arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/12/2015

Maitseme // Nordic Honey mahemesi




nordic honey
Ma olen täiesti kindel, et nii ilusaid meepurke, kui teeb NORDIC HONEY, ei ole te enne näinud. Minul läksid küll silmad ümmarguseks, kui purgid esmakordelt karbist välja võtsin. Suur aitäh neile nii ilusa kingituse eest! Ma imestan siiani iga kord mett süües, kuidas saab üks meepurk nii kaunis välja näha. Puidust, mesilasega kaunistatud kaas ja tagasihoidliku disainiga klaaspurk on nii ilusasti harmoonias ja oma lihtsuses täiuslikud. Ma pean plaani neisse purkidesse peale tühjaks saamist mesilasvahast küünlad teha, kas pole mitte tore mõte?
nordic honey mesi
Kõik see ilu on tehtud siin samas Eestimaal ja täidetud kvaliteetse mahemeega, mille mesimummid on korjanud meie puhtast loodusest. Nordic Honey teeb koostööd väikeste mahemesilatega Eesti looduskaitsealade ümbruses. Kuna läheduses ei asu ühtegi suur maanteed, tehast ega kemikaalidega väetatud põllumaad on mesilased seal terved, rõõmsad ja õnnelikud ning mesi puhas, pole siis ime, et see on nii maitsev!
nordic honey mahemesi
Ma tõesti esmakordselt maitstes arvasin, et tänu nii ilusale pakendile olen maitse enda jaoks ilusmaks mõelnud, aga kui teised ka proovisid ja kinnitasid, et tõesti on imelikult hea, siis tuleb uskuda. Mulle igatahes tundub, et maitse on natuke justkui lilleline, see on kindla peale õnnehormoon, mis nendest õnnelikest mesilastest mahemee sisse satub, kui nad seal keemiavabaduses rõõmsate nägudega ringi lendavad. Kindlasti on siin oma osa ka nendel taimedel, mida mesilased külastavad. Nordic Honey meest võib leida näiteks vaarikalt, kanarbikult, mustikalt, pohlalt, ristikult ja mõnel aastal ka pärnalt korjatud nektarit. Uskumatu fakt on see, et ühe 250 ml meepurgi täitmiseks peavad mesilased nektari kogumiseks lendma rohkem kui 22 000 km. Ma vaatasin järgi, see on enam kui kuus korda Londonisse ja tagasi!
nordic honey eesti mesi
 Nordic Honey valikust leiab kolm erinevat meepurki. SPRING IS IN THE AIR on aasta kõige esimene mesi, milles on tunda kevadele omast värskust, äsjatärganud ristku, vaarika ja pärnaõite mekki. Mesi ilus helekollane ja vedel, seda on hästi mugav nii tee sisse niristada kui magustoitudesse segada.
LATE HARVEST on suvelõpu mesi. Korjatud just siis, kui loodus oma täies hiilguses ja see on andnud meele nii sügavkollase tooni kui ka eriliselt küllusliku maitse. Kõik, kes kolme mett said proovida, ütlesid kui ühest suust, et see mesi on eriline ja kindel lemmik. Tõesti hästi kirka ja meeldiva maitsega.
CREAMY DREAMY mesi on n.ö. vahustatud mesi ehk siis hästi kaua ja pikalt segatud, mis muudab miljonid meekristallid oluliselt pisemaks ja mesi muutub mõnusalt kreemjaks. Maitse on meeldivalt mahe ja kuna Creamy Dreamy on paksemat sorti, sobib see mesi just eriti hästi neile, kes armastavad mett otse purgist lusikaga süüa, see ei tilgu ja sulab suus mõnusalt. Küll ei ole see nii paks, et teda niristada ei saaks, passib väga hästi nii röstsaia, pannkoogi või muu söödavapeale, sest jääb pikemalt püsima ega voola taldrikule kohe laiali. Minu viimase aja lemmik on röstsai kohupiima, banaani, pähklite, kaneeli ja meega, no lihtsalt imeline kooslus, proovige kindlasti.
nordic honey
Nordic Honey mesi on kindla peale ideaalne kingitus ükskõik kellel, no olgu, päris imikule ehk mitte, aga igale meesõbrale kindlasti. Meepurgid tulevad imeilusates kuldsete kirjadega kinkekarpides ja koos kaardikesega, kuhu on võimalik soovi korral lasta armas sõnum kirjutada. Ettevõtetele pakutakse võimalust lisada tervituskaardile ka enda logo. Kui nüüd kiirelt tegutseda, jõuab veel tellimused sisse anda, et oma  kolleege, kliente või partnereid erilise ja esindusliku kingitusega rõõmustada. Firmakingituste tellimise lehekülje leiab SIIT.
Käsi püsti, kes oma ülemust veelgi rohkem armastaks, kui ta sellise purgikesega jõulude ajal üllataks? Või miks mitte hoopis ise teda toreda (töö)aasta eest ilusa kingitusega tänada või noh, kui suhted pole millegipärast just kõige südamlikumad, siis peale sellist magust üllatust on need järgmisel aastal kindlasti palju soojemad. 
nordic honey eesti disain
Nordic Honey imeilusa kodulehe leiate SIIT. Meepurgi saab sealt ka endale koju tellida ja et oleks natuke rõõmsam seda teha, pakun teile sooduskoodi GENEFIC10%, millega on mesi teile kuni nädala lõpuni 10% soodsam (01.dets.- 06.dets. 2015). Tasuda saab krediitkaardi või PayPal kontoga, kui need puuduvad, siis on võimalik maksta ka arvega, tellimus tuleb siis esitada emailile info@nordichoney.comKauba toob kuller mugavalt koju kätte. Ja ärge unustage täitmast lahtrit "If you wish to add a card with a personal message...", siis lisatakse kingikarpi teie poolt kirja pandud pühadesoovidega kaardike, puhta tasuta ja käsitsi kuldstete tähtedega kirjutatud. 
nordic honey eesti mesi
p.s. Kusagilt on jäänud mulle kõrvu, et inimene, kes sööb iga päev ühe teelusika mett, ei jää kunagi haigeks, nii et ärge unustage seda väikest asja iga päev oma argirutiini lülitada ja tuletage seda ka oma armsatele meelde, kas siis suusõnaliselt või armsa kingitusena meepoti näol. 

