklemata.
    Aga siiani on Jokilt kõige lemmikum Damaskuse roosi küünal. Seda olen ostnud nii palju kordi, et raske kokku lugeda .Ning sidrunheima seep on ka hea.

    ReplyDelete
  12. Unutasin kontaktandmed: liina4@gmail.com :) Ütlen ka, et mulle järjest rohkem meeldib see blogi. Mida rohkem koduga seotud postitusi, seda parem. :D

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Mina olen päris mitmeid erinevaid tooteid Joikilt proovinud, samas üht lemmikut ei ole veel leidnud. Meeldivad küünlad, vannitrühvlid, valge tee kehakreem - ühesõnaga kõik, mis lõhnab hästi ja Joik lihtsalt võlub oma imehästi lõhnastatud toodetega :)

    ReplyDelete
  15. Minu lemmikud on Joiki küünlad, mis ma teha saan, et meeldib väga küünlaid põletada ja meeldivat lõhna nautida :)
    Ilutoodetest on lemmikuks Joiki silmaümbruskreem :)

    ReplyDelete
  16. Meeldivad muidugi küünlad aga meeldis a ka kibuvitsaga näokreem

    ReplyDelete
  17. Minu lemmik on magusa piparmündi lõhnaga küünal :)

    Merilyn Nõmm
    merilyn.nomm.001@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Kuna ma olen jõuluperioodi fänn juba lapsest saadik, siis minu vaieldamatuks lemmikuks on piparkoogi lõhnaline küünal :)

    ReplyDelete
  19. Olen väheseid tooteid proovinud, kõik meeldivad, kuid hetkel arvan et selleks on Joik sügavpuhastav näoõli. Kaisa Vares, Kaisa.Vares@mail.ee

    ReplyDelete
  20. Lemmikud on joik küünlad!
    Katre.paenurm@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Minu lemmik on kookosega kehakreem.

    Liisa Veskimäe
    liisa.veskimae@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Lemmikud on JOIK küünlad :)
    Klaarika S.
    klaarika96@hot.ee

    ReplyDelete
  23. JOIKi küünlad on minu lemmikud!
    Helen K. summerrock@hot.ee

    ReplyDelete
  24. Siiri T
    siiriterasmaa@gmail.com

    Lemmiktoodet mul ei ole, sest pole JOIK- i tooteid veel kahjuks kasutanud. Suurt huvi pakub ja tahaks proovida JOIK- i lõhnaküünlaid ja
    Noorendavat ilueliksiiri, B3 ja C vitamiini, hüaluroonhappe, õuna ja astelpaju ekstraktidega.

    ReplyDelete
  25. Küünlad! Teine suur lemmik on rohelise õuna kehakreem rahustava aaloe ja ohakaõliga, mõnusalt värske lõhnaga kehakreem, pigem suvine kerge niisutaja.

    Siret Viks
    siret.viks@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Joiki
    küünlad on lemmikud!
    Anni.sool18@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Siiani olen JOIKilt kasutanud vaid nende greibi-mandariini kehakreemi - seega minu lemmiktoode neilt. :)
    Anni Viirmets
    anni233@hot.ee

    ReplyDelete
  28. Mandariini kehakreem
    Keili P
    keili.pedel@gmail.com

    ReplyDelete
  29. Joiki küünlad :)
    Mari-Liis Luhtaru
    mariliis.luhtaru@mail.ee

    ReplyDelete
  30. Küünlad
    Kristi Raudsepp
    kristi.11@hotmail.com

    ReplyDelete
  31. greibi-mandarini kehakoorija on vist lemmik
    kaisa
    kaisa.lumiste@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Lemmiktoode on sügavpuhastav näoõli.
    Kadri Kuusk
    kadri.kuusk@hotmail.com

    ReplyDelete
  33. Minu absoluutsed lemmikud on joiki BB-kreem ning vanilli küünal.
    Liina Tellisaar
    Livet@hot.ee

    ReplyDelete
  34. Lemmik on särav vaarika kehakoorija:)
    Elo Kumel
    elokumel@gmail.com

    ReplyDelete
  35. Minu absoluutne lemmik on nende särav vaarika kehakoorija :)) See lõhn!!! Aga ka see sama mee ja ingveri kehakreem on super :)
    Anita H
    anita14114@gmail.com

    ReplyDelete
  36. Lemmik kindlasti JOIKi kodulõhnastaja ning järgmisena tahan proovida nende BB kreemi :)

    ReplyDelete
  37. Greibi-mandariini kehakoorija suhkru ja jojoba graanulitega on minu kindel lemmik!
    Tegelikult pole ma siiani kordagi pettuma pidanud, mulle meeldivad kõik tooted, mida olen kasutanud.
    Anett (anett.molder@gmail.com)

