arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

03/10/2015

Arvustus // Stenders / Northern Light tualettvesi



STENDERS`i nimi on ikka käsikäes käinud lõhnavate vanni- ja dušitoodetega. Kuid pelgalt vannituppa ei tahtnud nemad enam jääda ja tasapisi arendatakse välja üha uusi tootegruppe. Mõni aeg tagasi tuli see Läti kosmeetikabränd välja ilusa roosa ja roosilise näohooldussarjaga (millest ma olen teile unustanud rääkida - tegin praegu risti käe peale) ja nüüd üllatasid nad toreda loodusest inspireeritud lõhnakollektsiooniga, mis sai nimeks Fantaasia. Stenders fantaseerib kolmes erinevas tualettvees looduse ainulaadsusest ja ilust. Pudelitesse on pistetud õitsevad aasalilled, merevärskusest küllastunud õhk ja põhjamaise metsa jõud ning energia. 
stenders
Stenders tunnistab, et neil on lausa veidike piinlik, sest kuigi nende kaubamärk on tugevalt seotud haistmismeelega (teate küll seda lõhnapilve, millest end Stendersi kauplusesse sisenedes leiate), on see nende esimene lõhnasari. No pole hullu, nüüd on see kohal ja päris hästi tuli välja. 
stenders eesti
Pean ütlema, et mul oli tükk tegemist, et kolmest oma lemmiklõhn välja valida. Keeruline oli see seepärast, et esialgu pudelitest lõhna käele pihustades ei tundnud ma peaaegu, et mitte midagi. Kõik kolm lõhnasid nii õrnalt ja ühte moodi, et ma vaevu suutsin neil vahet teha. Mul on hea meel, et ma võtsin toredat Stendersi klienditeenindajat kuulda ja uisapäisa ei otsustanud, vaid läksin tema soovitusel, lõhnad randmetel, kaubanduskeskuse peale omi asju ajama. Kui mul umbes tunni aja pärast  meelde tuli, et pean  minema tualettvett valima, olin kindel, et need viimsedki lõhnamolekulid on mu nahalt kadunud ja otsustamine on veelgi keerulisem, kui esialgu. Aga... ma ei tea kuidas, igatahes lõhnasid mu käed nii tugevalt, et ma lausa ehmatasin ja püüdsin meenutada, kas ma vahepeal olin kuskil miskit endale peale pihustanud. Ei olnud!
Mingil imemoel muutubki Stendersi tualettvesi aja möödudes nahal tunduvalt intensiivsemaks ja erinevad lõhnanüansid tulevad hästi eredalt esile alles tunni-paari pärast.
stenders
Mul oli nüüd imelihtne valida, sest lõhn Northern Light* (26,90€ LINK) on täpselt minu teetassi - veidi puuvilju, natuke lilli, lisaks sõõm mõnusalt värsket mereõhku. Tunda on natuke sidrunit, midagi magusat (grenadill?) ja lisaks just see mere hõng.  Mulle meeldib, et lõhn on hästi mahe, selles ei ole midagi kirbet või kanget, mis kipub lõhnade juures mul pea valutama ajama. 
stenders northern lights
Ma salamisi lootsin kohe alguses poes pudeleid silmates - pliiiis, sinine, ole minu lemmik!
Pudel ei ole küll midagi erilist, aga mulle meeldib see lillakas-sinine toon ja tore lipsuke. Veidike oleks Stendersi tootemeistrid pudeli kallal võinud veel nokitseda, sest lehv kipub korki pealt tõmmates aeg-ajalt minema lendama. :)
stenders faragrance
Ega teisel kahel tualettveel ka miskit viga olnud, mulle lihtsalt passivad sellised "õhu" lõhnad paremini.
Kõik kolm on üsna erinäolised ( kui lasta neil natuke naha peal "tõmmata"), igaüks peaks omale meelepärase leidma. Avastasin Stendersi kodulehelt imekaunid tootepildid, kus on nii ilusti iga lõhna isikupära esile toodud, ma pean neid teiega jagama!  
stenders
Minu NORTHERN LIGHT, milles segunevad imeilusad lilled, magusad grenadill ja mango ning merevärskus. Seda viimast kahjuks pildile ei püüa.    

