arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

26/11/2015

Kodu // Kukupesa, Home4You & Iittala




Natuke toredat kodusistuskraami on tee meie koju leidnud. Asi hakkab juba ilmet võtma.
Tegelikult on veel ikkagi päris kõle ja tühi, aga pole hullu, tasapisi...
kukupesa
 Selle ülitoreda KUKUPESA postri kinkisid mulle Merlin ja Sandra, kui nad mul ühel päeval külas käisid mitte eriti maitsvat kooki söömas. Ma olin sügavalt liigutatud, üllatunud ja rõõmus. No nii armas kingitus! Kõige põnevam on see, et olin eelmisel päeval just Kukupesa lehel postreid uurinud ja mõelnud, et see "Kodu ilma koerata on lihtsalt maja" sobiks meile niiii hästi. Novott, kuidas kosmos meie soove püüab ja saadab sinna, kuhu vaja. :) Aitäh, numpsikud! :* Ma ei ole pildile veel ilusat kohta leidnud, oleks jällegi vaja ühte kena kapikest kuhu see toetada.
kukupesa postrid
 Kukupesa Facebooki lehte (koduleht on valmimisel) soovitan kindlasti kõikidel uudistama minna / LINK. Nende lahedate postrite taga on Mirjam (www.ourcuckoonest.com), keda ma ei ole küll kunagi kohanud, aga kes läbi oma blogi tundub nii imearmas inimene olevat ja lisaks jõuab ta oma pere kõrvalt nii paljude lahedate asjadega tegeleda, et vaata ja imesta. :o
Mõned postrid, mis mulle veel eriti meeldivad...
kukupesa pood

 Jeee, täna sadas jälle natuke lund ja samal ajal jõudis minuni see ilus jõulutäht. Lootsin küll, et selleks ajaks, kui ma ta kokku saan ja põlema panen, on paks lumevaip juba maas ja idüll on täielik, aga no mitte tuhkagi, kõik sulas sama ruttu, kui maha sadas.
home4you
Tellisin tähe HOME4YOU lehelt (15,90€ LINK). Mul jäi neist nii hea mulje peale toolide tellimist, et läksin sinna lehele ükspäev niisama ringi uudistama ja leidsingi selle tähekese. Juba mitu aastat tagasi imetlesin taolist Marianna blogis (LINK) ja hiljuti nägin, mulle tundub, et samasugust nagu minul, Mariani Instagramis (LINK). Olingi juba hakkamas, et uurin Marianilt, kust ta selle toreduse leidis, aga täheke leidis enne hoopis minu. Tegelikult oleksin võinud muidugi Home4You poodi ka kohale minna, aga kuna postikulu neil puudub ja kaup tuuakse koju kätte, siis ma ei hakanud busside-trammidega ringi kolistama. Kodulehelt nägin ka, et tähekest minule lähimas poes ei ole ja teised kaks on ikka väga teises linna otsas. 
home4you
Pean ütlema, et selle tähe kokkupanek oli minu jaoks ikka paras piin. :) Ma ei ole absoluutselt nokitseja tüüpi ja kui mul kohe esimese korraga asi ei õnnestu, siis ma lähen üsna kergelt endast välja ja tavaliselt olenevalt asjast kas lõikan selle näost punasena väikesteks tükkideks, kägardan kokku ja viskan nutuvõre suu ümber toanurka või harutan värisevate kätega üles ja viskan kogu kupatuse prügikasti.
Jah, palju ei puudunud, et oleksin selle tähe kokku kägardanud, näost olin juba hirmuäratavalt punane ja käed natuke värisesid. See täheosa on kõvemat sorti papist ja esimese raksuga tõmbasin ma ta liiga kiiresti lahti ning üks külg tuli natuke liimist lahti. Sundisin end rahulikuks ja liimisin ilusti kinni. Teisel katsel läks natuke paremini, aga ikkagi ei tulnud mul see asi päris hästi välja, sest keskelt ei hakka täht päris täpselt kokku, aga no midagi pole parata ja pealegi vaatasin, et Mariani pildil on ka tähel all vahe sees, ju siis nii peabki olema. Igatahes on täheke põledes ja tegelikult niisamagi väga ilus, imetlen teda praegugi ja kui õues vihma asemel veel lund ka sajaks hakkaks mul kindla peale alahuul värisema, nii ilus noh. Valgust annab see päris tublisti ja tuba on kohe niiii hubane. Ja tähe puidust jalg läheb täpipealt kokku minu Halensi lambiga (LINK). Nüüd ma muidugi avastasin, et Halensis on ka taolisi tähekesi, üks ilusam, kui teine, aga noh, minu oma on ka väga armas. Aga... kui keegi teab, kust saaks samasugust metallist tähekesega, siis andke teada, sest ma ei tea, mitu jõulu järjest ma seda pappi lahti suudan lapata. :)
home4you e pood
Kolmas ja kõige väiksem, aga mitte vähem tublim uus elanik on see IITTALA Kivi küünlajalg. Soetasin selle Selveri jõulumängu kleepsudega (6,99€, tavahind 13,99€) ja olen väga õnnelik. Olin ühte sellist juba ammu igatsenud, iga Iittala fänni must have, tõeline klaasika. Heikki Orvola disainis selle küünlahoidja Iittalale juba 28 aastat tagasi ja seda toodetakse siiani. Klass!  
iittala
Küünlajalgu oli poes kuute eri värvi, mina valisin tagasihoidliku halli, aga panin silma peale ka helesinisele. Ja veel, kes on heade nugade otsingul, siis Selveri kleepsude eest saab ka hea hinnaga Fiskarsi nuge. Mul on mõlemad väiksemad noad ja olen väga rahul, hästi mugava kummise käepidemega ja lõikavad kõike nagu võid. 
iittala kivi
Saigi kõik ja ega ma rohkem kirjutada ei saaks ka, Dexteril tuleb peale sööki alati hullumeelne mängutuju, praegu ta lihtsalt istub mul seljas hiir hambus. Olge tublid ja jääme lund ootama! :)
home4you
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

