arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

26/02/2016

Arvustus // The Body Shop / British Rose sari + kingiloos! // lõppenud!




Alates tänasest leiab THE BODY SHOP´ i poodidest uue imeilusa sarja British Rose, mis loodi tähistamaks The Body Shop´i 40. sünnipäeva! Just nii, esimene pood avati juba 1976. aasta kevadel Brightonis Inglismaal, nüüdseks on neid üle maailma enam kui kaks tuhat viissada! Mul on ütlemata hea meel, et ka meie väikeses Eestis on kuus armast poekest, kus on nii mõnus ilma ostmatagi uudistamas ja nuusutamas käia. Nüüd on põhjust minna küll ja veel, sest uus Inglise roosidest inspireeritud sari lõhnab oi, kui hästi! Need, kes muidu suured roosilõhna fännid pole peaksid ka kindla peale jalad selga võtma, sest need tooted lõhnavad küll roosidele kohaselt elegantselt ja väga naiselikult, kuid lisaks sellele on tunda mõnusalt värsket tsitrust (bergamott, mandariin), armsat kevad-suvist lillelõhna (pojeng, vesiroos, virsikuõied) ja veidike sensuaalset muskust.
British Rose toodete tarvis kasvatakse Inglise roose Briti farmis, kus ei kasutata ühtegi keemilist taimekaitsevahendit. Õied korjatakse käsitsi ja kuivatakse õhu käes ning lisatakse kohapeal värskele mägedest pärit veele, et valmistada tõmmis. 
the body shop British Rose

Instant Glow kehavõi
18,90€ LINK
...................................
Hästi niisutavad ja rikkalikud The Body Shop´i kehavõid on nii paljude lemmikud. Kõik, kes neid proovinud teavad, kui hästi need töötavad, muutes kuiva naha hetkega pehmeks ning imehästi lõhnavaks.    
the body shop British Rose body butter
British Rose kehavõi ei ole erand, purgis on paks ja võine kreem, mis niisutab oivaliselt. Kuigi kreem on tõesti rammus, imendub see lihtsalt ja jätab naha mõnusalt niiskeks, hästi pehmeks ja õrnalt lõhnavaks. Lõhn on tõesti äärmiselt malbe, roosi hõng on vaid kergelt tajutav, enam domineerib kehavõi enda kreemine aroom.
Kehavõi on õrnalt roosaka varjundiga ja veidi kumav, mis peaks ka nahale andma terve ja särava väljanägemise. Efekt on kas väga tagasihoidlik või nende poolpimedate päikeseta päevade tõttu, nagu meil siin praegu on, minu silm seda lihtsalt ei märka. 
the body shop British Rose body butter review
Mulle meeldib The Body Shop´i kehavõisid kasutada keha kuivematel piirkondadel nagu jalasääred, põlved, küünarnukid, ülejäänule määrin kergemat kehakreemi. Kel aga kuiv nahk, see muidugi võib end üleni sisse võitada, rasvaseks nahk kindlasti ei jää.  Kes The Body Shop´i kehavõide fänn ja soov mõnda uut varianti proovida, siis British Rose oma sobib oma õrna lillelise lõhnaga kevad-suveks ideaalselt. Eriti soovitan neile, kes armastavad tagasihoidlikuma aroomiga kehaniisutajaid, mis ei domineeriks ega segaks parfüümi kasutamist. Armas ja samas luksuslik roosa-musta kombinatsiooniga ja fuksiakarva roosiga kaunistatud kreemitoos sobib kindlasti iga tualettlaua kaunistuseks. 
tulips

Instant Glow kehakreem
22,50€ LINK
........................................
Mulle hirmsasti meeldib selle kehakreemi pudel, tõeliselt kaunis ja varustatud mugava pumbaga. Kreem ise näeb samuti väga glamuurne välja, sellel on heleroosa-lillakas pärlmutter helk juures. Ma kahjuks ei saanud seda kuidagi pildile püütud, sest kreem on väga vedel ja valgub kohe laiali. Tegu on jah, hästi kerge ja kiirestiimenduva kehaniisutajaga, mis sobib hästi neile, kes kehavõid liialt rammusaks peavad või kel pole aega hommikul/õhtul end masseerida ja kreemi imendumist oodata. Paar sekundit ja kadunud see ongi, nahk jääb siidine ja lõhnab üllatavalt tugevalt. 
the body shop British Rose body lotion
Jah, lõhn on kehakreemil palju intensiivsem ja natuke mõrkjam, kui võil ja püsib üsna kaua, isegi mitu tundi hiljem on selle hõngu tunda. Kuigi kreem on üsna pärlmutrine ja lubab pakendil, sarnaselt kehavõile, silmapilkset värsket kuma, siis ma ei tähelda, et nahk peale kasutamist kuidagi eriliselt säravam oleks.
Niisutatud nahk näeb aga niigi kenam välja ja seepärast ma ei kurda.  
the body shop British Rose body lotion review