BLOOMING MEADOW on hästi soe ja rõõmus lõhn. Puuviljad segunevad jasmiini, ilang-ilangi, gardeenia, maikellukese ja apelsiniõitega. Kindlasti mitte räigelt magus, pigem mahe ja merevaigune.  
EVERGREEN on selline natuke "kibedamat" sorti reibas roheline lõhn. Kibe mitte halvas mõttes, ma ei leia sellele lõhnanoodile lihtsalt paremat iseloomustust. :) Tunda on nii tsitrust, lillelõhna kui ka veidi soojemaid sandli-muskusenoote. 
Mina olen oma lõhnaveega igati rahul, igapäevaseks kasutamiseks väga mõnus ja sobib siia mereäärsesse Kadriorgu imehästi. :) Käisin täna just Dexteriga mere ääres laineid vaatamas ja merekohinat kuulamas, mhmh, see on ainus heli, mis tõeliselt lõõgastab (enne oli mul selleks ka vannivee sulin, aga mida pole, seda pole). Dexter küll tegelikult rohkem kaevas juurikaid ja tuuseldas vetikahunnikuid, kui lõõgastus. :) Igatahes... ma vaatasin merd ja vahepeal nuusutasin oma rannet ja kuidagi väga mõnusasti harmoneerus kõik - tuul ja meri ja Northern Light... Ma veel täna igaks juhuks katsetasin püsivust ka, sest päevad ei ole vennad. Aga jaa, minul püsib see lõhn peal vähemasti viis tundi. Pihustasin hommikul kümne paiku, enne õue minekut ja nüüd on kell juba kolm läbi ning minu ranne lõhnab ikka veel, kuigi natuke juba mahedamalt. 
Kes otsib uut, värsket, lihtsat, igapäevast lõhna, mis oleks ka soodsama hinnaga, siis Northern Lighti soovitan küll poodi uudistama minna. Lätlased on täitsa toreda asjaga hakkama saanud. Mina igatahes ootan huviga, millega nad järgmiseks Stendersis üllatavad.
   
Mulle kangesti meeldib selle väikese multika armas muusika...




Lähemalt saate Stendersi lõhnade kohta lugeda nende veebipoest SIIT, kus iga tualettvee juures on ka väike tore jutuke. Stendersi poed leiate Kristiine ja Rocca al Mare kaubanduskeskustest. Kindla peale minge uudistama, seal on palju põnevat. Ma tuustisin kodulehel veidi ringi ja leidsin näiteks selliseid pärle...



pärli ihupiim / kullaga kehakoorija / kase-rohelise tee seep / karamelli vannipall / šokolaadiunistus / pärliseep / merevaigu koorija / kehaõli meestele / jõhvika vannivaht / lõhnaküünal


Kas olete Stendersist midagi põnevat soetanud või on plaanis? 


Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!


* kingitud toode

2 comments:

  1. Mina valisin sama lõhna. Väga mõnus arvustus. Kujutasin kohe ette, kuidas Sina ja Dex laineid vaatasite ja see lõhn nähtamatult Sinu kohal hõljus. Stendersi toodetest oled imelise kollaaži teinud. Tekkis tunne, et tahaks kohe minna poodi tagasi ja kõigi nende toodetega tutvust teha.

    Teie ustav lugeja, Stella

    www.stellarium.ee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii toredad kommentaarid Sinult alati, Stella, aitäh! :) Dex vaatas küll rohkem kajakaid, aga jaa, mõnus oli... Ma mõtlen ise ka, et peaks Stendersisse minema asja uurima, tookord ei olnud aega, aga valik tundus küll väga rikkalik ja teenindaja oli väga armas. :)

      Delete

ShareThis