    ReplyDelete
  38. Minu lemmikuks Joik'i tooteks on kindlasti küünlad! :)
    Anna-Maria Trotski
    annamaria.trotski.001@mail.ee

    ReplyDelete
  39. Siiani on lemmikuks greibi-mandariini kehakreem
    Merili
    merilinommisto@hotmail.com

    ReplyDelete
  40. Lemmik on sügavpuhastav näoõli, super hea toode. Eriti, kui ilm läheb külmemaks!
    Lauriina, lauriina.targijainen@gmail.com
    Lauriinake.blogspot.com.ee

    ReplyDelete
  41. Minu vaieldamatu lemmiktoode on silmakreem mangovõi ja argaaniaõliga. Tõsiselt super toode :)
    Marlis (marlis.pajula@gmail.com)

    ReplyDelete
  42. Minu lemmik on greibi-mandariini kehakreem 😊
    Kerlyn Kisla
    kerlynkisla@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Lemmikud on JOIKi sügavpuhastav näoõli ja küünlad! :)
    Ja seda kreemi tahaks ka proovida väga :)
    Iryna Timuska
    itimuska@mail.ru

    ReplyDelete
  44. Lemmik on Joiki piparmündi huulepalsam ning näokreem.
    Keidi (keidikald@gmail.com)

    ReplyDelete
  45. Minu hetke lemmik on Greibi-mandariini kehakoorija suhkru ja jojoba graanulitega.
    Kati Lehtroos
    k.lehtroos@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Ka minu lemmikuks sai koheselt kodulõhnastaja kui nad sellega välja tulid, minu tualetis kapil ilutseb Fresh lõhnaga difuuser.

    Karolin Sakk
    91karolin@gmail.com

    ReplyDelete
  47. Minu lemmik on nende silmakreem mangovõiga, kohe hakkabki teine topsik tühjaks saama (ja ometi kasutan seda toodet järjepidevalt juba mõned aastad, a little goes a long way) ja pean kolmanda ostma :)
    Kätlin Loogus
    k2tlin_loogus@hotmail.com

    ReplyDelete
  48. Minu lemmik tooteks on kaneelikohvi küünal!

    Kerli Kostin
    kerlikostin@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Minu lemmiktoode on valge tee ja viinamarjaseemnetega ihupiim, mmm :)

    ReplyDelete
  50. Lemmikuks on nende piparmündi huulepalsam :)

    Merilin Jõesaar
    merilin010@hotmail.com

    ReplyDelete
  51. Lemmikud on Joiki küünlad ja sügavpuhastav näoõli :)

    Kadi V
    kadi1002@hotmail.com

    ReplyDelete
  52. Minu lemmik on sügavniisutav ja hooldav salv, greibi-mandariinikehakreem ja sama kehakoorija ja vist pea kõik küünlad.
    Oih, kas pidi ühe valima :)?!
    Helin
    Helin.naska@gmail.com

    ReplyDelete
  53. Küünal lõhnastab ka väga hästi tuba tegelikult. Mul on kreembrülee oma magamistoas ja kohe kui sisse astuda, on seda tunda. :)

    ReplyDelete
  54. Joiki küünlad meeldivad ja kehakreemid, eriti kitsepiimaga :)
    kairi412@hotmail.com

    ReplyDelete
  55. Minu lemmik on olnud läbi aegade lõhnaküünal Vahuvein & maasikad. Sellega seoses meenub ka üks lugu, mis juhtus mõned aastad tagasi, kui minu elukaaslane tahtis näidata, et ta ka teab seda küünalt. Nimelt, olin ma kodus küünla juba põlema pannud ja see imehea lõhn oli toas levinud. Elukaaslane tuli koju, nuusutas ja hüüdis: "Ooo, šampus ja roosid!" :)

    katrin.saarts@gmail.com

    ReplyDelete
  56. Minu lemmik: Sära andev vaarika kehakreem magusmandli õli ja looduslike mineraalidega

    sandrareile@gmail.com

    ReplyDelete
  57. Kõik kehakoorijad. mari@lingua.ee

    ReplyDelete
  58. Minu lemmikud on kõik küünlad Katarina Kukk katarina.kukk@hotmail.com

    ReplyDelete
  59. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  60. Mul on palju lemmikuid kuid see on parim http://www.joik.ee/tooted/kate-ja-jalgadehooldus/soojendav-jalavannisool-ingveri-ja-sinepiga/
    See meie külmal sügis/talvel soojendab mind hästi üles. Laps kasutab ka kui külmetus ligi hiilib.
    Kätlin Potter
    KatlinPotter@gmail.com

    ReplyDelete
  61. Joiki küünlad on vaieldamatult lemmikud! :)
    Rebeka Kruus
    rebekakruus@gmail.com

    ReplyDelete
  62. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  63. Minu lemmik Joiki sügavpuhastav näoõli <3

    Diana Didenko
    diana.didenko@gmail.com

    ReplyDelete
  64. Minu lemmik Joik toode on Siidine näoseerum jõhvika ja nisuidu õlidega.