Ilusat jõuluootust kõigile!
nordic honey meepurk

12 comments:

  1. Tõeliselt kaunis! Kui läheksin sõpradele Inglismaale või Itaaliasse külla, oleks see kindlasti külakosti kotikeses!
    See on suurepärane näide kuidas nii tavaline asi võib tänu pakendile muutuda tõeliseks hitiks! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just, uhke tunne oleks seda välismaistele sõpradele kinkida. :)

      Delete
  2. Mind natuke häirib see nimi... Nordic Honey... Eesti ei ole ju põhjamaine riik. See on Põhjamaa riikidele nagu veider Läti! :D

    Aga see-selleks! Pakend ja noh, kõik-kõik on nii kaunis ja lummav. Mina, kui suur disainisõber, olen kade, et ma ise sellise asja peale ei tulnud! :)
    Selliste asjade puhul tunnen Eesti üle ainult uhkust, sest siin on mees süda sees!

    Pille-Riin, ma loodan, et Sa ei pahanda... Sinu armsad lumehelbed inspireerisid mind ja nüüd sajab ka minu blogis lund.

    http://www.sincerelybitter.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. No pole hullu, ilus nimi on. Põhjamaa riik me just pole, aga põhjamaine ikka. :) Oi, mul on ainult hea mee, et Su blogis ka lumi sajab, niii ilus noh! :)

      Delete
  3. Nagu imeilusad kreemipurgikesed, mille tahaks kapiservale kaunistuseks panna! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neid ei raatsi tõesti kappi peitu panna. :)

      Delete
  4. Aitäh, sain idee, mis isale jõuludeks kinkida :)

    ReplyDelete
  5. Imelised pildid ja jutt :)!!

    Nägin neid meepurke eelmine nädal Kaubamajas. Näevad välja kuidagi nii ideaalsed - minimalistlikud, lihtsad ja ilusad! Usun, et nad on oma hinda väärt, kuid kahjuks ma ei usu, et need mu eelarvesse mahuvad :(.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle! Üks variant on jõuluvanale kirjutada. :)

      Delete
  6. Oijaaaah, pildid on lihtsalt niiiiiii head! Sa täiega inspireerid mind ka paremini enda pildid lahendama ja rohkem kvaliteedile mõtlema. Tuus mutt oled!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, aitäh ja mine hakka blogima, mida sa jutustad siin.:D

      Delete

ShareThis