Geeljas kehakoorija
20,50€ LINK
................................
Kui peaksin kolmest tootest ühe lemmiku valima, siis oleks selleks kehakoorija. Mulle hirmsasti meeldivad sellised želeelaadsed "koorimismoosid". Esiteks on  geeljaid tooteid lihtsam nahal laiali ajada, teiseks on loputamine kiire ja nahk jääb täiesti puhas. Vahel on küll tore, kui koorija jätab naha niisutatuks ja on n.ö. kaks ühes, aga enamasti meeldib mulle, kui peale pesu on nahk krudisevalt puhas ja saan ise otsustada, kas ja mida ma sinna määrin.
Samuti on hästi mugav koorija purk, kust saab lihtsalt vajaliku koguse välja õngitseda, tuubides koorijatega on vahel märgade kätega see üsna keeruline. Süsimust purk erkroosa roosiga näeb vannitoas ka väga šikk välja. 
the body shop British Rose scrub
Koorivateks osakesteks on selles koorijas imepeeneks purustatud  kreeka pähkli koored. Osakesi on üsna tihedalt ja koorija on tõesti tõhus. Kuna see ei sula, nagu suhkru või soolaga tehtud, siis saab koorida just nii kaua, kui tahtmist ja vajadust parajasti on. Koorija sisaldab näiteks ka mett ja lisaks roosiekstraktile ka ehtsaid purustatud roosiõisi. 
Selle toote lõhn meeldib mulle kolmest kõige enam, see on nagu natuke magusam ja lillelisem - terve vannituba on duši all käies seda mõnusat aroomi täis.
the body shop British Rose scrub review
Soovitan kindla peale minna uut sarja uudistama ja miks mitte ka näiteks selle mõttega, et emadepäevaks armas kingitus valmis varuda. Muidugi võib ka ennast peagi saabuva naistepäeva puhul natuke poputada. 
the body shop British Rose review   
Sarjast leiab peale nende kolme toote veel tualettvee, dušigeeli, vannivahu, kätekreemi, kooriva seebi ning jumestustoodetest huule- ja põsevärvid ning lau- ja põsevärvide paleti.

the body shop British Rose sari



KINGILOOS!
.................................

Üks armas lugeja saab endale British Rose kehakoorija ja kehavõi.

 Loosis osalemiseks klikka MEELDIB blogi Facebooki lehele SIIN.
 Kui soovid lisahäält, jaga kingiloosi pilti Facebookis. Pildi leiad SIIT.
 Kirjuta siia postituse alla enda nimi ja emaili aadress.
Kui teil on The Body Shop´i toodete seas mõni eriline lemmik, siis loeksin nende kohta samuti suure huviga.

 Võitja kuulutan välja 4.märtsil Facebookis.

the body shop British Rose review

Tulbid roosidest kõneleva postituse juures ajasid ehk veidike segadusse, aga need minu valentinipäeva lilled sobisid siia värvi poolest nii kenasti, et püüdsin nad koos roosiliste toodetega ikkagi pildile. Imeline värv, kas pole? 
pink tulips
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

83 comments:

  1. The Body Shopil on väga kvaliteetsed ja luksuslikud tooted. Eriti vaimustuses olen The Body Shop küpsetatud päikesepuudrist (sädelus, mida on võimalik selle puudriga saavutada püsib väga kaua peal), olen seda juba aastaid kasutanud ja loodan, et seda toodet müüakse kaua kaua veel :)

    Tervitades,
    Marilyn Ivask
    lynike@hot.ee

    ReplyDelete
  2. Galina Aro
    galina.aro@mail.ee

    ReplyDelete
  3. Karolin S
    91karolin@gmail.com

    Erilist lemmikut veel leidnud ei ole, kuid väga meeldib TBS vaarika kehakoorija.

    ReplyDelete
  4. Tuule Põldsaar
    tuulepl@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Anna-Liisa
    laasannaliisa@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Maksim Orlov
    nemaksula@mail.ru

    Kingiksin komplekti naisele ;)

    ReplyDelete
  7. Lusine Orlova
    lusine.ttk@gmail.com

    Meeldib väga Body Shopi mango butter (Y)

    ReplyDelete
  8. Sandre Saretok
    sandre321052@hot.ee

    Minu vaieldamatult lemmik Body Shop'i toode on kanepi kätekreem :)

    ReplyDelete
  9. Anita Hohlov
    anita14114@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Kätlin Pala
    katlin.pala.001@mail.ee

    ReplyDelete
  11. Kerli Puusepp
    kerli.puusepp@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Kätlin Paavel
    katlinpaavel@gmail.com

    ReplyDelete
  13. The Body Shopil on väga kvaliteetsed ja luksuslikud tooted. Instant Glow kehavõi,Instant Glow kehakreem,Geeljas kehakoorija, Sarjast leiab peale nende kolme toote veel tualettvee, dušigeeli, vannivahu, kätekreemi, kooriva seebi ning jumestustoodetest huule- ja põsevärvid ning lau- ja põsevärvide paleti,on väga head ja püsivad iusti näol ,kättel jne. Hea lõhn.