    Ketrin Molotov
    molotovketrin@gmail.com

    ReplyDelete
  65. Joiki silmaümbruskreem on parim ja muidugi ei saa üle ega ümber nende küünaldest.
    Karin
    karini88@yahoo.com

    ReplyDelete
  66. Joiki näokreemid meestele. Hästi kaitsevad ja niisutavad nahka :)))

    Maksim Orlov
    nemaksula@mail.ru

    ReplyDelete
  67. Joiki küünlad on lemmikud :)

    Lusine Orlova
    lusine.ttk@gmail.com

    ReplyDelete
  68. Sära andev kehakreem ;)

    Imbi
    imbisober@gmail.com

    ReplyDelete
  69. Minu lemmikud on seebid, eriti sidrunheina ja kitsepiima :)

    Rika
    rikaroht@gmail.com

    ReplyDelete
  70. Minu lemmikud on küünlad, need on lihtsalt nii hea lõhnaga.
    Kätlin Paavel
    katlinpaavel@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Joikil palju häid tooteid, lemmikut pole veel leidnud :)
    Karin
    karinlappo@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Mulle meeldivad küünlad ja kehakreemid.
    Kairit (kaiks565@gmail.com)

    ReplyDelete
  73. Meelivad kõige rohkem ikka küünlad! :)
    Elen
    elen1990@hot.ee

    ReplyDelete
  74. Eriti armastan ma Joik'i tsitruselõhnalisi tooteid, kuid siiani pole üksi toode mind pettuma pannud. Need on lihtsalt imelised kõik. Kreemi aga kingiksin oma ämmale, talle meeletult meeldib ingver ja ta kindlasti rõõmustaks sellise kreemi üle.
    Helen S
    edurhelen@gmail.com

    ReplyDelete
  75. kätekreem emuõli ja aaloega
    Marit B
    maritbauman@gmail.com

    ReplyDelete
  76. Veel küll proovimata, aga kahtlustan, et tõenäoliselt lemmikuks kujunev toode on justnimelt see sama Cherie kodulõhnastaja.
    Ja armastan ka JOIK lõhnapärleid ja kreeme ja küünlaid ja seepe... JOIK kogu oma külluses ongi üks suur lemmik :)

    Liisa Otsak. liisaotsak@gmail.com

    ReplyDelete
  77. Lemmikuks JOIK tooteks on saanud aprikoosi ja freesia lõhnaküünal.

    Monika Soodla
    monikasoodla@gmail.com

    ReplyDelete
  78. Lemmikud on kehakreemid ja küünlad!! :)
    Veronica Trotski
    veronica.trotski.001@mail.ee

    ReplyDelete
  79. Ei ole kahjuks ühtegi JOIK toodet kasutanud. Arvan, et mee & ingveri kehakreem on väga mõnus, sest tee ingveri, sidruni ja meega on külmal ajal mu lemmik. Pudel on ka kaunis.

    Aave Punnar
    aavepunnar@gmail.com

    ReplyDelete
  80. Nii mõnusate lõhnadega küünlad! Muidugi on neil aga hirmus põnevad ka muud tooted!
    Eneli Rahula
    EneliRahula@gmail.com
    www.dodolce.com

    ReplyDelete
  81. Minu lemmikuks tooteks on kindlasti JOIK'i küünal, nimetusega "Paradiisisaar", olen seda mitmeid kordi ostnud.

    Sandre Saretok
    Sandre321052@hot.ee

    ReplyDelete
  82. Mulle ikka meeldivad need Joiki küünlad väga-väga!

    Piia
    pounpuu@gmail.com

    ReplyDelete
  83. Minule meeldivad samuti küünlad, väga mõnusa lõhnaga!
    Kristin, Kristin.Pae@gmail.com

    ReplyDelete
  84. Mulle meeldivad Joiki küünlad. :)
    Gerda
    gerda.teder@gmail.com

    ReplyDelete
  85. Joiki küünlad on imelised! :)
    Anette Maria
    mariia.anette@gmail.com

    ReplyDelete
  86. Minu lemmikuteks toodeteks on Joiki küünlad (parim on metsamarja sorbett) ja üheks lemmikuks on ka Joik toniseeriv näovesi.
    Muidugi meeldivad enamike toodete pakendid, mis on väga stiilsed ja kaunid.