11 comments:

  1. Ma just enne mõtlesin, et tahaks nädalavahetusel Ikeast endale sellise tähekese tuua. Sinu oma plussiks on küll see puust jalaosa. Teeb kuidagi hubasemaks asja :)

    ReplyDelete
  2. täitsa õigus, mina ostsin oma tähekese aasta tagasi ka Home4You-st ja esimene mulje oli, et "mis papist käkk see veel on?", aga põledes on ta ikka ütlemata ilus! + puust alus annab tõesti väga palju juurde :)) ning paadunud Iittala fännina hakkan ka nüüd Selku kleepse koguma, seda enam, et see mu kodupood praegu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on natuke kahju, et sel aastal Selveril Taikka nõude asemel Tanssi sari on kleepsudega soodsam, oleksin hea meelega mõne Taikkka asja koju toonud. Ma ei saa midagi teha, mulle tundub, et Tanssi nõudel on need punased asjad seal veresooned, aga võib- olla, et ongi. :)

      Delete
  3. Nii tore, kuidas saab iga nädal sinu hubases kodus tiiru ära teha. Pole vaja kodust väljudagi, et näha, mida Sa ostnud oled ja kuidas kodu on taas uue ilme võtnud. Mul on sel aastal küünaldega eriti kirglik suhe. Ostsin Selverist mitmeid lõhnaküünlaid ja kõik juba lõpuni põlenud. Kui olen kodus, panen juba hommikul küünla põlema, olgem ausad,päris valgeks läheb neil päevil nii harva. Kallistused!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pimedamal ajal on jaa õnneks see hea asi juures, et hubast olekut on rohkem. Aitäh, Stella! :*

      Delete
  4. täitsa hull lugu! jäin ennist kogemata titat magama pannes ise ka magama ja unisena toast välja koperdades telefoni näppides pidin sinu postitust silmates suurest ehmatusest näoli kukkuma - milline postitus! kui armas! aitäh sulle toetuse eest - see on sinust nii-nii-nii-nii äraütlemata kena. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh Sind, hoopis Sina oled äraütlemata armas ja suurt kiitust väärt! :*

      Delete
  5. Nii mõnus hubane postitus :)

    ReplyDelete
  6. wow nii ilus täheke ja väga mõnsa kõik :)

    ReplyDelete

ShareThis