arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

23/02/2016

Kodu // Cheapest Fashion, Tiger, Jysk, Maksimarket & Ellos
Sisustusteemalised postitused on siin blogis küll ühed popimad, aga eriti tihedasti ma neid kahjuks teha ei ole saanud. Üürikorterisse väga sagedasti just midagi uut soetada ei ole mõttekas, sest kolimine suure hulga koliga on väga tüütu, aga üht teist on siiski natuke kogunenud, mida tasub ehk teilegi näidata.
lambanahk
Suured tänud armsale Kadile (milkymilkycocoacream.wordpress.com), kes soovitas mulle Facebooki lehte CHEAPEST FASHION, kus pakutakse just selliseid suuri, pehmeid ja imehea hinnaga lambanahku, nagu ma juba ammuilma otsinud olin. Valik on seal hästi lai, nahku on erinevates suurustes ja toonides ning kui parajasti meelepärast ei leia, tasub lehel silm peal hoida, sest uut kaupa lisandub sagedasti. Samuti pakutakse tihedalt allahindluseid, praegugi saab kuni naistepäevani kõikidelt lambanahkadelt 5€ soodustust.
sheepskin
Mina valisin valge naha suuruses 130x80cm hinnaga 37€, mis tuli imekiirelt Smartpostiga kohale. Suhtlus müüjaga, mis käib Facebooki sõnumite kaudu, oli äärmiselt meeldiv ja kõikidele küsimustele vastati minutite jooksul. Olen oma lambanahaga ÜLIRAHUL, see on uskumatult paks, hommikul ärgates on nii mõnus jalad sinna sisse torgata, need vajuvad nii sügavale karvadesse, et pole peaaegu nähagi. :) Olen poodides erinevaid nahku katsumas käinud, aga nii paksu pole minu kätte veel sattunud. Kuskil seal sügaval on mu jalad...
valge lambanahk
Lambanaha üle ei olnud mitte ainult mina õnnelik. Ma ei tea, mis Dexterile sisse läks, igatahes niipea, kui me sellega koduuksest sisse astusime sai ta aru, et tegu on millegi väga erilisega ja kindla peale temale mõeldud asjaga või uue sõbraga ning sõnaotseses mõttes pani nahale kohe käpa peale. Täitsa hulluks läks. Keeras selle hunnikusse ja hakkas urisedes nätsutama. Hiljem ta küll natuke rahunes, aga aeg ajalt tuli hoog jälle peale. Lõpuks ei jäänud muud üle, kui panna vaipa valvama kaamera. Tõmbasin telefoni app´i, mille panime magamistuppa vaiba juurde filmima ja ise istusime itsitades teises toas arvuti taga. Oeh, no nii naerda sai! Ma olen enne ka Dexterit salaja piilunud, kui ta arvab, et ta üksinda toas on ja ta käitub nii naljakalt ja hoopis teistmoodi. Kõigepealt vahtis ta tükk aega voodiäärel seistes lambanahka, siis hüppas selle peale, lihtsalt seisis sellel mitmeid minuteid, mõeldes jumal teab mida ja lõpuks keeras ennast naha peale magama ning magas mitu head tundi. Huvitav, et ta hakkas nahka tuuseldama ainult siis, kui keegi meist toas oli. Nüüd on juba mitu päeva möödas ja aeg ajalt ta ikkagi tahab seda nätsutada, õnneks mitte nii hullult, et see nahale erilist kahju teeks.
cheapest fashion
Ma mõtlen, et ostan Dexteri pessa ka ühe, tal on seal küll pehme padi ja karvane tekk, aga need on sünteetilised, üks mõnusalt lamba järele lõhnav küljealune on kindlasti tervislikum ja hoiab paremini sooja, samas ei hakka selle peal palav.Tehku sellega siis, mis heaks arvab ja nätsutagu, palju jaksab. Nii et jaa, soovitan Cheapest Fashion´i lambanahku kahe käega, plaanin elutuppa diivanile ka veel ühe soetamist ja lapse tuppa arvutitoolile ja... Tundub, et elutoa tumbale, kust Dexter käib aknast välja vaatamas ja kuhu ma nahka esialgu ainult proovida kavatsesin, tuleb ka üks, sest ka praegu, kui seda postitust kirjutan, on Dex ennast sinna kerra tõmmanud. Ema tellis mul samuti eile ühe naha autoistmele, tal alati häda, et hommikuti nii külm autosse istuda ja fliistekk-kuldne Mersu ei käi kokku kohe kuidagi, hihi. 
Lambanahkade kataloog asub SIIN.
cheapest fashion lambanahk
Tegelikult oli mul kindel plaan magamistuppa soetada kuldse raamiga peegel ja ootasin tükk aega, et JYSK´i need jälle müügile saabuksid, poes aga tundus kenam hoopiski valge variant, kus ka natuke kuldset küljes. Kuldne peegel oli kuidagi natuke tuhmivõitu ja nikerduste kohad veidi liiga robustselt viimistletud. Hõbedane variant oli ka üsna kena, aga minu männipuidust mööbliga ei lähe see kokku mitte. Veidike oleks võinud peegliraam veelgi laiem ja nikerdatum olla, aga see on siiani nähtutest kõige lähem sellele, mida ma ette olin kujutanud. Midagi toretsevamat ei ole mulle silma jäänud.
jysk
