arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

13/12/2015

15 toredat jõulureklaami pühademeeleolu tekitamiseks


christmas ads 2015
Upssss, mõned päevad tagasi juhtus meil Dexteriga väike õnnetus. Nagu ikka, kui hommikuti pargis inimtühi, lasen ta rihma otsast lahti, sest ruumi joosta on seal maa ja ilm. Vahel ta jääb mõnda mutimullahunnikut pikemalt nuuskima ja siis ma pistan jooksu, et kui ta lõpuks märkab, siis lidub tuhat nelja mulle järgi ja noh, saab ennast tühjaks joosta, muidu ta lihtsalt kaevuksi ainult nendesse mutihunnikutesse. Igatahes juhtus nii, et Dex tormas mulle meeletu hooga kogemata jalgadesse ja mu jalg väändus korraks tagurpidi. Või midagi sellist. Õnneks oli mul kummik jalas ja selle säär natuke kaitses, muidu oleks vist luu tõesti pooleks olnud. Hoop oli ikka päris tugev, sest mul läks valust peaaegu, et pilt tasku, süda oli paha ja keha kattus külma higiga. Kui olin ennast natuke kogunud ja vaatasin Dexi üle, kellega oli õnneks kõik okei, ajasin ennast püsti ja koperdasime kuidagi kodu poole. Võtsin küll mitu korda  hoogu, et kutsun takso, aga kodu oli nii lähedal, et see tundus totter ja kõndida ma longates ikkagi natuke sain. Jalg on hüppeliigese juurest üsna paistes ja näeb hirmuäratav välja, aga kuna ma jalale toetuda saan, siis arst ei pidanud röntgenit vajalikuks. Dexteriga jalutamas ei saa ma käia, seepärast olen nädalakese ema juures Tartus, kuniks teised pereliikmed, kes Norrast, kes sõjaväest jõulupuhkusele saavad. Kui ma siin blogis natuke vaiksem olen, siis seepärast, et pildistada ma nädalakese ei saa, aga pärsis tühjaks siin ka ei jää, sest õnneks on mul natuke pilte ette tehtud ja noh, ilma fotodeta saab ka tegelikult postitada, nagu täna :)
Olin kapsaleht jala ümber diivanile aheldatuna ära vaadanud kõik vähegi huvipakkuvad Youtube videod ja sattusin lõpuks kuidagimoodi jõulureklaamidele. Mõned olid nii toredad ja tekitasid laheda pühademeeleolu, et mõtlesin teiegagi neid väikeseid jõulufilme jagada.

Tiffany & Co... lihtsalt ilus...


Sainsbury jõulureklaam on selle aasta kõige popim, no ja toredasti tehtud ka...

Reddi-Wip ja vahukoorehabeme klassika...


 The Body Shop´i reklaam on natuke räige, aga natuke naljakas ka...

Lihtsalt üks tore või reklaam või on see margariin...

Armsalt südamlik PayPal´i reklaam...


Kui eelmise aasta John Lewis´e reklaam tõi mulle pisara silma, siis selleaastane jätab mind üsna külmaks, aga kuna see on ülipopulaarne, siis panen ta ikkagi siia ritta, sest ega ta halb ka ei ole...


Väga pingeline...


Marks&Spencer´i isuäratavad pühadetoidud...


Mulberry reklaam on vist mu lemmik. :)


Palju actionit paari kapsa pärast...


Tore lauluke Oreo´lt...


Tähesõdade temaatikat oli niiii paljudes reklaamides. See PlayStationi oma meeldis mulle neist kõige enam...

Kui koeranässid on mängus, on mul kohe silm märg...


Ma panen siia lõppu ka oma kõigi aegade lemmikuma jõulureklaami, mul tuleb seda laulu kuuldes vist ka keset suve jõulutunne peale. 
Millised on teie selleaastased lemmikud või on mõni jõulureklaam, mis eelmistest aastastest eriti meelde jäänud ?

11 comments:

 1. Ikka üsna ilusaid asju osatakse teha, eksole. Aga minu all-time-favourite on vaieldamatult John Lewis 2011.

  ReplyDelete
 2. Selle aasta reklaamidest, mis välismaal tehtud, meeldib mulle enim Saksa supermarketi Edeka reklaam. Nii siiras ja kurb lugu vanaisast, kes kuidagi oma lapsi ja lapselapsi jõuluks koju ei saa... (https://www.youtube.com/watch?v=V6-0kYhqoRo&list=PLD9378EF82F7C16B4&index=44) See liikus netis üsna agaralt ringi.
  Eesti reklaamidest on mu vaieldamatu lemmik selle aasta EMT ja Elioni "Sinuta ei saa" jõulureklaam.
  Vaatasin huvi pärast ka vanu eesti reklaame. Need Rimi reklaamid oli ikka üle prahi naljakad. Mäletab keegi veel neid? "Ahh, et mida ma jõuludeks soovin, pika puhkuse, läheks jõe äärde ja istuks kohe mitu tundi jutti". :D
  Ja muidugi aastate tagune lemmik on üks Olerexi reklaam (https://www.youtube.com/watch?v=I8t37L2rupI), mis meenutab mulle iga kord mu enda jõule, kui väiksem olin, sest on minulgi isa rekka peal tööl.

  Telekavaatamise kõrval veetke ikka perega ka aega. Rahulikke jõule!

  ReplyDelete
  Replies
  1. See Saksa reklaam on minu jaoks veidi ekstreemne. Rimi omad tulid nüüd meelde küll, need olid toredad. :D

   Delete
 3. Väga meeldis see postitus, aitäh sulle jõulutunde tekitamise eest :)

  ReplyDelete
 4. Sa oskad alati kõige ilusamaid postitusi teha :).

  Selle asemel, et eksamiteks õppida, vaatasin läbi kõik reklaamid ja pühkisin pisaraid. Koerasõpradele jääb vist alati kõige lemmikumaks teadagi milline ;).

  Aitäh, et jõulutunnet tekitad :)!

  ReplyDelete
 5. Jõulureklaamid on nii mõnusad. See esimene on ikka üle prahi. Vaatasime seda nädalapäevad tagasi ja nii mõnus tunne puges hinge.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, nii toredad, nagu mini jõulufilmikesed. :)

   Delete
 6. nüüd täiesti offtopic aga sul su lühitutvus ütleb et sa oled 39. Kas on näpukas või ma imestan end nüüd katki? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahjuks pole näpukas, täitsa tõsilugu. :/

   Delete

ShareThis