arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

24/11/2015

Maitseme // Nestea õuna-kaneeli jäätee



Ma niiiiii ootan juba lund ja jõule ja kõike, mis selle juurde käib. Nii naljakas, kuidas me talve lõppedes nii kannatamatult lume sulamist ja kevadet igatseme ning poristel sügispäevadel jällegi unistame, et tuleks juba see ilus valge lumi ja muudaks kõik helgeks ja puhtaks. Mõni ehk igatseb kuuma suve, aga minul ei tule see praegu meeldegi, olen nii elevil oma esimeste jõulude pärast Tallinnas ja hoian ennast tagasi, et mitte veel Raekoja platsile minna kuuske ja jõuluturgu imetlema, tahan seda teha esimese lumega, et tunne oleks ikka täiuslik.
Aga natuke jõulutunnet tõi meile koju juba NESTEA päkapikk. Nimelt on nad talve eel välja tulnud uue õuna-kaneeli maitselise jääteega, mis sobib joomiseks nii külma kui kuumana. Väga tore mõte minu meelest, soojad joogid on ju pikkade talveõhtute lahutamatud kaaslased. Nii mõnus on aurava tassiga soojas toas pleedi sees aknast lumesadu vaadata, jõulutulukesed toas hubaselt põlemas... Ja olla tänulik, on sul on see soe tuba, pehme pleed, tulukesed ja aurav tassitäis mõnusat jooki. 
nestea eesti
Ma pean tunnistama, et rohkem kui jook ise, üllatas ja rõõmustas mind see, kui toredasti olid need kaks pudelit presenteeritud. Ühel teel oli kaela ümber soe sall ja lisaks kruusile ning kaardile tuli kotist lagedale imearmsasti pakitud kodumaistest ubinatest mahe õunamoos. Kes iganes selle peale tuli, suur aitäh ja tänud ka moosikeetjale Siljale, see oli imemaitsev, kõik mõmisesid ja kiitsid. Moosi jätkus ka veel järgmisel päeval pannkookide peale. Röstsaial on õunamoos ka muidugi super, eriti veel, kui natuke kaneeli peale riputada. 
nestea õuna kaneeli
Joogist endast ka ikka. Kõik, kes teed maitsta said ütlesid ühest suust, et see on soojana maitsvam. Kuumutades tulevad maitsed justkui rohkem esile. Kui mina oleksin Nesteas joogisegaja, siis oleksin teesse sortsu rohkem õunamahla pannud ja kaneeliga ei koonerdaks. Aga maitse on ikkagi hea, joojad kiitsid ja eriti tore, et jook ei ole üleliia magus.    
coca cola eesti
Proovige kindlasti ära ja soovitan ikka pliidi peal soojaks ka ajada, siis on peaaegu nagu hõõgveini moodi jook, mõnus jõulutunne tuleb kohe sisse. Kui kaneelikoor on käepärast võib selle ka potti visata, rohkem kaneeli ei ole kunagi halb.
nestea winter

Oiiiiii. lund hakkas sadama!!! :D 

Kas olete juba uut Nestead proovinud?
Kuidas maitses?

Dexter on igatahes talveks valmis! :)
smooth fox terrier
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

18 comments:

  1. No Dexter on ikka üle mõistuse armas loom! Ausalt alati loodan, et postitustes oleks ikka temast ka pilte. Olge sama mõnusad edasi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii armas, aitäh Sulle! Temast saab ainult siis pilte, kui keegi juustutükiga kõrval seisab, seda ta seal nii pingsalt jälgibki. :D

      Delete
  2. Sinu postitused teevad tuju heaks, nii tore, et tagasi oled. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awwww, tahaks Sulle kangesti seda sama öelda - ruttu postitama Sannu! :D

      Delete
  3. Ma ostsin ka eile selle suure pudeli aga kahjuks ta sai ennem otsa kui pliidile jõudis!:) Meile õega igatahes väga meeldis!:)

    ReplyDelete
  4. Sinu postitused on küll iga firma unistus! Ma ainult sulle manti saadakski :D Ladusat teksti saadavad kvaliteetsed ja maitsekad pildid + üleüldine soojus ja siirus, mis õhkub kogu blogist + loomulikult pärlid Dexterist :D Ma ei kiida niisama suusoojaks, vaid päris ausalt, nii on :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Läksin nüüd näost päris punaseks, aga aitäh Sulle, armas Laura. :D

      Delete
  5. Minu jaoks maitses see nagu.. hmm, ütleme nii, et kui ma kujutaks ette kuidas maitseks vana madrats, siis tuleks mulle silme ette see uus Nestea. Väga veidra järelmaitsega. :D

    ReplyDelete
  6. Ma kahjuks ei ole oma kodulinna poodides seda uut maitset märganud. :( Loodetavasti õnnestub peagi ikka ära proovida.
    Pigem on mul küsimus, kust saaks sellist nunnut tassikest? Ma olen vaikselt hakanud koguma Joogitootjate(Jacobs, Nescafe, A Le Coq jne) logodega tasse/klaase :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kingiksin oma tassikese hea meelega Sulle, kirjuta mulle Facebooki. :)

      Delete
  7. Mulle üldiselt ei maitse sellised valmisjoogid, kõik mahlad ja jääteed teen ise valmis, nii ikka õige asi :)
    Tahtsin aga samuti su blogi kiita, tõesti suudad vist igast asjast nii haarvalt ja positiivselt kirjutada, et pr´na saadaksin ka sulle kogu oma noosi. Lisaks muidugi need ilusad pildid!
    Alguses mõtlesin, et mis selle pisikese salliga küll edasi teed, see ju ei mahu ju kellegi kaela...kerisin edasi ja hakkasin lausa naerma, nii vahva Dexter! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, nii tore, et meeldib. Aitäh, et alati nii armsasti kommenteerid. :)

      Delete
  8. Hehe, nii lahe sall. Dexter tundub väga rahulolev. :) Aga tekitasid nüüd küll selle uue Nestea isu. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tal sallist suht suva, peaasi, et juustutüki kätte saaks. :) Proovi ära jaa, täitsa mõnus jook on.

      Delete

ShareThis