arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/12/2015

Arvustus // Tenderly käsitööseebid



Täna näitan teile kõige ilusamaid seepe, mida minu silmad eales näinud on. Need on pärit TENDERLY e-poest, võiks isegi öelda seebikaubamajast, sest erinevaid seepe leiab sealt pea sada! Mul lubati lahkesti selle suure hulga seest endale viis seepi välja valida ja siin on need, mis ma lõpuks suutsin välja selekteerida, sest no valik on tõesti lai ja ajab segadusse. Eriti minusuguse otsustusvõimetu. :)  Kõiki seepe ma veel proovida ei ole jõudnud, aga tahtsin neid teile kiiremas korras näidata, sest minu meelest sobivad need imehästi kinkimiseks ja kuna jõuludeni on tänase seisuga veel vaid nädal ja natuke peale, siis on viimane aeg puuduolevad kingitused muretseda ja miks mitte just sellest seebipoest.
käsitööseebid

Sandlipuu ja sidrunheina seebimuffin
9,90€ LINK
.............................................................
Kuigi mu muffinivaimustus on tasapisi hääbumas, siis muffinikujuliste seepide lehele jõudes ma teadsin kohe, et ühe neist ma valin, sest need näevad lihtsalt nii toredad välja ja mind tõsiselt huvitas, kas seep on kohalejõudes tõesti selline, nagu pildil paistis, sest see tundus mulle natuke võimatu - kuidas saab seebist nii keerulisi asju nikerdada?! 
käsitööseebid
Nagu näete, näeb see välja täpselt sama kaunis, nagu pildil lubatud ja minu meelest veel natuke ilusamgi. Kui ma natuke kahtlesin, kas sellega ikka pesta saab, ilma, et seep koost laguneks, siis kuigi ma proovinud ei ole, on seepi käes hoides tunda, et see on tugev ja peab nuustikuga nühkimisele või käte vahel hõõrumisele kindlalt vastu. Pildil ehk tundub, et see on õrn koogike, kuid käes on seep üllatavalt raske. Kui teised seebid on saja grammised või natuke peale, siis muffin kaalub lausa sada ja viiskümmend.  
käsitööseebid
Seep lõhnab väga-väga hästi. Sandlipuu annab sellele sooja ja magusa aroomi, sidrunhein lisab parajalt värskust. Väga isuäratav seep igast otsast. p.s. See seep on laetud armastuse energiaga. Lähemalt saab seepide energeetilisest laadimisest lugeda SIIT.
käsitööseebid

Kooriv meresoolaseep sidrunheina eeterliku õliga
5,50€ LINK
................................................................................
Tahtsin kangesti ka ühte koorivat seepi proovida ja valisin meresoolaga seebi, sest see nägi välja nagu üks väga isuäratav viil mingit karamellitriipudega maiust. Ka see seep lõhnab mõnusalt sidrunheina järele, lisaks on selles natuke magusat mandli aroomi. Meresool suudab peale naha koorimise lõõgastada lihaseid, ergutada vereringet, see mõjub hästi närvisüsteemile ja eemaldab kehast toksilisi jääke. 
käsitööseebid
Pean ütlema, et minu naha tarvis, mis on väga tundlik igasugusele karedusele, on see seep pisut liiga karm, kuigi käega katsudes ei tundu ta sugugi nii kare.  Aga ausalt, ma olen väga hella nahaga, ma mäletan siiani, kuidas ma alati väiksena röökisin, kui ema mind nuustikuga pesi ja mitte mingi karedaga, vaid kõige pehmemega, mis saadaval oli. :) Ma ei saa siiani aru, kuidas inimesed saavad ennast pesta nende nuustikutega, kus ühel pool on selline kare švamm, minu jaoks on see nagu liivapaberiga hõõrumine. Aga jaa, kuigi see seep on mõeldud otse nahale hõõrumiseks ja sel viisil surnud naharakkude eemaldamiseks, siis mina nühin teda nuustikule ja nahal kasutan vaid põlvedel ja muudes tundetumades kohtades. Vahutab kenasti ja nahk jääb pehme. Veidike ehk kuivem, kui dušigeelidega, aga mulle see sobib, kel kuivem nahk, see vajab ehk ülekreemitamist.
Meresoolaseep on energeetiliselt laetud nahka niisutava energiaga.
käsitööseebid