    ReplyDelete
  14. Geeljas kehakoorija,Instant Glow kehakreem ,Instant Glow kehavõiSarjast leiab peale nende kolme toote veel tualettvee, dušigeeli, vannivahu, kätekreemi, kooriva seebi ning jumestustoodetest huule- ja põsevärvid ning lau- ja põsevärvide paleti,on head tooded ,hea lõhnaga ja püsivad kaua.

    Ly Jüris
    armsake18@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Jaanika Rampe
    rampejaa@mail.ee
    The Body lemmiktoode on glazed apple hand cream, aga seda enam seal lehel müüja pole.
    Ülihea lõhnga kreem ja nii hea niisutav. :)

    ReplyDelete
  16. Merit Lehtsalu
    merit.lehtsalu@hotmail.com

    ReplyDelete
  17. Shea kehakreem on praegu mu lemmik. :)

    Anni Viirmets
    anni233@hot.ee

    ReplyDelete
  18. Tiina Saareoja
    tiinasaareoja@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Siiani pole olnud ühtegi The Body Shopi toodet, milles oleksin pidanud pettuma. Väga meeldivad kehavõided ning sinimaisi kooriv ja sügavpuhastav näomask.

    Triin Link
    triinlink@hotmail.com

    ReplyDelete
  20. Maris šimko
    marisn77@gmail.com

    Lemmik toode on TBS honey bronzer ;)

    ReplyDelete
  21. Gerli Korotkov
    gerlikorotkov@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Ester Ledis
    ester.ledis@mail.ee
    Lemmik on Aqua boost sorbet, sest teisi tooteid pole saanudki proovida.

    ReplyDelete
  23. Anna-Brit Mätlik
    matlikannabrit@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Mai-Liis Hansson
    mailiishansson@hotmail.com

    ReplyDelete
  25. Merli M.
    merlimaevalja@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Mulle väga meeldivad teepuu sarja tooteid probleemsele nahale ja mango bodybutter :)
    Iryna Timuska
    prudance7@mail.ru

    ReplyDelete
  27. Jagatud FB-s
    Airika
    pisiassu@gmail.com

    Lemmik Body Shop´i tootest kahjuks kirjutada ei saa, kuna ei oma kahjuks kogemusi nende toodetega :(

    ReplyDelete
  28. Minu vaieldamatu lemmik on kummeliga silmameigi eemaldaja :D samuti vaarika duššigeel ja kehakreem siis kätekreemid jne jne jne :D

    Triin Tiivoja
    triintiivoja@gmail.com

    ReplyDelete
  29. Brita Rand
    britarand95@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Mul on Body Shopist ostetud nii palju asju, seega väga raske on lemmikut valida. Näotoodetest ainult kodus mul sealsed tooted ongi, lemmikuks sealt ''Merevetika näokoorija'', juustel olen vaieldamatult kasutanud u aasta juba ''Kõõmavastane šampoon ingveriga''- mille tulemus on imeline :D Samuti on sealt ostetud ka huulepalsam ja kätekreem. Ei ole tulnud pettuda nendes toodetes :)

    Merilyn Nõmm
    merilyn.nomm.001@gmail.com
    Jagasin ka facebookis.

    ReplyDelete
  31. Monika Soodla
    monikasoodla@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Steffi Miitel
    steffimiitel94@gmail.com
    Jagatud ka Facebookis:)

    ReplyDelete
  33. Anu Pajumaa
    Anu.pajumaa@gmail.com
    Jagan ka FB-s

    ReplyDelete
  34. Pole hetkel lemmikut. Vaga sooviks voita endale need imelised toodet. Jagatud Facebookis.
    Jaana Rampe
    jaana20@mail.ee

    ReplyDelete
  35. Eveli K
    evelikad@gmail.com

    Drops of Youth näoseerum ja mandli kätekreem

    ReplyDelete
  36. Tairi Toomsoo
    tairi.toomsoo@gmail.com

    ReplyDelete
  37. Kristiina Saarna
    kristiina.saarna.100@gmail.com

    ReplyDelete
  38. siiriterasmaa@gmail.com
    Jagasin fb-s.