Ma ei tea, kas mulle tundub, et see peegel teeb mind paksemaks või pole ma lihtsalt ammu ennast täispikkuses korralikult uurinud. Tegelikult on üsna loomulik, et need kolm kilo, mis ma viimase paari kuuga olen juurde võtnud, hakkavad lõpuks kuskilt välja paistma (*läks peale postituse lõpetamist brownies´id küpsetama). Et peegel ilusti püsti püsiks, kleepsime talle alla kummiriba, selle, mis mõeldud aknatihendiks ja millel kleeplint kohe küljes.
jysk peegel
Mulle meeldib, et peeglil on ääres selline nagu lihvitud või lõigatud rant, lisab natuke antiikset hõngu veel juurde. Täiesti ettekavatsemata on meie magamistuba muutumas üha romantilisemaks, puudu on veel pitskardinad, sõnajalad ja satsiline roosidega voodipesu. :)
Kolme tooni peeglid hinnaga 59,99€ 39,99€ leiab ka Jyski e-poest SIIT.
jysk tellimine
Vaibast mul ei olnudki tegelikult plaan kirjutada, sest see ei ole Eestist ostetud ja mulle ei meeldi kirjutada millestki, mida teie endale soovi korral soetada ei saa. Aga kuna ma sellega nii hirmsasti rahul olen ja ma tean, et siinsetes poodides lihtsalt ei ole võimalik normaalse hinnaga mõnusat vaipa saada, siis teen sellest ikkagi juttu, sest ehk keegi on just sellise otsingul ja saab Skandinaaviast selle kuidagi siia sahkerdada.
ellos rug
Vaip on pärit ELLOS´e kataloogist ja tellitud Norrast, kus minu elukaaslane tööl käib. Ellos toimetab ka Soomes, Rootsis ja Taanis. Kuna Soome kõige lähemal ja tuttavaid-sugulasi teil, kelle kaudu võimalus tellida ehk kõige enam, siis panen siia Soome poe LINGI
Meie vaip on suuruses 160x230 ja maksab 159€. Saadaval on ka 200x290 variant hinnaga 209€. Jah ega see odav ei ole, aga peale seda, kui me käisime läbi nii palju vaipu müüvaid poode, kui mul õnnestus leida ja kui ma nägin seda trööstitut valikut ja hullumeelseid hindu (ilgete erklillade roosidega sünteetiline jubedus 600€!), siis olin Ellose vaiba hinna üle pigem õnnelik. Kuigi vaip on sünteetiline, näeb see välja ja tundub jala all nagu ehtne villavaip. Kuigi olin vaipa juba mitmetes Skandinaavia blogides tükil ajal imetlenud, siis kohale jõudes olin sellest veelgi rohkem vaimustuses - see on isegi paksem ja pehmem, kui piltidel tundus, paksust on sellel lausa 3 cm.
ellos
 Ise ma vaibast tegelikult suurt puudust ei tundnudki, jah, see annab toale hulga hubasust juurde ja on jala all mõnus, aga kuna meil on kogu korteris täispuit põrandad, siis meeldis mulle selle pealgi käia. Vaip sai tegelikult tellitud Dexteri pärast, sest tema on sedasorti, kellele meeldib hullupööra mürada ja maadelda ning ta oli üsna õnnetu, kui leidis, et meil uues kodus polegi pehmet mänguplatsi. Diivan on meil küll jurakas ja selle saab ka kergemat sorti rabelemisi ette võtta, aga kuna ta läheb nii hasarti ja kaotab mürgeldades igasuguse ohutunde, siis vahel juhtus, et ta üle diivani ääre maas maandus. Vaibal saab aga igasugu trikke teha ja rapsida palju tahtmist on ning mis eriti tore, sellelt vaibalt ei paista koerakarvad välja, mis mind eelmise, tumedama vaibaga täiesti endast välja ajasid.
Kui Ellose vaiba hankimine oleks nihu läinud, oleksin teise variandina arvatavasti valinud SELLE Halens´i vaiba. See ei tundu piltidel küll nii paks ja oleks arvatavasti meil keset tuba alailma känkaras, aga vähemasti on see kõige kenam vaip, mis ma meie mail olen näinud. Vaipa näeb päriselus Eesti parimas sisustusblogis Miramii.com SIIN.
ellos rug
Selle must-valge korvi soetasin MAKSIMARKET´ist juba jõulude paiku, aga olen üsna kindel, et see on seal siiani saadaval. Oma hinna kohta, mis jäi 12€ kanti, näeb see väga korralik välja ja tundub ka tugev olevat. Mahutab ka ilmatuma palju, meie hoiame seal ajakirju, mille jaoks olin juba ammu midagi taolist otsinud.  
Maksimarket
Mulle meeldib see sik-sak muster ja "nahast" käepidemed...
maksimarket korv
 Selle traat-küünlahoidja leidsin TIGER´ist 3€ eest.
tiger
 Taolisi leiab kindlasti H&M´ist ja mujaltki, küll vist mitte nii soodsalt.
Ma ei oskagi temast pikemalt kirjutada muud, kui et olen temaga väga rahul.
tiger eesti 
Ma tean, et paljud ootavad juba kevadet ja uuesti mahasadav lumi ajab lausa vihale, aga minule ja Dexterile meeldib väga. Käisime täna mere ääres lumes sumpamas, nii mõnus, kui pori asemel on kõik ilus ja valge...
smooth foxterrier