    Gerli
    gerlipooga@hot.ee

    ReplyDelete
  87. Küünlad ja kehakreemid!
    Eleryn Tiit, eleryn.tiit@gmail.com

    ReplyDelete
  88. minu lemmikud on samuti küünlad!

    tammelmadli@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Küünal nimega paradiisisaar. mmmm :)
    Kätlin Mesila katlinmesila@gmail.com

    ReplyDelete
  90. Minu lemmik oli joiki kitsepiima ja sheavõi ihukreem - see lõhn, mm :) Hea meelega prooviks seda kreemi ka, polegi ammu joiki tooteid koju sattunud.

    kissublogib(at)gmail.com

    ReplyDelete
  91. Väga meeldivad JOIK'i küünlad ja roosivesi.

    Diana Rääbis
    dianedii96@gmail.com

    ReplyDelete
  92. Oeh, ma ei oskagi otseselt välja tuua oma lemmik toodet JOIKIlt , sest niipalju kui ma olen nende asju proovinud on nad kõik imelised. Selle kreemi üle oleksin ma aga super õnnelik, kui loosiõnn näkkaks ;D
    Kätlin K.
    chatlyn26@gmail.com

    ReplyDelete
  93. Kõige lemmikumad on JOIK'i küünlad :)
    Joanna Müür, joannamyyr@gmail.com

    ReplyDelete
  94. Piparkoogilõhnaline küünal!
    kaidi.laup@gmail.com

    ReplyDelete
  95. Mulle meeldivad samuti JOIK küünlad :)

    Jane Almers, janeke8@hot.ee

    ReplyDelete
  96. Mulle meeldivad Joiki fresh lõhnapärlid :). Uus lõhnastaja võtaks selle koha, kuid kahjuks pole tudengi eelarves sellele kohta :D.

    Kairi091@gmail.com
    Kairi

    ReplyDelete
  97. JOIKIL on kõik asjad imehead , nii palju kui kokku puutunud olen :) Lemmikud on küünlad :) ja ka kehakoorijad :)
    Triin Saarniit
    Triinuke_001@hotmail.com

    ReplyDelete
  98. Minu lemmikuks on siidine näoseerum jõhvikaseemne õliga, mille ka kunagi ammu su blogist avastasin. Marianne-Liis Käärid marianneliisk@gmail.com

    ReplyDelete
  99. Lemmikud on küünlad ja greibi-mandariini kehakreem kakaovõi ja vitamiinirohke porgandiõliga.
    Jane
    jane4061@hotmail.com

    ReplyDelete
  100. Joik toodetest on lemmikud kehakoorijad :) Eliko Essmann, eliko91@hot.ee

    ReplyDelete
  101. noorendav ilueliksiir
    Signe Flink
    flinksigne(at)gmail.com

    ReplyDelete
  102. Küünlad - igatahes! :)
    Kadi Põder
    kadi.uustal@gmail.com

    ReplyDelete
  103. Kehakreemid ja koorijad on lemmikud. Aga kui nüüd päris aus olla, siis ei mäletagi, millal viimati mõne Joiki toote koju tõin :(

    Greete Ruut
    ruutgreete@gmail.com

    ReplyDelete
  104. Lemmik on küünlad.

    Reti Maria Mark
    retimaria1@gmail.com

    ReplyDelete
  105. lemmikud on nt küünaldest maasika-rabarberi ja vanilje; ja greibi-mandariini ja kookose kehakreem on ka super head :)
    Anet Ernits
    anet.ernits@gmail.com

    ReplyDelete
  106. panen ennast ka kirja tunnistades et ei ole ühtegi Joik toodetest proovinud :)
    kathlin.uustal@gmail.com

    ReplyDelete
  107. Joik säraandev kehakreem magusmandli õliga
    Merilin V
    merilinmerilin@hotmail.com

    ReplyDelete
  108. Olen kuulnud Joik'ist ainult head ja paremat ning kuna ise ei ole nende toodetega veel kokku puutunud, prooviksin heameelega midagi nende tootevalikust :)

    Kristin
    kristinraudla123@gmail.com

    ReplyDelete
  109. Joiki küünlad kindlasti! Hetkel kõige lemmikum Piparkook, sest see on tõesti nagu jõulud purgis. :)

    Katrin Kannu
    kannukatrin@gmail.com

    ReplyDelete

ShareThis