Kitsepiimaga glütseriiniseep "Maikelluke"
4€ LINK
...................................................................
Oiii, kui ma seda seepi nägin... Piibeleht on minu lemmiklill! See seep näeb nii imearmas välja ja lõhnab täpselt nagu maikelluke. Kasutan seda kätepesuks ja mulle nii meeldib, et käed pärast tükk aega imeliselt lõhnavad. 
käsitööseebid
Seep sisaldab glütseriini ja kitsepiima, mis muudavad vahu hästi pehmeks ja niisutavad nahka. Paar esimest korda seep ehk vahutab veidi vähe, aga see tuleb sellest, et ta on esialgu natuke nurgeline ja ei haaku nahaga. Peale veidikest kasutamist on ääred ümaramad ja siis on käed seda siidist vahtu täis. Kes armastab piibelehti, see armastab ka seda seepi. Soovitan! 
käsitööseebid

Siidiseep mandariini lõhnaga
4,90€ LINK
................................................
Selle seebi valisin kahel põhjusel - esiteks pakkus mulle huvi siid seebi sees ja teiseks olen ma mandariinilõhna fänn. Seep sisaldab ehtsat, siidiussidelt saadud siidi, mis muudab vahu eriti luksuslikuks ja naha pehmeks. 
käsitööseebid
Kolmest proovitud seebist meeldis mulle sellega pesta kõige enam. Vaht oli tõesti eriti siidine ja nahk jäi mõnusalt sile. Terve vannituba lõhnab selle seebi tõttu jõuluselt mandariinide järele. Lisaks on see toredalt siiru-viiruline. Siidiseep on samuti laetud armastuse energiaga.
käsitööseebid

"Roosihaldjas" vaarika lõhnaga
4,90€ LINK
...............................................
See haldjaga seep on kindla peale kõige ilusam seep, mis eales ilmavalgust näinud. Ma ei tea, kas sellist üldse keegi raatsib kasutada, mina igatahes mitte ja pistan selle kingikotti. Saaja ise vaadaku, mis sellega peale hakkab. :D 
käsitööseebid
Seebil nopib roosihaldjas kauneid roose ja ajab kiili taga. Pilt on nii ilus filigraanne ja peen, tõeline kunstiteos. Seep lõhnab õrnalt vaarikate järgi ja sisaldab nahka niisutavat kitsepiima. 
käsitööseebid
Minge kindlasti Tenderly seebipoodi neid ilusaid seepe uudistama. Sealt leiab seepe tõesti igaühele, nii meestele, naistele, lastele, kui vanaemadele-vanaisadele. Mulle jäid veel silma näiteks "Miljonäri seep" (LINK), maikellukese lõhnaga "Uinuv inglike" (LINK), jõulune šokolaadi-piparmündi seep (LINK), õlleseep punase saviga (LINK), "Külluslik elu" ehk "Kullakang" (LINK) ja armas kookospiimaseep (LINK). 
 Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

7 comments:

  1. Ooo, kui ilusad ja lahedad seebid! Pean kindlasti nende kodulehelt paar seepi jõuluvana kingikotti tellima ;) PS! Neile, kes Tartus elavad, käib momendil eriti hea pakkumine: minnes ise seepidele järgi saab soodustust -30%. Täpsem info on kirjas Tenderly FB lehel ning pakkumine kehtib kuni 16.12 :)

    ReplyDelete
  2. Ohtlikud seebid, selle muffini tahaks ju nahka pista :D

    ReplyDelete
  3. No ei ole võimalik, nii kaunid! Ma olen hirmus suur käsitööseepide fänn ja pean kindlasti järgi piiluma! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uskumatult ilusad on jaa. Inimesed on ikka andekad. :)

      Delete
  4. Ma olen seda seebivõlumaailma ammu juba Facebookis jälginud ja mul on tunne, et kevadel tellin endale kind-las-ti mõne ilusa seebikese!

    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete

ShareThis