22 comments:

 1. Super ilusad sisustuselemendid! :)

  ReplyDelete
 2. Palun, palun :) Hea, et lõpuks endale meelepärase leidsid :) Nii armas, et mainisid!
  Õudselt kena lambanahk ikka :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänud Sulle veelkord, oleksin muidu siiamaani poodides tiirelnud, ükski ei sobinud. :) See nahk on tõesti maailma mõnusaim ja kindlasti ei jää viimaseks, sest olen enda omast nüüd lõplikult ilma. :D

   Delete
 3. Loooove see küünlahoidja ja karva tahan mina ka (kui kodu kunagi valmis), külas olles Joffe püherdab ja võtab neist viimast :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, siis tuleb Joffele kindlalt isiklik karv ka soetada. :D

   Delete
 4. Ma ostsin ka 1 naha sealt koerale pesaks. kui naha koju tõime, oli lisa vaja, omale ka külje alla. läskime siis kuu hiljem võtsime 2 tk juurde. siis tuli mehe õde külla. talle ka hullult meeldis, siis sai ka talle jõuluks üks nahk viia. meie nahad olid vist suuruses nii 90x150. hullud lahmakad. koerale ka meeldivad. käib ja tuuseldab ka neid. tassib mööda tuba taga jne :D kui vaja siis keeran käts külili ja magab seal :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul on ka tunne, et tahaks neid igasse tuppa vähemalt kolm. :D

   Delete
 5. Mõnus lugemine, nagu alati, sinu blogis. Mulle eriti meeldivad need liikuvad pildid! :)

  ReplyDelete
 6. Kas lambanahkadel ebameeldivat lõhna pole? Häirima ei hakka?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kui nina sisse pista, siis ikka on, aga minu jaoks pole see ebameeldiv. :)

   Delete
 7. Milline mudel teil täpsemalt on ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minul on mudel 93, aga tundub, et see on praegu otsas.

   Delete
 8. Tead, Pille, ma olen vähemalt 3 kuud seal Cheapest Fashion lehel neid lambanahku vahtimas käinud, aga ei ole siiamaani tellida julgenud :D Nüüd kindlasti tellin, sest need lisavad toale nii palju hubasust ja on soojad ka! Dexter on armas nagu alati! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma võtsin ise ka pikalt hoogu, valik oli liiga suur, ma ei suutnud valida. :D

   Delete
 9. Nii tuttav tunne oli praegu seda postitust lugeda, esiteks sai just täna tellitud samasugune mõnus valge lambanahk Cheapest Fashionist ning veelgi enam mul on Dexteri sarnane (küll Jack Russell, aga terjer on siiski terjer:D) koerapreili kodus, kes kindlasti sama usinalt selle lambanaha omastab.
  Meil kaunistab sama kuid kuldse raamiga peegel koridori :).
  Lumise ilma kohapealt oleme koerapreiliga sama meelt, lumise ilmaga on oh-kui-tore õues ringi joosta :)!

  ReplyDelete
 10. Mulle nii meeldib su Dexteri-blogi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ta on ise ka jube rahul, et saab poseerida. :D

   Delete

ShareThis