    ReplyDelete
  39. Mari-Liis Luhtaru
    mariliis.luhtaru@mail.ee

    ReplyDelete
  40. Maire Kuusksalu
    maire.kuusksalu@gmail.com

    ReplyDelete
  41. Merili Hade
    merili.hade@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Margit
    margit.metsallik@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Grete
    grete.rebanets@gmail.com

    Pole ühtegi Body Shop toodet proovinud.

    ReplyDelete
  44. Liane Mäesalu
    liane.jyrgenson@gmail.com

    ReplyDelete
  45. Liis Mironova
    liis.mironova@gmail.com

    ReplyDelete
  46. marie Jürisoo
    marieeliise.jyrisoo@gmail.com

    ReplyDelete
  47. Merili Nõmmisto
    merilinommisto@hotmail.com

    ReplyDelete
  48. Kätlin katlinmesila@gmail.com

    Ise kasutan muidu Jaapani kirsiõite sarja - hullult meeldib ja soovitan

    ReplyDelete
  49. Kati Lehtroos
    k.lehtroos@gmail.com

    ReplyDelete
  50. Mari-Liis
    mariliis.truusoot@gmail.com

    ReplyDelete
  51. Anne-Mari
    annemari.kaar@gmail.com

    ReplyDelete
  52. Reti Maria Mark

    retimaria1@gmail.com

    ReplyDelete
  53. Julia Litvinova
    julialitvinova.eesti@gmail.com

    ReplyDelete
  54. Emma Kask
    emma.kask@hotmail.com

    ReplyDelete
  55. Liivi
    liivi.kull@gmail.com

    Minu eriline lemmik The Body Shop´i toodete seas on Vannimesi Honeymania sarjast - mõnus aroom ja nahk on pärast nii pehme ja siidine.

    ReplyDelete
  56. Helen Marie
    helenmarieallik@gmail.com

    ReplyDelete
  57. Üks lemmikuid on TBS kanepi kätekreem, lõhn pole just meeldiv, aga niisutab väga hästi :) Kehakoorijad olen enda jaoks alles hiljuti avastanud ning "I'm in love!" Ka loosis olev tundub väga ahvatlev :)

    Anni K
    annnni112@gmail.com

    ReplyDelete
  58. Merili Kamm
    merili.kamm@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Klaarika Salus
    klaarika96@hot.ee

    ReplyDelete
  60. Kristiina K, kkristiina.k@gmail.com :))

    ReplyDelete
  61. Krista Kivil
    krista.kivil@emu.ee

    Igapäevaselt kasutan teepuu sarja tooteid, olen väga rahul :)

    ReplyDelete
  62. Athina H.
    athinahaavaoks@gmail.com

    Üks läbi aegade lemmiktooteid (nii TBSilt kui üleüldiselt) on TBS viinamarjaseemneõliga juukseseerum. Täiesti asendamatu toode :)

    ReplyDelete
  63. Signe Sillamägi
    signe72@gmail.com :)

    ReplyDelete
  64. Maria Roosileht
    roosilehtmaria@gmail.com

    ReplyDelete
  65. Tiia Urb
    tamberg9@windowslive.com

    ReplyDelete
  66. Hanna-Kaisa Lummo
    kaisalummo@gmail.com

    ReplyDelete
  67. Ülihea toode oli kookose-sidruni kreemjas dushigeel. Olen seda taga otsinud, aga enam seda ei toodeta.
    Kristel Tolmik
    Krissu27@gmail.com

    ReplyDelete
  68. Agnes Vuntus
    agnesvuntus00@gmail.com
    FB jagatud

    ReplyDelete
  69. Aave Punnar

    aavepunnar@gmail.com

    ReplyDelete
  70. Triin Variksoo
    triin_251@hotmail.com

    ReplyDelete
  71. The Body Shopi huulepalsamid on ühed lemmikud.
    Marit Lusti
    maritlusti@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Sandra Reile
    sandrareile@gmail.com

    Mulle meeldib TBS White Musk sari.

    ReplyDelete
  73. Ma jumaldan nende sheavōiga tooteid, need sobivad mu nahaga ideaalselt.

    Birgit Tamme
    birgitamme@hot.ee

    ReplyDelete
  74. Elissa Lehis
    elissa_lehis@hotmail.com

    ReplyDelete
  75. Ketrin Molotov
    molotovketrin@gmail.com

    ReplyDelete
  76. Kadri Kuusk
    kadri.kuusk@hotmail.com

    ReplyDelete
  77. Liisa Lotta Savolainen
    liisalotta.savolainen@gmail.com

    ReplyDelete
  78. Katrin Kukk
    katrin.kukk.07@gmail.com

    ReplyDelete

ShareThis